Kızlar evle temizlikle yemekle çocuğumla kocamla ilgilenmekten kendimi salı veriyorum ve aşırı stresli biriyim mesela temizlik yapıyorum aynı anda kirleniyo hiç yaramıyo eve evin heryerinde saç teli görüyorum veya eşim çocuğum evi dağıtıp kirletince çok zoruma gidiyo çocuğumu geçtim ama eşimin hiç saygısı yok yaptığım temizliğe bende delleniyorum saçlarım çok dökülmeye başladı sinirden stresten kafamda yaralar kabuklanmalar oluştu yüzümde sivilceler çoğaldı kilom aldı başını gidiyo saçlarımı omuz izasından daha kısa kestim kalçamdaydı saç uzunluğum. bakım kremleri kullanıyorum ama hiç bişey bu saçlarıma iyi gelmiyor kafamdaki yaralar kabuklanıyo saçlarım kepekleniyo ön taraflarım filan seyreklenmiş döküle döküle yani napcam bilemiyorum evde para biriktirmeye çalışıyoruz almamız gereken ev eşyaları var ve kuruşu kuruşuna hesap yapıyoruz çok şeyden kısıyoruz artık yani hastaneye gitmek istiyorum ama randevu alamıyorum napcam bilmiyorum imreniyorum benim yaşıtımda olan güzel bakımlı kadınlara kızlara yani resmen evlilik beni 10 yaş yaşlandırdı çok stresli bi hayat yaşıyorum kendimi beğenmiyorum bi an önce eski halime dönmek istiyorum ama hiç halim yok kendim için çabalamaya. Ben bu ruh halimden nasıl çıkıcam yaaa yani güne başlarken artık yüzümü yıkamamayı bile alışkın hale getirdiğimden içimden bile gelmediği için yüzümü bile yıkamıyorum temizlik yapıyorum yemek yapıyorum çocuğuma bakıyorum gün sonunda yüzümü yıkıyorum üzerimi değişiyorum böyle bi huy edinmişim düzeltmek için de içten gelen bi çaba yok yani olmuyo ☹️ ben napcam kızlar yaaa bana bi fikir verin hı bide şöyle bi huyum daha var doğal şeyleri çok seviyorum doğal olmayı bakım yapmayı seven biriyim doğal ürünlerle evde maske yapmayı sürekli saç tarayıp şekil vermeyi ve en önemlisi güzel kokmayı çok seviyorum ama hiçbişey yapasım gelmiyo dediğim gibi yüzümü yıkamak bile içimden gelmiyo bu ruh hali şöyle başladı vücudumun şekli bozulunca heryerimde geçmeyen doğum çatlakları oluşunca ve kilo alınca bende benlik kalmadı ben benliğimi kaybettim şuan ezber bi hayat yaşıyorum hergün aynı şeyi yapıp günü bitiriyorum kendime hiç saygım sevgim kalmamış napabilirim bu durumu düzeltmek için bana yardımcı olun lütfen 22 yaşındayım ama benden küçükler bana abla diyo bu çok kötü bi durum ☹️☹️
1,492,449 soru
24,386,176 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın