0 oy
433 göst.
Aile kategorisinde (81 puan) tarafından
Ben aileme yarim saat ama burda esimin ailesi disinda kmse yok arkadas vs.Esimin ailesininde samimi olmak istemiorum yani kafam saran kimse yok deyim insan bekarken kafasinin sardigi insnlari ozluuor.Esimde calisiyor tabi aksama kdar evdeyim 

21 Cevaplar

0 oy
(1,042 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şuan anlattığın herşey aynı benimle biliyor musun bende anneme arabayla yarım saatlik uzakliktayim ama eşimin ailesi dışında kimse yok ve hicbiriyle muhatap olamıyorum çok sıkıcı hala alisamadim 
(9,625 puan) tarafından
Bende ikisinden de var ama çok şükür birbirimize gelip gitme huyumuz yok 1 eltimin evine 2 kere ötekine hiç gitmedim onlarda aynı şekilde biri hiç evimin içini hiç görmedi digeride 1 2kere geldi gorumce desen oda aynı  3 sene içinde 1 kere geldi bende 1 kere gittim diğer iki gorumcem istanbulda kaynanam elazigda aslında benimde kafam rahat ve dedigin gibi  sanırım batıyo bu rahatlık ☺☺
(1,042 puan) tarafından
Sanırım öyle oluyor biraz benim görümcem sada 10 yaşında ben ilk gelinim elti zaten yok evde otur otur baygınlık geliyor artık insana çocuğum olsa onunla ilgilenirim belki oda yok Allah sonumuzu hayır etsin
(615 puan) tarafından
Bencede yakin olsalardi bide oyle dinlemek isterdim sni cnm
(9,625 puan) tarafından
Bende öyleyim valla 3 yıllık evliyim ilk 2 sene çalıştım bise anlamadım yani ise gidip geldiğim için yalnizlikla ilgili sıkıntı yoktu sonra hamile kaldım 4 ay o şekilde çalıştım  çıktım 5 ay hamileyken 6 aydırda doğumdan sonra evde kaldım hemen hemen 1 senedir evdeyim ve bunalımın dibini yaşıyorum annemlere gidip kalıyorum ama her ne kadar annemin evi olsada insan kendi evini ariyo 2 3 gün zor kalıyorum bidaha eve dönesim geliyo..suan oğlum varsa biraz daha iyi oluyo onla gün geciyo bitiyo ama diğer türlü çok zor oluyo Rabbim sanada nasip etsin inşallah
(1,042 puan) tarafından
Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda bende anne olurum
-Reklam-
+1 oy
(17,765 puan) tarafından
Alıştım ben hemen.. 
(121,654 puan) tarafından
Sen alisirsin
+1 oy
tarafından
Niye eşinin ailesiyle samimi olmak istemiyorsun adam mı yiyorlar daha evlenir evlenmez aileyi beğenmiyorsunuz sonra sıkıldım arkadaşım yok diyorsunuz
(81 puan) tarafından
Neden bilip bilmeeen yorum yapiuorsunuz keyfimizden degil herhlde kimin ne yasadigini bliomusun bisey yapmasalar samimi olurdum herhlde nasilda on yargilisiniz..
tarafından
Yoo ön yargılı değilim okuduğuma cevap verdim sende yaşadıklarını açıklayacı şekilde anlatsaydın kız haklı gidip konuşmasın derdim müneccim değilim ya neler yaşadığını bileyim canjm
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Alismadim çünkü eşimle benim okulum aynı şehirde :D 
0 oy
(121,654 puan) tarafından
1 ay snr 2 sene olcak halen alisamadim uygulamada vakit geciriyom
0 oy
(864 puan) tarafından
Ne kadar süredir evlisin 
(81 puan) tarafından
1 sene oldu
0 oy
tarafından
3 sene olacak hala kafamı saran birini bulamadım:)
0 oy
tarafından
Ohoo 6 yıldır evliyim 25 yaşındayım ben ikinci çocuğuma hamileyim kafamı saran biri hala yok :D ben kendi çevremi kendim oluşturdm konu komsu daha iyi onlardan
(436 puan) tarafından
Ailen uzakta mi bende aynı durumdayım ama bende komşu arkadaş da yok ben yalnızım bı şehirde eşimin ailesi var annesi ile aram kötü
tarafından
Evet ailem de uzakta kayinvalidemlerde uzakta ben tekim :)
(436 puan) tarafından
O en iyisi
0 oy
tarafından
Esimin ailesi akrabam herkesi tanidigim icin cabuk alistim ama anlasabilecegim kafa dengi kimse yok umursamiyorum da keyfime gore takiliyorum herkesle belli mesafem var 
0 oy
(598 puan) tarafından
Alışamadım alışmakta istemiyorum
0 oy
tarafından
Bende oyleydim ailem 1 saat uzaklikta 1.5 sene oldu yeni alistim simdi burda mutluyum normalde tasinmak istiyorfum ilk zaman deli olucaktim esimide deli ediyordum tasinalim diye alisinca geciyor alisirsin cevre edinmeye bak
0 oy
tarafından
Hala alışamadım  14 ay oldu evleneli. Baska sehirde yaşamlarına ragman oraya gitmeyi hic istemiyorum esim gidelim deyince bir seyde diyemiyorum.  Bu gidislede zor alışırım zaten 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Benimde 2 sene oldu hiç alışamadım 
(81 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun
0 oy
(94 puan) tarafından
Valla bence şükret ben ülke değiştirdim senede bir anca görüşüyoruz iki sene olcak ama alışamadım bebiş gelince biraz gececek diyorlar bakalım :) 
0 oy
(878 puan) tarafından
Ben 6 saat uzağa gelin geldim üstelik eşim de evlendikten bir hafta sonra gitti askeri personel şartlardan dolayı yanına alamadı mecbur bı şekilde alıştım 
0 oy
(436 puan) tarafından
Benim aileme 5 buçuk saat uzak araçla otobüs 6 buçuk kimsem yok eşimin ailesi var 3. Yilima girdim hiç arkadas komşu yok çok yalnızım ama biraz alıştım yinede bazen çok sıkılıyorum
0 oy
(615 puan) tarafından
Ayni ben.hic isinamadim .bnm esimde hep calisyo .kimse yk burda arkdas cevremi ck ozluyorum.cat kapi gidebilecegim kimse yk .oysa ne ck kimsem vardi bekarken burda yalnizim.kizim olmasa napardim allah bilir
0 oy
(7,132 puan) tarafından

Benim de annem uzak, kaynanam yakındı ama hiç gidip gelmezdim onlara onlar da hiç özletmezlerdi kendilerini saolsun :D neredeyse bir sene hiç bir komşuyu tanımıyordum bile sonra oglum yürümeye başlayınca hava alsın diye dısarı cıkarırken falan tanıştım Bi iki komutla onlarla arkadaş oldum sonra taşındık zaten başa sardık :ermm::D

0 oy
tarafından
Benm masallahim var hemn herseye ayak uyduruyorum:D onlar bana nasil davrandilarsa bendr oyle yaptim 
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Ben hiç alismadim alismayacagim da eş ailesine 

Beni insan yerine koymadılar gelin oldum , gel demeler başladı gidip gorecekmisim kalacak misim bla bla çok beklerler.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 587 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 444 göst.
26 Ağustos 2019 Aile kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 474 göst.
16 Şubat 2022 Aile kategorisinde gelbebegim (1,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 427 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

401,059 soru

12,002,764 cevap

36,186 kullanıcı

...