0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (20,346 puan) tarafından
Ben cok neseli ve kolay kolay kafaya takmayan en ufak şeyle mutlu olmayi bilen gavur inatçi  yapilan kötulugu kolayca unutmayan biriyim adet döneminnde yanima yaklasmayiniz :D siz nasil birisiniz yapi olarak?

27 Cevaplar

0 oy
(125,047 puan) tarafından

İkizler burcuyum anlatilmaz yaşanir :)

(125,047 puan) tarafından
Eyvalla hemşo
tarafından
Huyu nasil.olacak bilmiyorum ama  supriz  :Dd
(7,654 puan) tarafından
Bende ikizler burcuyum sabahlari sinirli öglede uyku mahmuru akşamları daha sakin olurum :))))
Burcumun hakkını veriyorum ruh halim çabuk değişiyor
Az insan cok huzur yaşam mottom :)
tarafından
Ayni benim kizimda oyle cabuk sıkılıyor  :D
tarafından
Sen sevilmicek gacimisin sevdaa:*
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Güler yüzlüyüm genelde ama biri bana birşey yapti ya ondan soğuduğum zaman imkani yok muhattap olamiyorum suratimi asiyorum eşimle sorunlarimiz vardi mesela bana soyledikleri akilma gelir sariliyor felan oluyor elini çekip atiyorum 
(20,346 puan) tarafından
Hıh bende yaparim bunu iste
0 oy
tarafından
Böylece hiiik demişsin burnun dan düşmüşüm girseerli;))))
(20,346 puan) tarafından
Girşehrin gülüüü :*
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Kolay kolay kafama takmayan demişsin ama yapılanı da unutmuyormussun kız anlamadım o çelişkiyi :D

(20,346 puan) tarafından
Evet kinciyim biraz ama bunun icinde hayati kendime zehir edemem gülümmm :D
(4,724 puan) tarafından
Aynen bende kinciyimdir :D
(20,346 puan) tarafından
:D anladin dimi şimdi beni
0 oy
tarafından
Güleryüzlüyüm  şakalaşmayı severim tabi ortamına göre fazla merhametliyim çokta Duygusalım hele çocuklardan sonra daha beter oldum  tartışma sırasında ağlarım hemen asla tutamam kendimi bu huyumdan da nefret ediyorum 
(20,346 puan) tarafından
Ben ağlamam gülerim hatta ağlamam :)
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Ben çok değişkenin bı gülerim bı ağlarım ruh halim birbirini tutmaz bana yapılanı da unutmam hiç yıllar geçse de hep aklıma gelir
(20,346 puan) tarafından
Genelde kadinlar beledir :)
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Dik başlı dediğim dedik hazırcevap haksızlığa tahammülü olmayan biriyim. Bı erkeğin ne kadar sevmeyeceği özellik varsa hepsi bende mevcut :D
(20,346 puan) tarafından
:D hahahahhaha kiz Allah iyliğini versin ya
0 oy
(1,331 puan) tarafından

Ben genelde durgun en ufak seyi kafaya takan ama dısarıya asla taktıgını belli etmeyen dısarıdan bakan kişinin kimseyi de sallamıyo dediği biriyim. Genelde sessiz sakin dururum içe kapanık ve azcık çekingen bir yapım var aşamadım bunu brni sonradan tanır insanlsr ve genelde de şaşırıyorlsr dısardan hiç böyle durmuyorsun diye söyleyen çok oldu birde damarıma basıldıgında çok fena gözüm dönüyor tanımam kimseyi bu huyumu sevmiyorum ama elimde değil mazeretüm var asabiyim ben :P

(20,346 puan) tarafından
Asabiyet benim adetim yaklastiğinda oluyo anaaaaa bi gor etrafa ates ederim :D
(1,331 puan) tarafından
Aynen valla bende tutamuyorum kendimi eşim korkuyor artık maalesef  gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama avantajıma bi durum :)))
0 oy
tarafından

çabuk sıkılan, hevessiz,gösteriş sevmeyen. :)

(20,346 puan) tarafından
:D  hımmmmm
0 oy
tarafından

Cok sessiz sakin damarına  basildiginda icinden canavar çıkan  sinirlemdigimde mutlaka aglarim yoksa asla aglamam inadim Çerkes  olmaktan kaynaklı  cok asi ruhluyum kimseye eyvallahim yoktur Allahtan başkasından  korkmam :D

