Hâlâ hastanedeyiz yarın sabah taburcu olucam ağrım sızım çok fazla,dikiş yerlerim çok ağrıyor yanıyor yürümekte çok zorlaniyorum,Ama mecbur yürümek zorundayım. Canımdan can gidiyor yürürken gözümden yaş geliyor resmen o kadar acı çekiyorum ki anlatamam. Sütüm hala gelmedi,göğüs ucum olmadığı için bebeği emzirmekte çok zorlaniyorum,göğüs pompası kullandım elektriki olandan kullandım silikonlu göğüs ucu kullandım ama hiç birinin faydası olmadı nedense bebeğim çok az emdi bugün çok mutlu oldum ama sütüm olmadığı için biraz sinirlendi ağladı bıraktı üzüldüm. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama göğüs ucum hiç yok ve çok zorlaniyorum emse belki bi ihtimal sütüm gelecek ama ememiyor kuzum benim. Kaynanam da ilk gün ilk gece yanımda kaldı ve biberona emziğe alıştırdı kendisini maalesef her ne kadar verme desemde dinlemedi sinirlerim bozuldu bebek biberona alıştı mememi almıyor bu sefer. Bu gece kendi annem kalıyor yanımda o şırıngayla veriyor mamayı ve her seferinde göğsümü tutturmaya çalışıyoruz biberonu bugün vermedik ve göğsümü bugün ilk kez tuttu ama süt gelmeyince bıraktı tabi. Dua edin kızlar nolur göğüs ucum çıksın sütüm olsun. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim aşırı sinirlerim bozuk her şeye çok çabuk sinirleniyorum kızıyorum herşey herkes sinirimi bozuyor resmen. Aşırı stres oldum çünkü hem kaynanama sinirim bozuldu hem kendime kızıyorum bebeğime üzülüyorum felan değişik duygular içersindeyim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine bişey olursa post açarım kızlar şimdiden sağolun