0 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kötü günde yokken durumlar düzelince baba evine kurduğun yuvana gelmek isteyen yüzsüz akrabalarınız var mı? Gecen halam aramıştı bende bir hafta kalmak istiyormuş hanımefendi.. baba evinde zorluklar çekerken adları okunmazdı. Hiçbirini sevmiyorum. Çocukken hep sorarlardi senin amcan halan teyzen falan yok mu diye simdi birden türediler gezmeye karıştırmaya yer arıyorlar

33 Cevaplar

0 oy
(2,636 puan) tarafından
Küçük Dayım dan çok değil de o karısı olucak şeytandan nefret ediyorum. 
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Baba tarafından kimseyle görüşmüyorum desem yalan olmaz yani
0 oy
(163 puan) tarafından
2 teyzem var birinden nefret ederim 4 dayim var 1inden nefret eder tiksinirim  bana bi zararlari yok ama sevmiyorum annemde bilir
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Bende sevmem onlarda beni sevmez küçükken severdim aklım yetmezken büyüdükçe nefret etmeye başladım herkesten bayramda bile gitmem görüşmem kolay kolay 
0 oy
(739 puan) tarafından

Ay kız aynı dert bnde de var beni soğutlar kendilerinden düğünümden sonra hiç biri ile görüşmedim :Dbana en güzel günümü bozmaya çalışan insanla ne ilm olur demi :devil:

0 oy
tarafından

Ilk başta babam olmak üzere hiçbirini sevmem 

bi dayım bi teyzem hariç :D

0 oy
(123,081 puan) tarafından
Bemde hepsini severim
0 oy
tarafından
Hiçte bulaşma muhattap olma akbabalar uzak dur kötü günde olmayan iyi günde lazım değil 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Bir kac tanesi hariç.hepsini sildim ne bayram ne baska.zaman hic.isim olmaz beni arayan.soranla sonuna.kadar giderim kirk yılın.basi adi akraba olduğu icin kimseyi aramam gitmemde istememde 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Anne tarafından teyzemi ıkı dayımı es geçerim baba tarafindan da sadece bir amcami severim gerisi hıkaye
0 oy
(3,159 puan) tarafından

:angel: hiçbirini sevmiyorum hepsi lafta hala amca dayı...

0 oy
tarafından
Dayım hiç sevmem pis herif

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 330 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 472 göst.
27 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,117 göst.

406,356 soru

12,184,302 cevap

36,687 kullanıcı

...