0 oy
745 göst.
Aile kategorisinde (211 puan) tarafından
Bir kere post acmisdim kaynanam kendi terlikleri ile tualete girer sonra tüm evde dolaşır aynı terlikle..bir kaç defa uyardım yinede kendi bildigini okuyor. Bir gün annemlerde kalmisdim eve geldiğimde ev o kadar daginikdiki ilk tauete girib Domestos dokdum bebeyi yikiyacakdim banyo yapdirdik bebeyi birde bakdim kaynanam yine kendi terliyi ile tualetden cikib mutfakda salonda geziniyor. Bebeyim var 6bucuk aylık. Kocamın yanında iyilikle söyledim kaynanama ki ben oranı yikayacakdim neden öyle yapiyosunuz diye kocam az kalsın dovucekdi beni anneme laf söyleme diye. Aramız bir haftaya kadar bozuldu kocamla. Dün yinede gordumki kendi terliyi ile tuavelden çıkmış her yerde geziyor. Delirmek üzereyim artık. Evden cikib gitmek istiyorum. Laf söylesem kocamla kavqa ederiz hep. Çocuğumu pisliyin içinde büyütmek istemiyorum . Oturuyor deteksiz halının üzerine koyuyorum oyucaklarini aldığında yere uzanıyor yerde pis . Altına battaniye sersemde sürünmeye başlamış yerinde durmaz maşallah. Ben nasıl bir çözüm bulucam? Birlik oturuyoz ayrılamayız yani. Annemlerdede rahat edemiyorum ki  evimi istyorrum . Nasıl bir yol izleyim? 

13 Cevaplar

0 oy
(96 puan) tarafından
Ayy cnm allah yardimcin olsun cok zor cok iyi anliyorum seni kaynanamla yasiyorum bende.. esinle alakali bu durum biraz... iyilikle konus bir esinle dene annesini kendisi uyarsin bide.. cocuk icin mikrop kapacagini filan anlat esinin aklina gir ilk oda surekli tekrarlarsa belki vazgecer. Bktin olmuyo terlikleri al gzli cope at:) bilmiyirmus gibi davran sinir bizucu cokyaa
(211 puan) tarafından
İnan iyilkle konusdum eşimle çok kötü cevab verdi. Hiç bir şey soylemicez anneme bitti. Birini atdim çöpe yenisini almış. Olmadı benimkileri giyer
(96 puan) tarafından
Hadiyaaa hic bisey cozum degil ozmn ifla olmazz.. yuzune vurucan ozmn cocugu yere koyarkn tolet terligi geziniyir evde koyamam filan dcen blki kaynananin gucune giderde yapmaz... esinde istedigi kadar kzsn cocgun sagligi daha onmli  snde sert ol alttan alma
(211 puan) tarafından
Öyle yapdim demin eşim çocuğu yere koyuyordu dedim koyma neden diye sordum yerler çok pis diyib çocuğu alib gitdum
(96 puan) tarafından
Cok iyi yaptin cnm tepkisi ne olduki
(211 puan) tarafından
Hiç bir şey))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe şimdi bi şey diyecem de günaha girmek istemiyorum eşin nasıl rahatsız olmuyor nasıl bir evde yaşıyorsunuz ki ya köy yerinde bile tuvalet terliği ayrıdır
(211 puan) tarafından
Bizde tualet ve duş ayr ayri. İkisi içinde ayrı terlik koymuşum. Ama giymiyor. Eşim anasının oglu. Oda pis yaa. Deliricem artik. Bu gün annemlere gitmeyi bile düşündüm inan.
tarafından
Işte annesinden öyle alışmıştır ya sende haklısın seni dinlemesi lazım iyilikle yaklaşıp anlatmaya çalış bakalım ise yarar inşallah
(211 puan) tarafından
Evet kayinpederim evi kendi temizlermis sağlığında. Biliyor karısının pisliyini hiç bir işi ona birakmazdi
0 oy
tarafından
Ayy ne iğrenç ne ****** bir kadın ya ben olsam kaynanam demem yüzüne tükürüp dışarı atardım
(211 puan) tarafından
Hepsini eşim yapmış. İkiside ayni.  Ben onun yüzünden evde namaz kilamiyorum. Kendimde tesetturluyum
tarafından
Gerçekten midem bulandı ya ne biçim kadın
0 oy
tarafından
Yok artik evde namaz kilan yok mu yada misafir geldiğinde namaz kılmıyorlar mi? O adamlarında gunahina giriyor kaynanan. Ayip günah. Bence sen eşini tavlayarak ona yaklaş. Direk kaynanana uyarir gibi konusma esinj tavla esine anlat o soylesin annesine. Ilk defa duydum tuvalete ve terligiyle girildiğini 
(211 puan) tarafından
İnan konustum. Konusdurtmuyor bile. Annem haklı muamilesi yapıyor. Ben namaz kilamaz oldum evde. Annem gelib namaz kılmak istese masada kildirtirim
0 oy
tarafından
Ayyy aman Allahım o nasıl bir zihniyet yaaa midem bulandı resmen yaaa benim dedem  tuvalette kullandığı nasibayi mutfak lavabosuna getirirdi 
(211 puan) tarafından
Çok düşüncesiz kadın cok
0 oy
(816 puan) tarafından
