Kizlar birwz once kızım kaka yapmış tabi sırtına kadar kaka olmuş baktim temizlenecek gibi degil eşim de yanımda hadi gidiyoruz Aldık kızımızi banyoya gittik suyunu kovasısini babasi ayarladi cok şaşırdım Tuafima gitti açıksası çünkü kızımıza ilk banyosunu yaptirdik birlikte genellikle kayınvalidemla yaptırıyorum Ama bugün ilkkez eşimle yıkadık kizimi o kadar guzeldi ki süreki öptü kızımi Aglamasin diye konuştu üstümüz başımız sırılsıklam oldu ama cok sukur suan mışıl mışıl uyuyolar
Insanin eşiyle yikamasi daha başka oluyo 1 haftalikkenden beri eşimle ikimiz yikiyoruz bayiliyoruz yikamaya en guzel hobimiz resmen terapi gibi
Ilk kizim dogdugunda k.validemle bir oturuyorduk onla yikardik esimle yikamamiza izin vermezdi neymis kiz cocuguymus gunahmis. Evimizi ayirdik vs kizim simdi 2 yasinda bu saatten sonra zaten onla yikamiyorum buyudugu icin banyoya kilotla giriyor babasida uzakta oldugu icin suan oyle vudeo cekip atiyoruz suyla oynarken
Ayyy ne kadar güzel maşallah darısı bizim başımıza
Benim kızımı kaynanam ilk doğduğu zamanlar birkaç defa yaptırdı sonra hep eşimle birlikte yaptırdık daha keyifli oluyo
1,486,885 soru
24,307,801 cevap
344,554 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın