Annem bizdeydi oturuyorduk... Kaynanamın abisinin eşi geldi oğlu ile beraber mutfakta oturdular bende kızımı ayağımda sallıyorum kaynana beni çağırdı gitdim selam verdim neyse... Biz odada annemle oturyorduk yine kadının oğlu geldi kızımda uyuyor geldi annemi gördü çıktı dışarı... Sonra kaynana mutfakta oğlana noldu ne dediler sana ha ne dediler sana diyordu çocuğa... Neyse sonra bana diyor çocuğu kaldır oynasınlar... Sanki kocaman çocuk 6 aylık napiyim oynamak istyor akıllı çocuk olsa neysede dlei gibu bir şey... Çocuk gelmedu annemi görmüşdü o yüzden... Ama kaynanam zorla odaya sokmak istiyordu çocuğu... Bıktım artıj heo bir yalakalık yapıyorlar akrabalarına ya ben gelinim burası benim özelim her kesi isdediyu gibi sokuyor odama bıktım artık duramıyorum eşimle aramız iyi ama dayanamıyorm bunlara boşanmak istuyorum ama ne maddi durumum ne babaç ne yardım edecek kimsem yok... Bıkdım her kesin ayrı nazınl çekmekden... Yoruldum kızım daha çok küçük naparım onlae gidecej hiç bir yerim yok yetim gibi bişeyim (((