Kuzum 2 tane liseye, 1 de ilkokula giden, bir tane bebeğim var.. Eşim ve ben 6 kişiyiz,
Bütün alışverişlerimizi toplu yapıyoruz, market alışverişimizi carfour dan veya anpa gross dan çoklu alıp 3 4 ayda bir çıkıyoruz merkete kg büyük olan ürünler kılo ile hesaplayınca uyguna geliyor, hem bereketli hem avantajlı oluyor, .. Haftalık et, balık, tavuk, pazar, kahvaltılık alıyoruz.
Çocukların kışlık yazlık ihtiyacı için yine kimin neye ihtiyacı varsa, evde kararlaştırıp o şekilde çıkıyoruz, alılverişte iken yok şunu bebeğnedim yok şunuda alayım sorunu olmuyor, tabii 12. Sınıfa giden kızım var ekstra bir eksiği gediği oluyor o ayrı,
Söylemesi ayıp, çocukların iç giyimini, coraplarını, eminonunde toplu alıyorum hem kaliteli hem uyguna geliyor,
Eve birşey alacagımız zaman, fiyatını biliyorsak bu ay yarısını ayırır, diğer ayda diğer yarısını ekleyip, o ev eşyasını alırız,
Çok şükür eşimin geliri gayet iyi, kuzum var diye harvurup harman savurmam, cimrilikte yapmam, çocukların yiyeceği içeçeğinden kısmam, israfta etmem,
Bakliyat, deterjan, giyimdir markası bilindik ürünler alırım
Yemeğimi hiç çöpe atmam, bir tabak kalırsa öğlene veya akşama ısıtır diğer yemeklerle yeriz, gelen gidenimde olur, sürekli biten birşey için markete gitmem, hepsi aynı zamanlarda biter, o şekilde çıkarız,
Bütün toplu alışveriş dışında, eşim haftada 500 tl veriyor, ekmek, pazar, kızımın harçlığı yetiyor çok şükür hatta bazı haftalar artırıyorum, yazın faturalar pek birşey gelmiyor, telefon, dogalgaz, elektirik, su, 800 1000 tl arası ödüyoruz