0 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşım in ısrarı üzerine yüzük testini yaptım kendi iki çocuğunda da yapmış tuttu dedi ") alyansı mı bir ipe taktım ipin ucundan tuttum göbeğime koydum yüzüğü sonra elimi çok hareket ettirmeden yüzüğü kaldırıp bekledim düz gider gelirse erkek daire çizerse kız olur muş ") var mı yapan bilen ya da başka yöntem bilen 

16 Cevaplar

0 oy
(3,276 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Annem yaptı bana kizin olacak dedi ben oğlan hissediyorum dedim kızım oldu ikinciye de denicem :D

Yüzükle evlenecegin yasta çıkıyor evli birinin yuzuguyle dua okuyorsun bardaginbicinde kaç kere çarparsa sayıyorsun o yaş oluyor bende 20 cıktı 20de evlendim hurafe gibi ama bilemiyorum :D

Mesela mısırda taa eskilerde evli kadınların vajinasına sarımsak yerleştirirlermiş ağzı sarımsak kokarsa tüpler acıkmış kokmazsa tüpler kapalıymış bu çok ilginç geldi bana :D
tarafından
Hahahhahah
tarafından
Sarımsak olayı baya ilginç mis gerçekten demek ta ağıza kadar bağlı "D
Şaşırdım bak yeni öğrendim ")
(3,276 puan) tarafından
Ne kadar doğru bilmiyorum internetten görmüştüm:D
tarafından
Mısırlılar çok tuhaf ya çok fazla şey biliyorlar ürpertici "D
(3,276 puan) tarafından
Aynen değişikler:D
-Reklam-
0 oy
(18,548 puan) tarafından

Hiç inanmam yaa :).      

tarafından
Bana eglenceli geliyor degisik ") yoksa nereden bilsin yüzük karnimda ki nin cinsiyetini ")
0 oy
tarafından

Yapmıştım daire şeklinde dönmüştü yüzük anlamı da kız bebek 36 haftalık hamileyim kızım doğacak 17 gün sonra :)

tarafından
Masalalh hayırla gelsin inşallah ") bakalım benimki se tutacak mı ")
tarafından
Hayırlısı olsun canım :)
0 oy
(3,078 puan) tarafından

Hiç tutmadı valla :D

tarafından
Bende üçüncüde yaptım ") hahah bakalım tutacak mı merak ediyorum
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bende yaptım kız çıktı kızım olcak inşallah: )) yüZüğü  elinin üstüne tutarsan o şekil bidaha çocuğun olacaksa kız yada erkek hangi si olacaksa dönüyo olmıycaksa kımıldamıyo
tarafından
Bakalım benimki de tutacak mı merak ediyorum ")
(3,282 puan) tarafından
Bak bakalım: ))
0 oy
(9,374 puan) tarafından
Bende mrktan karbonat alıp 1 yada 2 yemek kaşığı bı kaba koyup üstüne azıcık idrarımi döktüm köpürse erkek olmasa kızmış benimki o kdr çok az köpük oldu kararsız kaldım oldu mu olmadi mı diye ama çok az köpük oldu ilk döktüğüm saniye oglm oldu
tarafından
Karbonatı da duymuştum ama yapmadım onuda mı yapsam acaba "))
Allah evladını sana bağışlasın canım ❤
(9,374 puan) tarafından
Yap kız ne olacak mrk sadece :) amin cnm cümlemizin inşallah
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Hurafe bence ya ele bisi olsa usg cikmazdi daktirlar issiz kalirdi sjsjsjsj hurafe bir hayat :D

tarafından
Eskiden usg yok muş daktir yokmuş ") bana eğlenceli geliyor bu tür şeyler ayrı bir heyecan "))
(28,783 puan) tarafından
Sjsj evet eğlenceli amq inandirici degil
tarafından
Bakalım doğru çıkacak mı iki haftaya belli olacak inşallah ")
0 oy
tarafından
3 defa yaptilar bana ilki karisik cikti dusuk oldu 2 gitti geldi oglum var 3de yuvarlak oldu bakalim ne olcak
tarafından
Bakalım allah hayırlı evlat nasip etsin ") bakalım benimde düz gitti geldi erkek olacak mı iki kizim Var benimde onlarda hiç yapmadım üçüncüde artık arkadaşım ısrar edince dedim bi yapam ne olacak ")
0 oy
tarafından

