Çoğunuzun bildigi üzere suyum geldi
Doktora gittim.acilma. Var eve git gece gelir bebek dedi
Saat beş gibi ikindi eve geldim 6 da bı duş aldım.yurudukce benden biseyler gitti
Sona doktoru aradım yine gel dedi 8!gibi çıktım evden ancak dogumahneye inene kadar falan dokuz oldu
Yatisim verildi ben hicbisey hisstmiyodum
Ebe baktı 6 cm dedi hadi iki ikinmayla gelecek dedi eşim kaynanamı almaya gitti beni masaya aldılar
Kapıda kimse yok
Ben söküm doğum haneyle masaya girmem yarım sat sürmedi ben hala ne olduğunu anlamadan doktor geldi ikin dedi
Yapamadım çok canım açıyordu çok tarifsiz bir acı vardı
Ben ikinamadim.kizlar olmadı yapamadım ikinci doğum.olmasina rağmen karnıma çok bastirdilar kızlar
Dört kişi vardı hepsi ayrı ayrı bastirdilar
En son doktor bastırdı bağırdım yapma diye ama kas kastı kesilmisim
Doğdu diyolar ama ben demiri tutmusum elimi birakamiyrium şok yaşıyorum kızlar ikinmayla olmadı bastirmayla oldu ayağa kalkamadım.inanim karnım.ustuosmor olmuş Allah'tan kesi yok bir kaç dikiş ben yarım saat masada titredim ellerim ayaklarım noldu bana hangi ara doğdu kapıda kisme yok doktorla konusyorum ne dediğimi bilmiyorum falan en sonunda dikti doktor sardılar beni odaya aldılar karşıda eşimi görünce ağladım oda ağlamış kapidansesimi duymuş
Odaya gittimde sesim çıkmıyor boğazım ağrıyordu resmen karnım ağrıyordu konuşurken
Şimdi iyim şükür ki ama çok sancı var karnında bacaklarım da hepinizi rabbim kurtarsın
Böyle.kolay zor arası bir dogumdu iyiki varsınız ❤️