0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (2,932 puan) tarafından

Bunu mutfak için aldım kızlar uygunmu sizce birde tek taraflı siyah fon yaptırıyorum mutfağa çokmu siyah olur herşey kafam karıştı ☺:D

image

17 Cevaplar

+1 oy
(18,548 puan) tarafından
Bnmkide siyah beyaz :) 
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Fonları bilemedim ama mutfak dolapların beyazsa veya siyah ise bu halı çok iyi durur
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Mutfak dolapların yada masa varsa masa ile uyumluysa koyu renk daima favorim ☺️
0 oy
tarafından
Mutfağın la uyumluysa neden olmasın dolapların ne renk
0 oy
tarafından
Canım ben bu kaynaklardan almıştım mutfağa yikananlari falandi var bunların ama uzun yıllar gitmiyo en ufak bir şeyi gosteriyo yere ne düşerse gözüne batıyo  heleki çamaşır suyuna falan çok dikkat etmen lazım supururken falan zor oluyor toplanıyor kaymaz diyo tamam ama hiç kullanışlı değil bence 1 yıl en fazla kullanabilirsin 
0 oy
(28,777 puan) tarafından

Siyah beyaz seviyom ya bana çok sıradan geliyor zevk meselesi tabi

0 oy
(4,174 puan) tarafından
Güzel ama ben mutfakta gülü müllü yikananlst terci ediyorum:)bieey dökülüyo diye
0 oy
tarafından
Kuzum şekil gok güzel ama siyah tercih etme baş edemezsin aynı modelin grisi var mutfağına uyarsa onu al derim daha güzel duruyor:) 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Bende grisi var cnm ama.ben misafir odama serdim koltuklarimla uyumlu diye 
0 oy
(79 puan) tarafından
Halı güzel bence fon perdeyi siyah yaptırma mutfağın sade bi renkde perdeyi farklı renkte yap patlat keskin renkler bence kırmızı beyaz gibi bence yani internetten de uyuma bak hoşuna giden renkte yap 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
He bide cnm mutfakta fon güzel durmuyor uçuş uçuş dümdüz tül süper durur :) 
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Hali güzel ama mutfağına bağlı, büyük mu küçük mü dolap rengi vs siyah fon diyorsun mutfak aydınlıksa güzel olur zaten karanlıkta hoş olmaz. Ama zaten tercihini yapmışsın, güle güle kullan
0 oy
tarafından
Ben siyah beyaz dan hiç hoşlaşmam bahar içim karariyo gördükçe ")) ama sen seviyorsan hiç sıkıntı değil koyu olsun bir şey olmaz 
0 oy
(238 puan) tarafından
Siyah cok kir ve toz gösteriyo benim salon halım siyah lı süpürsem bile Bi kac saat sonra ufacık biswyden toz kapıyo sanki hic süpürmemişim gibi 
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Halı güzel ama mutfakta fona gerek yok bence boşuna yağlanıyor kirleniyor amaan
0 oy
tarafından

Mutfagin aydinliksa olur baharım 

0 oy
tarafından
Aynı halı var evimde malındanmıdır nedir çok tiftikleniyor 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,171 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
11 cevap 302 göst.
22 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Anne22 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 82 göst.
20 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,202 puan) tarafından soruldu

403,437 soru

12,086,120 cevap

36,375 kullanıcı

...