0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (306 puan) tarafından
Ya 2 3 gündür kullanıyorum bu programı o kadar aldatılma postu var ki artık herşeyden şüphe duyar insanlara güvenemez oldum.. Sizde de öyle olmuyor mu?? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben eşime güveniyorum çok şükür 
(306 puan) tarafından
Eşime bende güveniyorum çok şükür ama hani etrafımda hiç aldatılma yokmş gibi herkes mükemmel anlaşıyormş sadıkmş gibi düşünüyordum şmdi tam tersş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne yazık ki alıştık artık
(306 puan) tarafından
Keşke olmasa böyle şeylerde bizde şaşırmasak
tarafından
Keşke keşke canm
0 oy
tarafından
Daha dur hele neler neler görürsün yeni başlıyosun henüz sonra şaşırmayi öğrenirsin 
(306 puan) tarafından
Aman Allahım
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Yoo olmuyor eşimi biliyorum çünkü.  Öyle birşey olursa eğer ki Allah düşmanımın başına dahi vermesin direkt postalarım bunu kendi de biliyor 
(306 puan) tarafından
Evet benm eşimde öyle.. İnsanın güvencesi olması çok güzel mesela aileme sonsuz güveniyorum birşey olsa hep destekçi olurlar sonuna kadar ama benm kadar şanslı olmayan insanlar için onlara direk bırak postala diyemiyor insan.. Ve böyle şeyleri okudukça inan üzülüyorum..
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Hiç kimseye güven olmayacağını 26li yaşlarım da öğrendim o günden beri en mutlu insanım diyebilirim. Ona göre ölçülü davranmak gerek insanlara taviz tavizi doğurur 

Aman o kırılmasın aman üstüne düşeyim benden sogumasin yok arkadaş dik duruş olacak kimseye eyvallah demiceksin 
(306 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorm.. Zaten erkekte çevrende senin dik duruşunu gördükten snra o harajeti yaparken on kere düşünür.. Ama sen o haltı yediğinde özrünü affedersen ona ikinci bir aldatılmayı daha eline vermiş oluyorsun bu kadar net..
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Buraya gelene kadar muge veya haberlerde neler var aldatan 

cocuk yapan yani ben okuduklarimdan o manada etkilenmiyorum 
(306 puan) tarafından
Evet oralarda da görüyorum burada da gördüm zaten bu denli çoğalmasının sebebininde diziler fişan olduğunu düşünüyorum.. Rabbm şaşırtmasın
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Hosgeldinnn daha bunlar fragman
(306 puan) tarafından
Öyleymiş maleseff :(
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Daha iki üç gundir kullanıyorsun bu gözler neler neler okudu canım ama bu şüpheyle yaşarsan ömür bitmez 
(306 puan) tarafından
Evet bitmez bunun farkındayım.. Hayatımda öyle büyük güvensizlkler yaşamadım Allahta yaşatmasın da böyle okuyup empati yaptıkça üzülüyorum bu devran böyle gitmez.. İnsanlar önce müslüman olduğunu sonrada ailesine sevdklerine sorumlu olduğunu bilse keşkede herşey düzene girse..
(7,441 puan) tarafından
Ah keşke canım ama malesef bitmiyor iyice zıvana dan çıktı herşey
(306 puan) tarafından
Ahir zamandayız aslında çok birşey beklemekte  yanlş.. Artk evladımızı doğru yetiştrelm kendmz doğru kalalım yeter..

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 711 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ikramm❤️ (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 402 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 644 göst.