Bence istedikten sonra herşey olur. İnşallah Herşey Gönlüne Göre Olur
Ben lise mezunuyum buro yönetimi kazanmıştım gitmedim o kadar çok pişmanım ki sonra da sınavlara girmedim evlendim daha başka pişman oldum erkek eline bakmak çok zor kendi mesleğim olsaydı böyle mi olurdu. Okuyanla okumayan da evlenmesin arkadaşım hep fikir çatışmaları yasiyorsun bilhassa evlendigin insanın ailesi cahil yobaz insanlarda daha kötü oluyor insan eşiyle de ailesiyle de. Offf acilarim depreşti resmen ::(( kesinlikle okimalisin iyle bi şansın varsa. Üniversiteyi açıktan okumayı çok isterim ama esim izin vermiyor kıskanıyor onun karısı okuyamaz meslek sahibi olamazmis. hatta ona kalsa ağzı dili olmayan biriyle evlenmeliymis ezecek ya o bakimdan
Cnm bnde lise yi açıktan bitirdim tamamen kendi çabalarım ile .60 küsür yaşında ki insanlar giriyordu valla açık lise sınavına yani geç kalmadın
Istegin varsa kesinlikle yaparsın benim komşumun iki kizi liseye gidiyordu onlarla birlikte liseyi bitirdi aciktan
Okumanın yaşı yok cnm sen yeterli işte Rabbim yolunu bahtını açık etsin. Yaparsın Allah in izniyle bende üniversiteye başladığımda yeni evlendim kızım üç yaşını bitirdi hala alttan derslerim var okuyorum inşallah bende mezun olcam sen de yaparsın yeterli destekçim olsun ve asla pes etme
1,493,293 soru
24,399,177 cevap
349,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın