Ayyy kuzum aynı şeyleri yaşamışız Allah bize yardım etsin o kadar yorum yapılıyor ama inan bunu yaşamayan bilemez herkese hoş gelir benim kaynanam teyzem oluyor bana ne teyzelik nede kaynanalık yaptı ben sezeryan doğum yaptım sırf oğlu var die birgün kaldı yanımda ondada hiçbişey yapmadı oğlu gitti kızım iki aylık olcak kapımı açmadı o kadar ****** besliyor ne süt ne yogurt gördüm en son kavga ettim sen nasıl insansın beni sevmediğini biliyorum dedim bu senin oğlunun kızı dedim insan biraz ona sevgi gösterir dedim gelme bida evime gelmem evine dedim baya kudurdu bütün akrabalarım baskı yaptı sen nasıl kadınsın die bugün gelcekmiş torunu görmeye bir haftadır aramaya başladılar çok üzüldüm kızım için onuda sevmediler eşim hep sabret derdi çoöuk olunca severler derdi daha da nefretleri çoğaldı benimde onlara tabi bende onun kapısını açmıycam eşime peşin peşin dedim senin ailen yüzünden kavga edecek değilim dedim bak gelmediler bende gitmiycem dedim tabi eşim ailesini tutuyor ama benim inadımı biliyor o kavgaya çesaret edemez :)) ayy baya uzun oldu