Biz yaparız halalım yapardı ama iple değil kendi saç teline yapıyoruduk dalgasına tabi genelde doğru çıkıyo kaçtane çocuk olacağı ve cinsiyete bakardık :D gülüşe gülüşe 

tarafından
Bakalım benim kide doğru çıkacak mı ") merak ediyorum
0 oy
(42 puan) tarafından

Bunu benim annem yapar nasıl oluyor bilmiyorum ama tutturuyor kadın :D

tarafından
Anneler ne yaparsa doğru yapar "D ellerinden öperim
(42 puan) tarafından
Çok haklısın canım :)
(20 puan) tarafından
Canım çok zaman olmuş bu yorumun ama görünce merak ettim annen nasıl yapıyordu
0 oy
(460 puan) tarafından
Sadece çin takvimine bakmıştım. O kadar. 
tarafından
Oma bende baktım orada da erkek çıktı:/
0 oy
(11,062 puan) tarafından
Ne cıktı cnm seninki 

Bana komşu yaptı koltuğa makas ve bicak koymuş haberim yok beni çağırdı otur diye makasa oturdum galiba erkek olacak dedi erkek te oldu bi çok kişye yapmış bunu hepisi doğru çıkmış 
tarafından
Benim düz gitti geldi oda erkek kalcak demek mis bakalım ne olacak merak ediyorum ")
(11,062 puan) tarafından
Hayırlı sağlıklı olsun kuzum sağ salim al kucağına ❤iki kızın vardı galiba inşaallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur
tarafından
Amin canım benim allah razı olsun ❤ evet iki kizim Var allah kalbimi biliyor bu oğlan olsun istiyorum. Kendi gelen ") ama allah ne layık görürse basım gözün üstüne
0 oy
tarafından
 bi şey öğrendimde ne derece doğru bilmiyorum göbek deligin aşağı bakarsa kız yukarı olursa erkekmis güya
tarafından
Onu bende duymuştum ama göbek deligimin yönü hiç değişmedi sanki ") birde bu göbeği bolen kahverengi çizgi göbek deliginden aşağıda olursa kız göbek deligimin hem altında hem üstünde olursa da erkek oluyormus ")
0 oy
tarafından

Cok tuhaf ama benimki tuttu oldugu yerde kendiliginden yuvarlak döndü :woot: bende sasirdim :O

tarafından
Ilginç gerçekten ") benimde düz gitti geldi du bakalım ne olacak
0 oy
(96 puan) tarafından
Bende yuzuk testi yaptm evlenmeden once kiz cikmisti evlendiktwn snra hamilsykende denedim kiz cikti sonuc kiz oldu evlilik yasinida denedik oda dgru cikti :)
tarafından
Bak şimdi doğru çıktı mesajları geldikçe heyecanlandım ") benimde doğrumu çıkacak diye ")
(96 puan) tarafından
Baklm senin de tutcak mi kac haftalik hamilesin :)
tarafından
9+5 olduk canım ") 12 haftalıkken gidicem doktora bakalım tahminde bulunacak mı ")
(96 puan) tarafından
Inslalh hayirlisi olur :)
tarafından
Inşallah canım ")
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Böyle seyler bana asiri saçma gelir normalde. Ama gorumcemin iki tane kankası var bana yüzük testini yaptılar ikisinde de bildiler ben şok ben iptal 
tarafından
Hadi ateistler bunuda açıklasın ") hahahahaha "D
(2,635 puan) tarafından
Kiz onu bırak hamile olduğumu bile bildiler. Onlar sen hamilesin dedi test yaptım pozitif hahahahaha :D
tarafından
Bazıları anlıyor canım benim karşı komşumda yüzüme baktı güldü diğer komşuma demiş ayşe hamile diye ") kadın çıktı geldi bana bak sen hamilemisin diye hani istemiyordun bu ne diyo ") 3. Geliyor da benim karnımı falan gördü şok oldu ")

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 329 göst.
0 oy
7 cevap 171 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Bir deniz annesi (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
21 Haziran 2022 Aile kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu

404,095 soru

12,105,554 cevap

36,425 kullanıcı

...