0 oy
366 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Sorum bu kadar :)

9 Cevaplar

+2 oy
(89 puan) tarafından
Çok saçma bir soru bazı soruları gerçekten kadınların yazdığını düşünmüyorum  
tarafından
Neden saçma olsun bir kadın neden bunu bir kadına soramasın ortada ayıp bir şey de yok siz saçma olmayan soruları okuyup cevap verebilirsiniz
-Reklam-
+1 oy
(73 puan) tarafından
Keşke olsa para olsa da
tarafından
Evet ben de bunu merak ediyorum ücret ve ameliyat süreci
+1 oy
(514 puan) tarafından
Ben kucultmek istiyorum isteyen varsa verim:):)
tarafından
Keşke öyle bir şey olsa olan olmayana verse :D
+1 oy
(5,373 puan) tarafından
Yok oricinal cicikler ahahhahaha :D
(12,279 puan) tarafından
Cicikler ;)))  artiliyitim seni bebemmm
tarafından
Keşke bizde de olsa :)
(5,373 puan) tarafından
:) :) :)
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Mübarek emzırdığim için silikon gibi duruo zaten :)) 
tarafından
Emzirirken de hamilelikteki gibi büyük mü oluyor bi de sonrasında nasıl oluyor acaba
0 oy
tarafından
Sütyeni zar zor dolduruyordu, kızım emdikten sonra ( 5 aylıkken bıraktı bugün 9 aylık oldu )  daha da küçüldü minnacık kaldı sündü gitti. Ama silikon vs düşünmüyorum 
tarafından
Benimki kızım emmeyi bırakınca gitti baya söndü hoşuma gitmiyor ama yapacak bişey yok
tarafından
Ben sadece gebelikten önce doğum kontrol hapı kullanırken biraz daha büyük ve topluydu yani hiç yapamazsam ona devam edicem sizin de bilginiz olsun
tarafından
Yani göğsümüz büyüsün diye o hapı mı kullanacaz :-/
tarafından
Yok hem korunma hem göğüs hem cilt ben kendimi salmak istemiyorum elimden geldiği kadar kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum arkadaşlarım var çocuktan sonra çok değişiyor ama beraberinde sorunlar çıkıyor tabi bunları yaşamak istemiyorum
tarafından
Kolay gelsin o zaman :)
0 oy
(63 puan) tarafından
Allah'ım ya bu kadar da sacmalanmaz
tarafından
Evet haklısınız burası zaten sadece kaynana dedikodusu yemek tarifi günlük akım paylaşma platformuydu değil mi kadın kadına bi şey soramayacaksa- ki soru müstehcen bile değil - sizler sayesinde kadın kadına düşman olur oldu ha burun estetiği ha göğüs estetiği belki iyi veya kötü tecrübesi olan insanların fikrine ihtiyacım var bu zihniyette bir insansanız her türlü insanın hatta bir erkeğin bile bu platformu kullanabileceğini unutmadan üye olun
(63 puan) tarafından
Sadece o başlıklar paylasilmiyo farkındaysan gözündeki gözlüğü çıkartıp diğer başlıkları da oku arkadaşım bu bir ikincisi burasının nasıl bı plartform olduğunu kimse kimseye öğretemez insanlar burda birbirinden destek amaçlı bilgiler almak için paylaşım yapiyo böyle biyerde de bı erkeğin ne işi olur hangi maksatla girer orasını ben iyi niyetli düşünecek değilim böyle bı soruda bana saçma gelir herkesin kendi düşüncesi biz sana soru sorulmaz demedik sorunun saçma olduğunu söyledik canın çok istiyorsa okumaz geçersin yorumları...
0 oy
tarafından
Varsa da lazımmı,???? 
0 oy
tarafından

Yok gendümün :D....

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 99 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
7 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukran Serkan (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 403 göst.
8 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

403,969 soru

12,101,797 cevap

36,416 kullanıcı

...