İkizler burcuyum anlatilmaz yaşanir
Kolay kolay kafama takmayan demişsin ama yapılanı da unutmuyormussun kız anlamadım o çelişkiyi
Ben genelde durgun en ufak seyi kafaya takan ama dısarıya asla taktıgını belli etmeyen dısarıdan bakan kişinin kimseyi de sallamıyo dediği biriyim. Genelde sessiz sakin dururum içe kapanık ve azcık çekingen bir yapım var aşamadım bunu brni sonradan tanır insanlsr ve genelde de şaşırıyorlsr dısardan hiç böyle durmuyorsun diye söyleyen çok oldu birde damarıma basıldıgında çok fena gözüm dönüyor tanımam kimseyi bu huyumu sevmiyorum ama elimde değil mazeretüm var asabiyim ben
çabuk sıkılan, hevessiz,gösteriş sevmeyen.
Cok sessiz sakin damarına basildiginda icinden canavar çıkan sinirlemdigimde mutlaka aglarim yoksa asla aglamam inadim Çerkes olmaktan kaynaklı cok asi ruhluyum kimseye eyvallahim yoktur Allahtan başkasından korkmam
Kendimi aşırı severim kendini beğenmiş ve bencil degilimdir
Ortamina gore guleryuzlu sevdigim bir ortamsa cabuk ayak uyduran ama degilsede hele ki sevmedigim hoslanmadigim biri olursada lafimi sokup duran asiri derecede kinciyim kin tuttum mu hayatta konusmam en sevmedigim ozelligimde budur ama yapcek bisey yok inatciyimdir dedigim dedigim bide cok hizli parlarim sinirlendim mi gozum hic bisey gormez bide cok duygusalimdir izledigim filmde bile azicik duygusal sahne olsun aglarim o yuzden esim benle oyle filmler izlemiyo hemen agliyorum diye
Güler yüzlüyüm sıcak kanlıyım normalde girdiğim ortamdaki insanlar çok sıcak kanlısın derler, girişkenim ama birinin yanlışını görsem hemen o kişiyi silen biriyim, bir şeyi olduğunda kafama takarım haklı da haksızda olsa karşımdakinin gönlünü alırım, kalbimiz saf çok şükür, şakalaşmayı severim karşılıklı, ama herkesle değil kesinlikle sadece şakanın dozajını bilenlerle... Kıskanç değilim çok şükür ama çabuk kırılırım, vs vs
Sinirli asabi ama bir o kadarda sessiz sakinim çok aşırı vicdanıyım iyi niyetliyim bu huyunu sevmiyorum önceden şen şakraktım uzun süredir öyle değilim her şeyi anlık yaşarım içinde yaşarım sevincimi üzüntü mü çok konuşurum
1,492,873 soru
24,392,549 cevap
349,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın