0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Az önce çocuğum koltuğun kenarında durmuş oynuyordu bende çay içiyordum çocuk bi anda yere sırt üstü düştü kafasını yere cok sert vurdu ama durduk yerde oldu niye oldu nasıl oldu hiç bisey anlamadm sihir mi büyü mü nazar mı böyle bisey nasıl olur ya hala aklım almıyor  ;((((((((((((((((((((  :///// 

11 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Sihri büyüyü sabiye yakıştırmayın da nazar olabilir, her çocuk düşe kalka büyür.. bol bol nazar ayetlerini okuyun geçmiş olsun.. 
(249 puan) tarafından
Bana da nazar gibi geldi bugün mavi gözlü komşumuz görmüştü çünkü:( :(
-Reklam-
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Düşebilir canım bunun sihire büyüye yada nazara gerek yok bebek bu düşer benim kızımda öyle 11 aylık kanepede gezerken geçen günde kızım düştü yani bebek bu fazla koruyup kollamak gerek onla geçmiş olsun
(249 puan) tarafından
15 aylık bide gezmiyordu orda sabit duruyordu yani düşmesi için hiçbişe sebep yoktu ki :( :(
(1,459 puan) tarafından
Bebek bu canım dengesi kayar bide yani ayarlamıyorlar herşeye hevesliler sadece gözüm kızımdan hiç ayrılmıyor ama bazende mecbur ayrılıyor ev iş yemek derken bebekler düşe kalka büyüyor
0 oy
tarafından
Yok cNm bu kadar evhamli olma cocuk bu duse kalka büyür 
(249 puan) tarafından
Oynuyo zıpliyo olsa düşmesinin sebebini anlayacam da durduk yerde düşmesi tuhaf geldi
0 oy
tarafından
Çocuk bu düşer kafasını vurur çay dökülür yanar kolu kırılır herşey olabilir bizde robot değiliz aklımız Niran başka şeye gidip çocuğu unutabiliriz kendi ihtiyacımız için bişey yapabiliriz bunlar olabilecek şeyler canım rabbim korusun evlatlarımızı 
(249 puan) tarafından
Amin canım amin :(
0 oy
(107 puan) tarafından
Nazardır canım bol bol oku Allah nazarlardan korusun evlatlarımızı 
(249 puan) tarafından
Amin canım insaallah korusun Allah :(
(107 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
(249 puan) tarafından
Saol canım:(
0 oy
(451 puan) tarafından
Kafasını çok sert vurduysa morarma veya şişlik varsa hemen acile götürün geçmiş olsun 
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Çocuktur düşe kalka büyür hic bisey olmaz ALLAH in izniyle 
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Ayy Allah korusun yarabbim 
0 oy
tarafından
Nazar vardır canım benim nas felak oku ayetel kürsi oku
0 oy
tarafından
Kısaca dikkatsizlik

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed halim (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 454 göst.
22 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 209 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elf.ylmz.6006 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 332 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤ Ecem Lina'm❤ (3,563 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,327,919 cevap

39,151 kullanıcı

Kategoriler

...