Kendimi aşırı  severim kendini beğenmiş  ve bencil degilimdir

(20,346 puan) tarafından
Sandiktaki sesini cikariyoshn yane :)
tarafından
Aynen cok sabirliyimdir ama sesim cikarsa kaç ☺️
0 oy
(12,778 puan) tarafından
Anlatasim gelmedi post üste çıksın ahahahah (post üste çıksın lafı şakasına yazanlar hiç sevmem sjsjsj)
(20,346 puan) tarafından
:D üseniyaaaan de post uste ciksin onemli sorularda yazarim ben gı möhöm şeylere :D
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Ortamina gore guleryuzlu sevdigim bir ortamsa cabuk ayak uyduran ama degilsede hele ki sevmedigim hoslanmadigim biri olursada lafimi sokup duran asiri derecede kinciyim kin tuttum mu hayatta konusmam en sevmedigim ozelligimde budur ama yapcek bisey yok inatciyimdir dedigim dedigim bide cok hizli parlarim sinirlendim mi gozum hic bisey gormez :D bide cok duygusalimdir izledigim filmde bile azicik duygusal sahne olsun aglarim o yuzden esim benle oyle filmler izlemiyo hemen agliyorum diye :D

(20,346 puan) tarafından
Parlak insamlari severim dostum :D
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Güler yüzlüyüm sıcak kanlıyım normalde girdiğim ortamdaki insanlar çok sıcak kanlısın derler, girişkenim ama birinin yanlışını görsem hemen o kişiyi silen biriyim, bir şeyi olduğunda kafama takarım haklı da haksızda olsa karşımdakinin gönlünü alırım, kalbimiz saf çok şükür, şakalaşmayı severim karşılıklı, ama herkesle değil kesinlikle sadece şakanın dozajını bilenlerle... Kıskanç değilim çok şükür ama çabuk kırılırım, vs vs :D

(20,346 puan) tarafından
Bende silerim  engellerim hayatimdan cikar butonuna basarim direk :D
(1,463 puan) tarafından
Yok canım engellemiyorum çünkü engellemek biraz fazla oluyor kendilerini bişi sanıyorlar sadece sil içlerine dert oluyor zaten:))
(20,346 puan) tarafından
:D yok ya temelli ciksin hayatimdan
(1,463 puan) tarafından
Aman herşeyin fazlası zarar insanlar bile, bir kişi olsun doğru kişi olsun canım :))
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Ben eğlenceli çocuk ruhlu biriyim kinci değilim yapılanı hemen unuturum bu huyumu hiç sevmiyorum o yüzden ama neşeli olmayı eğlenmeyi güldürmeyi çok severim yanımda sıkıcı insanları sevmem bide açken çok agresif olurum net :D
(20,346 puan) tarafından
Keske benee unutabiksem ama yillar gecse unutmam sadece adetim yaklastiinda pimi cekilmis bombe oleyum :D
(1,864 puan) tarafından
Kız hic iyi bişey değil ya millet kalbimi kiriyo iki gün geciyo ben hiç bişey yokmuş gibi konuşuyorum ama napiyim kimseyi üzmek istemiyorum Allah görüyo diyorum geçiyorum bende açken öyle oluyorum eşim diyo sen aciktin galiba yine gelmişler sna diyo ahaha :D
(20,346 puan) tarafından
:D bizimkide der adet olcan heral sen diye herseye küserim :D
(1,864 puan) tarafından
:D ahahaha
0 oy
tarafından
Yay burcuyum aşırı sinirliyim ya ama atilganim tanımadim bı insanla bile muhabbet edebilirim tabi isindiydsam yoksa noo
0 oy
(25,217 puan) tarafından
Çokta tın çokta fificiyim :D 
0 oy
(3,276 puan) tarafından

Sinirli asabi ama bir o kadarda sessiz sakinim çok aşırı vicdanıyım iyi niyetliyim bu huyunu sevmiyorum önceden şen şakraktım uzun süredir öyle değilim her şeyi anlık yaşarım içinde yaşarım sevincimi üzüntü mü çok konuşurum :D

0 oy
(5,913 puan) tarafından
Sinirli agresif alingan gezmeyi seven gulmeyi sakalasmayi dozunda tabi seven biriyim ama kindarim.unutmuorum.bana yapilani 
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Valla ben akrep  burcuyum çok dengesiz bir yapım var bir saatim bir saati tutmuyor
(2,576 puan) tarafından
Benim kocamda akrep burcu akrepler soksun onu:D
0 oy
tarafından
Agrasifim kompleksliyim şaka şaka :-D

Lafı ağzında derler accıkta sinirliyim ama huyuma gidildiğinde çok dadluyumdur 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 285 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde TOLGA123 (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 212 göst.
7 Eylül 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 356 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (2,000 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,721 cevap

36,824 kullanıcı

...