0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (1,115 puan) tarafından
Hanımlar, bu hafta biliyorsunuz ara tatil haftası. Öğretmenimiz bu hafta da uzaktan ders yapacakmış. Sizin çocuklarınızın öğretmenleri de yapacak mı? Merak ettim. Yani adı üstünde tatil. Neden rahat bırakmıyorlar bizi. Yıldım valla bu canlı derslerden. Bi de birinci sınıf benimki daha. 

15 Cevaplar

+1 oy
(3,902 puan) tarafından
Adam kendi tatilinden de feragat edip çocuklara biseyler öğretmeye calisyo ve sen de bundan şikayet mi ediyosun..belki çocukların bi konuyu guzel anlamadığını düsünyo belki tekrar yapmk istiyo..kusura bakma da o o kadar öğrenciyle uğraşan öğretmen yılmamış da sen mi yıldın bi çocukla..bu zihniyette olanlara ders fln vermiceksin aslinda cocuklari eksik bilsin anneler rahat etsin daha mantikli size göre..umarim öğretmen de bu yaptığı insanlık hatasından döner..
(3,575 puan) tarafından
Helal olsun.
tarafından
Benden artı sana bacım
(3,902 puan) tarafından
Saolun kızlar cnku bn de  matematik öğretmeniyim ve dayanamadım arkadaşın yazdigini görünce.. ne kadar emek verdiğimizi anlayamayanlar icin yazdim..
tarafından
Insna oglu nankor canim brn ogretmenlere saygı duyuyorum evde bir cocukla bas edemiyoruz bir suru cocukla ugrasıyorlar artı veliler memnun degıl hala
(1,115 puan) tarafından
Ya bi git işine, sen de duyarlı insan mı oldun şimdi? Daha beni tanımıyorsun, öğretmeni de tanımıyorsun. Ne boş boş konuşuyorsun. Postlar senin gibi insanlarla dolu. Tabi kınamak yerden yere vurmak çok kolay.
(7,481 puan) tarafından
tabiki öğretmenlik cok zor saygi duyuyorum herzaman ama bi gercekte varki cocuklar ogretmenlerine gösterdiği saygiyi ozeni asla velilere gostermiyor. kendi kizimizdan örnek vereyim. odev yapana kadae canimiz çıkıyor ağlıyor odev deme bal kaymak ama ders yap kitap okunacak denince cildiriyor. okuldada mi boyle yapiyosun ogretmenine diyorum. o kizinca cok hosuma gidiyor okadar tatli kiziyor ki diyor. ve bi cok ornek. burda arkadasta ogretmene kotu bise dememis ki sonucta resmi tatil. konuyu cok farkli yerlere cekmissiniz bence. ogretmen oldugunuz icin daha hassas bakiyosunuz. ama kimsenin ev hali bir degil. tamam öğretmenler kıymet veriyor ama velilerde cocuklarini düşünmüyor degil. tek tarafli bakilmamasi lazim. alt tarafı tatilde ders olur mu diye soruldu diye cocuklarin bastan atıldığına  nankorluge kadar gitmis konu.
(3,575 puan) tarafından
Burda öğretmeniniz ders yapıyor mu tatilde dense sadece haklısınız. Lakin bizi neden rahat bırakmıyor, bıktım bu canlı derslerden denmesi olumsuz bir yargıya sebep oluyor. Direk öğretmen suçlanıyor. Tatil yapmayı öğretmen de ister. Tatilde verdiği ders için ücret de alamaz. Tamamen öğrenciler için ayrılmış fazla fedakarlık örneği. Bence gerek var mı yok ama fazla özverili bir öğretmenmiş. Bu nesil 15-20 yıl sonra büyük sıkıntı oluşturur. Bu bakımdan eğitimciler canla başla uğraşıyor.
(7,481 puan) tarafından
ya tabiki o kelimesini onaylamiyorum ama su dönem de eğitimin en cok etkilendigini velilerin ogretmenlerin  öğrencilerin ne kadar eetkilendigini biliyoruz. Kimsenin pskilojisi normal degil. Eminim arkadasin öğretmene karsi  genel tutumu boyle degildir. Canli eğitim 1.sinif icin hele okadar zor ki. çevrem ki herkes kafayi yemek uzere :)) bizde 2.sinifiz. aslinda tepkinin ogretmene degilde bulunduğumuz duruma oldugunu anlamak zor olmamali.  sanki veliler cocuklarini düşünmüyor gibi bi algi olustu maalesef benimde tepkim ona oldu. Kimseyi kirmak yargilamak haddim de degil hakkımda. Karsilikli sabir ve anlyis icinde olmamiz gereken zamanlardayiz. Yatiyorum kalkıyorum ogretmenlerimize dua ediyorum. Rabbim bol sabir versin diye haklari ödenmez.
Ay bayada karisik yazdim  ordan oraya atladim ama uzun olmasin diye kestim hakkinizi helal edin:)))
(3,902 puan) tarafından
Postu yazanaa cvbimı verdim zaten..nihanimm adlı kullanıcı arkadaşıma cebimi veriyim..oyle bi tepkiyi arkadasin yorumlarına bakarak verdim cnm..fazladan ders anlatan öğretmene işi gücü yok mu demis..zatn kadini sevmiyorum fln yazmis. demek ki kadının isi gücü cocuk olmuş öğrencileri olmus..bn o konuşma tarzından hoşlanmadığım icin oyle bir tepki verdim yani..yoksa bnce de tatilde yapmasa da olur ama yapıyosa da bole bi tepkiyi haketmiyor bnce..
(7,481 puan) tarafından
ben o yorumları gormedim canim. oyle demesi tabiki doğru degil. sonucta kadinda tatil yapmicak. o sekilde dusunduyse tepkk verdiyse dogru degil. bende bu süreçte herkes bunaldi istee istemz bi tepki veriyor  diye dusundum yani kendi dusuncem gibi deyim. ama direk ogtetmeni hedef almak yanlis.
(3,902 puan) tarafından
Aynen cnm ben de ona kızdım zatn..yoksa sadece ders var mi diye sorsa ya da öğretmeni hedef almadan söylese bole tepki vermezdim..cbki bn de çocuklara cok emek veriyorum acaba arkamdan benm de mi bole düşünülüyo diye düşündüm hoş değil..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır normalde yapılmaması lazım 
(1,115 puan) tarafından
E ne diye bu kadın azimle ders yapıyor ya :-( bşraz nefes almak istiyorum artık. Oğlumu zorla oturtuyorum zaten
tarafından
Öğretmenin ara tatilden haberi falan mı yok acaba yada evde yapacak işi yok kendine iş mi çıkartıyor amacı ne
(1,115 puan) tarafından
Ben de anlamadım, zaten hiç sevmedim kadını ya. Tuhaf biri
0 oy
tarafından