Evim dediğin yer birlikte oturduğunuz yer valla baştan kabul etmeseydin birlikte oturmayı canım birlikte oturanların hiçbiri mutlu değil. Kaynanan pis bir kadın onu değiştiremezsin laf söyleyemezsin kocan senin arkanda duracak karakterde değil. Ben olsam tuvaletten çıktığı anda çıkar terlikleri der alırım ayağından camdan fırlatırım herseferinde fırlatırım sokağa aklı olana 1 defa söylersin birşeyi. Benim anladığım kızlar kendinizi deliliğe vurmazsanız ezilen oluyorsunuz sustukça sustukça daha kötü olur
(211 puan) tarafından
İnanki bebek olmazsa bir saniye durmam. Çocuğumda evimizi istiyor babasina çok bağlı. Annemlerde 2_3 gün anca kalır. Yoksa gidib kalarim orda. Böyle pislikde çocuk nasıl büyür yaa. Evde temizlik yapmak istemiyorum. Yemek yerken ekmek kırıntısı dolur yer. Ne kadar ben temizlicem yaa. Hiç umurlarinda diyil
0 oy
tarafından
Pisse huyunu değiştiremezsin benim babannem de çok pistir tuvalete gider elini yıkamaz köyde dışarda gezer gezer eve o şekil girer ayda 1 filan yıkanır babam bisey diyince zoruna gidiyordu hatta yanlış anladığı için evimize hiç gelmezdi
(211 puan) tarafından
Yaaaa aynı biizmkide öyle. Tualetden çıkınca ellerini yıkamaz. Neyle dolasirsa onunla uyur. Yani gecelik giymez
0 oy
(123,245 puan) tarafından
Okurken bile sinir oldum yasamasi ne kadar zordur igremc bisi yaa 
(211 puan) tarafından
Evet ben 4yildir çekiyorum. Çocuğum oldukdan sonra hiç bir şeye tahammül edemiyorum artık. Deliricem inanki
0 oy
(20,320 puan) tarafından
Ayyyyyy şuan hayal ettimde hicmi mide yok karıda yaaa bide babayiğitki şu karisini döven yada dövmeye kalkan erkek bozuntulari 
(211 puan) tarafından
Hemde tualet yerden. Her gün yikasamda yinede idrar sıçrar
0 oy
tarafından
O evde namaz kılınmıyor mu canım beni. Tuvalette en ufak idrar sıçraması değse evde gezsen çok günah nasıl tiksindim o kadından şuan varya 
(211 puan) tarafından
Yazın 10gunden bir ben dersem banyo yapardı. Cokda kötü kokar. Çok iyrenc kadın. Kışın 15gunden bir onuda ben diyorum yıkanın artik
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Canım  kaynanan bu  yaştan sonra  laf anlamaz  pis gelmiş  pis  gider  bu da  senin  kocanda  biter  kocanda  anacı  gibi  hep  anasının  sözünü  dinlicekti  madem  niye  evlenmiş  sende  keşke  baştan kabul  etmeseydin bir  oturmayı  allah  yardım  etsin  
(211 puan) tarafından
Bizim buralarda kaynana küçük gelinle oturur. Bende küçük gelinim. İstemoyordum açıkçası her kes dediki iyi kadın. Sorunumuz yokdu bebek oldukdan sonra dahada kafama takdim
(5,946 puan) tarafından
Oo kaynana bu ne kadar  iyi  olursa  olsun  bir  oturunca  olmuyor  ne yanı  sen küçüksün  diye  ömür boyu sendemi  kalıcak  gitsin  diğerlerine de kalsın  bi kaç  ay
(211 puan) tarafından
Burada böyle kızım. Kışın evimiz soğuk olur kocamla salaonda yatiyorduk geçen yıl hemde hamileydim. Oda bizimle yatıyordu düşün yani. O biri oğullarının evleri sıcak gitmezdi bizimle yatardı. Çok horlardi uyuyamazdim gece hamile halimle soğuk odaya geçerdim oda oğlu ile yatardi
(5,946 puan) tarafından
Tövbe tövbe  yaa Allh yardım  etsin  walla  size
(211 puan) tarafından
Amin . Ama ne yapacağımı artık bilmiyorum
0 oy
tarafından
O pis terlikleriyle.nasil geziyor yaa eşinde aynı ayarmis ses etmiyor
(211 puan) tarafından
Banada ses etme diyor. Anneme laf soyleyemezsin diyor
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim şeytani bol olur pis kız tuvalet koca kadın bilmiyor mu yapmaması gerektini girerken çıkariversin eşinde saygısız anasids
(211 puan) tarafından
Hemde nasıl. Çok pisler. Kaynanama yikanmasi gerekdiyini ben söylerim.  Tualetden cikdimi ellerini yıkamaz... Onun için bebek nasıl büyür diye düşünürüm.. Allah çabucak kadını cennete yollasada rahat etsem
tarafından
Sen o evden Kurtul canım en iyisi
(211 puan) tarafından
Oğlum babasını goremese ağlıyor üzülüyor. Nasıl yaparım bunu ona.. babada laf anlamaz zaten
tarafından
Eşinle beraber çık kuzum ikna et Altan gir üsten çık misali ett ayrılın çocuğun temiz ortamda büyüsün o ne öyle ya
(211 puan) tarafından
Mumkunati yok. Eşim en çok ne derler diye düşünür. Bir annesine bakamadi derler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 686 göst.
0 oy
4 cevap 285 göst.
13 Ocak 2022 Aile kategorisinde Nalankt (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 589 göst.
21 Mart 2021 Aile kategorisinde blm96 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy