Kizlar artık şu çok bilmişlerden gına geldi bana. Ya cidden biz anneleri üzdüklerini göremiyorlarmı? 4 buçuk aylık kızım var ve mama ile besleniyor. Bende isterdim anne sütü ile olması ama şartlar böyle gelişti maalesef. Sabah annemi arıyorum yanında komşusu da var görüntülü konuşuyoruz annem diyor ki artık ek gıdaya başla zaten çocuk mama yiyor sağlıksız oluyor yanındaki bayana soruyor telefonu o aliyor bana bir dünya akıl veriyor. Başlaman gerek peynir ver şunu ver bende dedim ben peynirini evde kendim yapmak istiyorum evde market peyniri var vermek istemiyorum şu an daha erken gibi şeyler söyledim ee senin çocuğun anne sütü mü alıyor sanki o mamalar nerde yapılıyor gibi cevap verdi bana. Ya diyorum ki benim kızımın bağırsakları sıkıntılı mama değişiminde bile kabız oldu 25 gün kaka yapamadı makatı çatladı ben şu an veremem, o diyor ki 1 buçuk ayın kaldı sonra napacaksın? Mecbur vereceksin o zaman. Anlamıyorum cidden herkes herşeye bu kadar karışmak zorunda mi. Ben asla başka bir anneye neden ek gıdayı erken verdin demiyorken bir başkası bana nasıl bunları söylüyor hiç düşünmeden? Kilosunu soruyor vs. Ciddi anlamda çok sinirlendim ve yüz yüze olsaydık verecek cevaplarım vardı. Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ne tepki veriyorsunuz? Ben kimseyi kırmak istemezken kendim kırışıyorum artık daralıyorum.