Eşim Galatasaraylı ama öyle böyle değil manyağ yani :D
Neyse Dün Annemgille dışarı çıkarken forma satan bi mağazaya girdim zaten sözüm vardı eşime alacam demiştim bundan bilmem kaç ay önce :D
Neyse aldım formayı özellikle FALCAO yazan bi forma aldım öyle istiyodu çok seviyo o futbolcuyu :D
Dün işten geldi yemek sohbet filan derken gece oldu söyledim sana bi sürprizim var diye :D Adam heyecanlandı baya :D git çantamı aç bak bi poşet var sana ait dedim Koşarak gitti baktı :D görünce şok oldu hiç beklemediği bi günde almıştım çünkü :D bi baktım aldı formaya sarıldı öptü falannnn Bende Dedim Hediyeyi alan benim önce beni öpüp sarılacağına formayamı sarılıyosun dedim güldüm :D geldi beni öptü sarıldı teşekkür etti falan ama adam hala şok baya mutlu oldu :D
Böyle olanlar var mı yaa ben o kadar düşkün değilim tuttuğum takıma filan ama böyle insanları görünce değişik geliyo gazlanıyorum :D
Bi ara eşimle maça gittik baktım gol attılar herkes bi seviniyo falan bende o an bi bağırdım seviniyomuş gibi yaptım eşim o an bana baktı şaşırdı :D :D
Bu arada ben fenerliydim eşim için Galatasaraylı oldum ama arada onu sinir etmek için fenerliyim filan diyorum feneri savunuyorum fenerli bi eşya alıcam tablo örtü filan gibisinden diyorum eşim alırsan çöpe atarım diyo :D :D onunla didişmeyi seviyorum o yüzden öyle diyorum.d