Evet başlıyorum anlatmaya. Arkadaşımın daha doğrusu kuzenimin evliligiyle alakalı kuzenim ilk evlendiği sıralar vajinismusdu kızlar bi süre ilişki yasamadilar eşi anlayışla karşıladı hep sonradan düzeldi . Neyse ilişki normale döndü ama eşine hiç alisamadi her yaptığı gözüne batar oldu hocaya vs gitti onu da halletti deliler gibi aşık şimdi hemde fazlasıyla. Neyse konuya gireyim bı kaç kere eşinin telefonunda magazinsel şeyler yakalamış işte açık yada dikkat çeken ünlü fotoları vs bir kerede kasten açık saçık fotolara baktığını yakalamış yani anlamıyorum karısını çok sever gibi görünen evine çocuklarına bağlı namazında niyazinda Allah korkusu fazlasıyla olan merhametli biri kocası bende çok yakından tanırım ne biliyim böyle şeylere tenezzül edecek biri değil gibi duruyor bende kuzenimi teselli ettim ama 6 yıllık evliliklerinde iki kere böyle bir durum olmuş bende dünyada neler var başka şeyler yakalamadigina şükret diye teselli ettim sonuçta burda neler neler okuyoruz. Kuzenimide sonrasında ihanet eder mi korkusu sardı şimdi paranoya yapıyor yani bilemedim bunca yıl hiç biseyini görmemiş iki fotoğrafa bakmakla aldatma zemini hazırlıyor olabilir mi bu kadar zaman yapmamış adam eşini seviyorken böyle bişeye kalkışır mi kuzenimle yorumları okuycaz kızlar bekliyorum yorumları ❤️