Hayir yapilmiyor

0 oy
(22,096 puan) tarafından
Yapılmaz canım.        
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Yok yapılmaz ara tatilde 
0 oy
tarafından
Yapılmayacak diye biliyorum bennde 
0 oy
tarafından
AMA tatlim ogretmen  de tatilinden feragat etmis oluo
(1,115 puan) tarafından
Ben de anlamadım işte. Hiç mi işi gücü yok. Sanki sürekli bize ters düşmeye çalışıyor. Zaten gıcığım ona bazı meselelerden dolayı
tarafından
Bak tatlim 1. Sinif  hem ogretmen hem ogrenci  hem ebeveyn acisindan cok zordur.

Ve dersler PC de islenince eksik olduklari icin arada ki farki kapatmaya calisiyodur
(1,115 puan) tarafından
Hayır biz öndeyiz derste. Ayrıca oğlum okuma yazma da biliyor
0 oy
(1,241 puan) tarafından

Biri öğretmene tatil olduğunu aciklaisn haberi yok sanirim:ermm:

(1,115 puan) tarafından
Haberi var canım, sabah yazmış seminerim var diye. Öğleden sonra ders yapacakmış
(1,241 puan) tarafından
Diğer velilerle birleşip konuşun canimm canlı ders kadar adamı yoran bişe yok istemiyoruz deyin ne saçma yani
(1,115 puan) tarafından
Yukarıda birisi atıp tutmuş benim için. Tanımadan etmeden. Evet çok zor ve öğretmenimiz o kadar çok ödev veriyor ki gecemiz gündüzümüz ders olmuş. Evimin işini yapamıyorum. Geçen hafta oğlum ateşlendi ama ben ders peşindeyim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor tabi. Üstelik oğlum okuma yazma bilmesine rağmen, her hafta yaptığı şey hece yazmak. O yüzden inanılmaz sıkılıyor
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Konuları yetistirememis olabilir. 
(1,115 puan) tarafından
Hayır öndeymişiz diğer sınıflardan
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Ziya Selçuk merak etmeyin çocuklar tatili size birakicam demişti. Velilerle birleşip öğretmeni şikayet edebilirsiniz ama veliler öğretmenin böyle olmasını istiyor bir de arada mutlaka hayır çocuğum daha fazla ders alsin diyenler var
(1,115 puan) tarafından
Bizim sınıf için geçerli değil canım o. Veliler canlı derste tutamıyor çocukları. Çok şikayetçiler bu konuda. Konularda da öndeyiz. Bu gidişle çocuklar okuldan soğuyacak
0 oy
tarafından

