bu adam beni cildirtacak yav insan dogmamis bebegini kiskanir mi yaa dun aksam bekledi bekledi oglan hareket etmedi bugun cok hareketli dedim diye trip atiyo ya.. erkek oldugunu ogrendigimizden beri tamam artik ana ogul beni unutursunuz simdiden pabucum dama atildi hele bi dogsun daha aklina gelmem ben diyip duruyo butun erkekler oglu olsun ister bu adam kizim olaydi diyo deli mi ne ya bana niye normali denk gelmiyo anlamiyorum
Bizdede tam tersi oldu ben eşimi kiskaniyorum kizindan baskasini gozun gormuyo pabucum dama atildi diyorum eskiden eve gelir gelmez bebişle ilgilenirdi simdi ben oyle dedigimden beri önce ben sonra o ))) bendekide nasil biseyse seviniyorum
Bizimde hep kiz istemisti bastan beri kizimiz olmustu tam tersi ben onlari kiskaniyorum bazen ask yasiyorlar resmen ya yok boyle birsey suan 2 yasinda o kadar babaya duskun ki anlatamam. Karnimdaki bebek erkek diye dusunuyordu esim bende sans yok kesin buda kizdir dedim yine kizimiz olcak kara kara dusunuyorum suan ben napicam diye 2 kiz birini sagina birini soluna alir artik ben boynum bukuk bakrim karsidan
Benim kocamda elif zümradan kıskaniyo sevdigim zaman evet tabi sadece onu sev diyo onunla ilgilen tamam tamam deyip duruyo
Benim esimde kedi gibi sirtina masaj yapayim cok sever bigun cocugum olsun onu da boyle sevicem oksicam hep dedim yok oyle bisey hemn pabucumu dama attin demeye basladi hepsinde az az var sanirim pabucluk damlik korku
bizde tam tersi canım. 1,5 haftalık bebişimi eşimden kiskaniyom. Benim pabucum damda
1,491,712 soru
24,375,480 cevap
348,299 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın