0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (975 puan) tarafından
Kizlar şuan biz hepimiz koronayiz. Ve kızımda hasta ishal burun akıntısı ve tıkanıklığı bide iki gün önce ateslenmisti . Şimdi yanında maske takmanız gerekiyo mu ben çift maske takıyorum. Dün akşam doktor zaten cocugada geçmiştir dedi aklıma takıldı hani ona geçtiyse takmasam nolur ki 

7 Cevaplar

0 oy
(5,909 puan) tarafından
Sen her ihtimale karsi yinede tak cok duyuyoruz ben pozitifim evdekiler negatif die
(975 puan) tarafından
Anladım canım takiyim
-Reklam-
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Tak derim canim  .. cok gecmiş olsun 
(975 puan) tarafından
Saol canım takiyim
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım çıkarma istersen bize gelen ekip ne kadar virüse maruz kalırsa o kadar ilerler demişti belki benim kız da pozitif  muhtemelen öksürük kusma oldu ama çıkarmıyorum hatta gece bile maskeyle yatıyorum benden başkasıyla uyumuyor diye 
(796 puan) tarafından
Canım babasiyla uyumuyor ağlıyor sürekli mecbur ben yatıyorum yanında o zaman da gece bilmeden oksururum farketmem nefesten falan geçer diye korkuyorum çift kat maske takıp yatıyorum öyle pis bı hastalik ki Allah korusun kıza bulasirsa diye korkuyorum mecbur kalıyorum napalim bı iyileselimde ben çok önemli değilim o iyi olsun yeter
(1,772 puan) tarafından
Allah şifa versin çok zor ben de olmuştum ama yatarken takmadım bebeğim beşikte yattı aynı odada yattık ama çok şükür bulasmadi sizin ciğerlerinize yazık en azından gün içinde sık sık cama balkona çıkıp oksijen alın :(
(796 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim çok zor valla bebekli olunca cikiyorum saolsun gün içinde eşim bakıyor atlatmak üzereyim çok şükür :) hatta az önce yemek yaparken hafiften koku geldi ne kadar sevindim anlatamam :)
(1,772 puan) tarafından
Ah o kokuyu alınca ki heyecan başka :)Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah
(796 puan) tarafından
Amin inşallah hepimize Rabbim bı daha göstermesin
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Aynisi bana oldu canim. Bastan taktim. Sonra ishal oldu kustu. Eşim negatifti ambulans cagirdik. Beni almadilar pozitifim diye esim goturdu hastaneye. Doktor demiski annede varsa yuzde 99 var bebektede. Bebde cikardim maskeyi ondan sonra
(975 puan) tarafından
Peki bişey oldu mu çocuğuna nasıl simdi
(12,964 puan) tarafından
Ilk gun kustu iste canim 1 bezde sadece ishal oldu. Uyanmiyodu halsizdi doktor demiski sarılık gibi dusunsun uyandirip emzirsin bol bol. 55 gunluktu bu arada. Eğer birakirsa susuz kalir serum takmak zorunda demis. Bende bol bol emzirdim 2 gun halsizlik vardi. Sonra hicbisey olmamis gibiydi canim kendine geldi
0 oy
(7,795 puan) tarafından
Maske nemlendigi anda zaten etkisini yitiriyor 20 dk da bir değiştirmek gerekiyor bu da nasıl.mumkun olacak ki ... 
(975 puan) tarafından
Valla canım hergun değiştiriyorum çift maske takıyorum ama çok zor yüzüm alev aliyo resmen . Doktor bebekte de vardır dedi o yüzden sordum
(7,795 puan) tarafından
Senin ciğerler nolcak pis nefesini sürekli içine çekip duruyorsun ne kadar zararlı bu
(975 puan) tarafından
Çıkarmam daha mı iyi olur peki bide kendi odamdan çıkmıyorum nerdeyse evde birlik duruyoruz onlar maske takmıyor çocuğun yanında felan o yüzden odamdayim
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Gecmis olsun canim
(975 puan) tarafından
Saoll canım
0 oy
tarafından
Kac yasinda bebek
tarafından
Ha pardon sen kendi maskeni sormussun .
Evet takin cikarmayin sakin . Cunku o daha cok kucuk..bende Oldum ve testim  den once belliritler vardi takmiodum..test yaptim pozitif idi sora takmayi basladim . Cok bunalsam cikarip kafami ona cevirmeden emzrdim
(975 puan) tarafından
Kızım 7 aylık ama hani çok aşırı bunaliyorum gece felan maskeyle yatiyorum kızıma geçmesin diye ama zor ya napmam gerekli bilmiyroum
tarafından
Kiz maskeyle  yatma sakin cigerlerine nefes gidemez òlùrsùn
(975 puan) tarafından
Nasıl yapicam peki gece benimle yatiyo yoksa yatmıyor.
tarafından
Bak bn besigi basucumdaydi  basini aldim diger yana koydum.
Maskeyle uyumak cok  sakincali  .
Mecbur ayri uyut . Her gun o odayi sogukta olsa  havalandir.  Onu uyutanw kadar tak maske o uyudu mu cikar onu ayri uyut

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 152 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 468 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.