Arkadaşlar boğün canlı ders var mı  :D diyesim geldi :D

(1,115 puan) tarafından
Hahaha.. Sabahtan beri ağzımda
0 oy
tarafından

Ortmenim bohon canlı ders varmı :D

Yapılmıyor diye biliyorum canım

(1,115 puan) tarafından
Hahaha.. Çok güldüm ona ya. :-D:-D:-D
tarafından
Aynen bende canım :D
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Yapmıyorlar 
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Canım ben rehber öğretmenim bizimde seminerlerimiz var o yüzden ders yok.. Eğer konular yetişmediyse 1 2 saat yapabilir ama öğretmene  de öğrenciye de tatil,
(1,115 puan) tarafından
Değil mi? ben de öyle biliyorum. Ablam da öğretmen. Biz konu olarak da öndeymişiz. Canlı derste çocukları tutmak çok zor oluyor. İnanılmaz sıkılıyor oğlum. Resmen hadi hadi diye ittire ittire bitiriyoruz dersi. Bebeğim de bir buçuk yaşında, bi de onunla uğraşıyorum o esnada.dersten sonra da bir sürü ödev. Çok zor yani. Bir hafta kafamız rahat olacak demiştim ama yanılmışım. Ayrıca oğlum okuma yazma biliyor ama öğretmen onu da hiç bilmiyormuş gibi takip ediyor. Zaten çocuk bildiği için çok sıkılıyor. Düşün ki kitap okuyabiliyor ama her gün ona hece yazdırıyoruz ısrarla
(2,208 puan) tarafından
Bunu öğretmeniyle konuşun, onunda çocuklarında tatile ihtiyacı var.. en azından sebebini sorun sizde muallâkta kalmayın..
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Ben de ogretmwnım ama yanls dusunuyorsun arkadasım karne gunune bir gun kala ders olmadığını bilerek yollayan veliler aklıma geldi biz karne telasıyla ugrasırken onlara dadılık ederdk o zaman gondermeselerdı madem dimi.. Okul acık olsa pandemı olmasa okula gtmwse cocugunum sacını basını uolan anneler aımdılerde okuldan ne kadar yoruldu cunku ıs basa dustu.. Ogretmenınız 1.sınıf olup daha fazla ilgi ve tekrara ıhtyc duydugu ıcın ek ders koymus bu cok guzel bısey cocuklarınız ıcın yanii..benm yerime de ona tesekkur etmwlısınz
(1,115 puan) tarafından
Keşke öyle bir fedakarlıkta bulunmasaydı. O da, çocuklar da tatilini yapsaydı. Herkesin bir ara vermeye ihtiyacı var. Evet öğretmen yoruluyor ama sadece 1,5 saat. Ara dersi zaten çocuğu ittire ittire bitiriyorum. Hadi oğlum yaz yaz, hadi oku diye diye. Çok sıkılıyorlar canlı derste. Okuma yazma bildiği için de daha çok sıkılıyor. Çünkü onları çoktan öğrendi. Bi de bir buçuk yaşında bilgisayara saldıran, oraya buraya tırmanan ağlayan bir bebeği zaptetme. O esnada çocuğun yaptıklarını yönetme. Dersten sonra bir sürü ödev. Akşama kadar yapıp öğretmene atmak zorundasın. Ev işi yapamaz oldum. Yemek, çamaşır bulaşık, çocukların özel ihtiyaçları banyosu, alışverişi... Vs.. Gecemiz gündüzümüz ders oldu. Ben bu sistemi hiç beğenmedim. Daha birinci sınıf olmasına rağmen bu tempo. Okuldan soğutmak üzerine kurulu
(1,115 puan) tarafından
Evet öğretmenlik kutsaldır, öğretmenleri de öğretmenliği de çok severim ama sistem böyle olmamalı. Biz oğlumuza okuma yazmayı iki ayda öğrettik, oyunlarla, resimlerle. Çocuk okula başladı başlayalı yazı yazmaktan okumaktan nefret etti
(1,826 puan) tarafından
Ustelık birinci sınıf olmasına ragmen derken hata yapıyorsunuz zaten cunku 1.sınıfın destege tekrara ihtiyacı vardır

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 246 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 536 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
20 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.