0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (447 puan) tarafından
Neden şunu da demedim bak sana bunu dedi niye demedin. Dün bi arkadaşla tartıştık bana resmen dolaylı yoldan sen kötü annesin ben iyi anneyım demiş uyku uyuyamadım kendime kızmaktan kimin haddi bumu sorgulamak 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden şunu demedimler başını yastığa koyunca başlıyor zaten ama iş işten geçmiş oluyo 
(447 puan) tarafından
Evet çok gerginim belki karşı taraf içindeki kini kustu mışıl mışıl uyuyo ama ben bu durumdayım
tarafından
Boşver ya uyu.bi gün karşı karşıya geldiğinizde konuyu açıp içini dökersin. Ben de insanlara onları kiricak şeyleri yüzlerine söyleyemiyorum o yüzden hep icimde kalır ama elimde degil
(447 puan) tarafından
Bir daha görüşmek istemiyorum ikimizin eşide ayni yerde resmi kurum işin en kötü tarafı msj hep okumus eşine ne var ne yok anlatmiş benim sır dert dediklerimi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Başımı yastığa koymadan uyuyorum bende pek olmuyor.

tarafından
Bütün suç yastıkta yani öyle mi:D
(447 puan) tarafından
Bence yastıkta degıl soyleyerek rahatlayanlardan :)
tarafından
:D bazen söylemediğim de oluyor
(447 puan) tarafından
Nasıl başarıyorsun :))
tarafından
Umursamıyorum insanları
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Bende böyleyim ama senin çocuğun için uyuman lazım senin çocuğunu senden başka kimse düşünmez ve o kişiyle muahhabbeti kes kendinede bu kötülüğü yapma
(447 puan) tarafından
İnanırmısın 4 ayda ek gıda su vermiyorum diye bile eleştirdi bir kere hiç unutmuyorum çocugu araya vereceksin bile dedi hayır kızdım nokta en baştan samimi olmayacaktim
(3,744 puan) tarafından
Kimsenin seni elestirmesine izin verme sanane de geç :)
(447 puan) tarafından
Bundan sonra niyetim öyle ama bu sessizliğimle nasıl başarıcam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Ben böyleydim bi zaman doktora gittim çok şükür 3 ayda duzeldim kendi kendime içten ice konusmalarim bitti en azından. Her zaman kendimı dolduruyordum 
tarafından
Psikiyatri
(447 puan) tarafından
İlça falan vermişmiydi
tarafından
Evet verdi. Eğer emziriyorsan tabiki gitme ama emzirmiyorsan öneririm. Öyle verdiği ilaç bende sersemleme uyku felan yapmadı ama cok iyi gelmişti. Senin gibi böyle yatağa girer uyuya kalana kadar düşünürdüm. Sonra uyuya kalırdım bazen bi şekil ama gece az uykum bölünse aynı al baştan olurdum. Sürekli kendimi dolduruyordum.
(447 puan) tarafından
Şuan benım De r oyle uyudum kız acıktı karnını doyurdum başladı düşünceler emiyo daha
tarafından
Ben evlendiğimin 5. Senesinde tüp bebekle hamile kaldım. Sonra 7. Haftada kalbi durmuş 8. Haftada öğrendim kürtaj oldum. Ondan sonra psikolojik olarak çok bozuldum. Durup dururken gözlerimin dolması olayı da vardı. Cok rahatsız oluyorsan tavsiye ederim. Gerçekten rahatlamiştim o zaman. Ciplarex diye bi ilaç verdi. Uykuya dalamadım içinde desirel mi neydi onu çok hatırlamıyorum 2 ilactı 6 aylık rapor verdi ilaç içn ama ben 3 ay kullandim.
0 oy
(161 puan) tarafından
Aynı bende böyleydim. Bunu şeytan yaptırıyor içimizde kibiri hırsı nefreti çoğaltmak ister hep şeytan. Estağfurullah deyip uyumaya çalış hiç bir şey düşünmemeye o zaman alışırsın
(447 puan) tarafından
Dogru haklısın şeytan nefis işte ah dinlemesek
(1,318 puan) tarafından
Yahu  hakkını savunmanın şeytanla ne alakası var
Kendi kul hakkına girmek bile günah
Yeri geldi mi soyleyeceksin kimsenin seni üzmeye hakkı yok
Söyleyemiyor musun uzak durup samimi olmayacaksın kendinize kötülük yapmayın , üzülmeyin
(161 puan) tarafından
Tabiki haklı olduğunda hakkını savunmalısin. Ama keşke böyle deseydim keşke öyle deseydim bunu yapsaydım falan. Bunlar insanın içinde kibir yaratır. Nefret yaratır. Ve Allah bunları sevmez. Bazı konularda kimlerse bizlere yanlış yapmış olabilir. Ama bir düşün Allah'ta senin her yanlışına haklı olarak ceza veriyormu? Her yaptığında kendini haklı mı sanıyorsun?
(1,318 puan) tarafından
Değil tabi ki insan fıtrat gereği UNUTANDİR hata barındırır kimse puru pak olamaz.
Kendi kendine söylenmesi evet biraz şeytan işi tabi dediğin taraftan bakmadım olaya haklısın
Allah iyi insanlar çıkarsın herkesin karşısına insanları anlamak çok zor , kalp kırmaktan başka bir işe yaramıyor çoğu Allah'ım affetsin hepimizi
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Bir dahakine dersin ozaman senin agzin dilin yok mu yapıştır gelene gecene
(447 puan) tarafından
Ben az pısırıgım :l
(4,958 puan) tarafından
Değilsindir canım başkasına bişey derken sadece ağır söylerim yada yanlış anlasilirim korkun var bence .

Kim sana nasıl yaklasiyosa sende o derece yaklaş uzulmessin
0 oy
tarafından
Cnm bende öyleyım

Dahası da var 

Doktor a gıttım okb teşhisi konuldu çok zor bır hastalık ilaç ta kullandım terapi de gördüm ama geçmiyor 

Geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Yok ben direk kafayı koyup uyuyanlardanimm
0 oy
tarafından
Bazen bende olay esnasında söyleyemediğim şey sonradan neden söylemedim dıe aklıma gelio

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 819 göst.
16 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde kartanesi10 (350 puan) tarafından soruldu

413,081 soru

12,436,565 cevap

45,823 kullanıcı

Kategoriler

...