0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Arkadaşlar bir hafta oldu bebeğim evimize geleli ama evimde odamızda hiç bebek kokusu olmuyor dışardan girince evim bebek koksun istiyorum bunun icin bi öneriniz varmı :)

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bebegin kendi kokusu yeter melek gibi kokuyor şimdi o parfüme felan ihtiyac yok bence :) 

(30 puan) tarafından
Öyle tabi ben ve bebeğim bebek kokuyoruz ama dışardan girincede koksun istiyorum :)
-Reklam-
+1 oy
(1,041 puan) tarafından
Çok istiyorsan bebeğine Dalin Bebek kolonyasi kullan eve de kendine de sikabilirsiniz çok güzel kokuyor tam bebek kokusu 
(30 puan) tarafından
Evet denicem cnm  onuda eşime söyledim bugün almasını
0 oy
(222 puan) tarafından
Bebeği yıkama hiç :)
(30 puan) tarafından
Yikayamadim henüz ama yine de ev kokmuyor :)
0 oy
tarafından

Bingonun bebeğimin kokusu diye yumuşatıcısı var onu al herşeyini onunla yıka :D kız bebek kokusu nasıl oluyor ev nasıl koksun öyle bebeğini kokla ev nasıl koksun oda parfümü mü bu 

(30 puan) tarafından
:)))) ne bileyim yaa bazı bebekli evler kokuyor ama :D
0 oy
(128,365 puan) tarafından
Fis fisli şiselere dalin koy az da su eve sık ara sira
(30 puan) tarafından
Denicem cnm teşekkürler ☺️
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Canım  e bebek de bebek  pudrası  kokusu  war cubuklu ama 3 4 tane  alman  lazım  kokuyu  hissetmen  için  çok  güzel  bebek kokuyor 
(12,500 puan) tarafından
Evet canım çok guzel kokuyor ama benim sadece giriste var giren ne guzel kokuyor diyor. Ama bebegin bulundugu odalara koyma. Agir gelir bebege
(5,946 puan) tarafından
Canım  bu bildiğin  bebek pudrası  kokusu  ağır  değil  e bebek mağazasına girdiysen  bilirsin
(12,500 puan) tarafından
Canim ben 8 sene ebebekte calistim. Çok iyi biliyorum kokuyu :) magazadan giren hassas musteriler çok etkilendiklerini tikandiklarini soyluyolardi dusun. Ki koca magazada o sekildeydi. Bebekler ne kadar hassas sen dusun
(5,946 puan) tarafından
Bana öyle  gelmedi  canım  fazla  durdurmadım  oda  da ama bana hafif  gelmişti  niyeyse :)
(12,500 puan) tarafından
Bize hafif geliyor zaten canim ben almiyorum bile kokusunu :) ama onlar çok hassas ya daha
0 oy
tarafından
Korkuyordur zaten canım ") senin burnun alışmıştır dışardan gelen alır o kokuyu ")
0 oy
(21,802 puan) tarafından
Bingo kuzumun kokusu Mavi olan çok güzel 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 589 göst.
0 oy
8 cevap 402 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 907 göst.
0 oy