0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (81 puan) tarafından
Smdi kis geldgi icin koltukda yatiyoruz soba kurduk.Yatakalri toplayip koltugu kapatmam lazm ya bisi olurmu sizce anladniz demi ne demek istedgmi 

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Anlamadım koltuğu kapatmak ne demek 

(81 puan) tarafından
Bani ytrken aciyoz sabah kaldiriyoz ya geri onu demek istedm
tarafından
Kız ondan ne olacak sende allah seni ben hamile olduğumu bilmiyodum bütün bazalari kaldırdım yatak odasını i.t çek mutfak tezgahına çıktım atladım yere araba çarptı vs :D
Çok eksinliydi yani bebek biraz hareketli oldu sadece hsjsnsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım pamuk ipliğine bağlı değil ya bebeğin bişey olmaz korkma bu kadar hamilelik hastalık değil 
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Koltuk kapatmakla ne olacak bu kadar da sakınmayın sakınan göze çöp batar millet ne işler yapıyo 
0 oy
tarafından
Ne kapatması hamileyken koltuğu sırtımda taşıdım  :)
0 oy
(648 puan) tarafından
Anladım kuzum :) Bişey olmaz Allah'ın izniyle 
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Kizz emanetmi bu bisey olmaz:D vayy sen benim hamileyken yaptigim isleri bi goreydin donup kalirdin  korkma korkma bisey olmaz

0 oy
(79 puan) tarafından
Ben hep yapıyordum hatta yatak taşıyordum bisey olmaz bi riskin yoksa doğum yaptığm gün bile
0 oy
(303 puan) tarafından
hic bişi olmaz canım kendini böle tedirgin etme bişy ol rmu diye ben 9aylık hamileyken koltukalrın yerini degiştirdim sildim bişi olmadı
0 oy
tarafından
Çekip itip kaldırmayacaksan olduğu yerde duracak sadece çek yat gibi kapatacaksan bir şey olmaz ama öyle çok ağır gün yatak şilte falan varsa fazla indirip kaldırma ne olur ne olmaz 
0 oy
tarafından
Valla geçtiğimiz deilde ondan önceki kış hamileydim çokta yaptım allaha şükür bisey olmadi 
0 oy
(579 puan) tarafından
Anladınız mı derken burda bir ironi mi var? 
0 oy
tarafından
Oooo sen beni görsen ne işler yapıyorum bu kadar da abartmayın olcak oldumu her türlü olur
0 oy
tarafından
Bişey olmaz ben hep kullandım baza koltuk açıp kapattım 
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım :) her gece açar kapatırım bazaları da dahil 
0 oy
(2,243 puan) tarafından
birsey olmaz Allahın izniyle canim dikkatli ol hizli davranma yeter :) 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kız  ne olcak  ben koltukalrin  yerlerini  değiştirirdim canım  sıkıldıkça  :) cok  zorlanacak  birşey  yapmadiktan sonra  allhin izniyle hiç birşey olmaz 
0 oy
tarafından

Hep kapattim actim Allaha sukur bisey olmadi 

0 oy
(702 puan) tarafından
Hamileyken yapmadm sey kalmadi hic sakinmadim kendimi
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Herkesin durumu farklıdır ben ağır Yorgan kaldırıyordum ama sen kaldırma
0 oy
tarafından
Valla ben hamile olduğumu unutup merdivenlerden 2ser 3er seke seke atliyodum sonradan aklima geliyodu Allaha sukur cok saglikli oldu birsey olmaz abartmayin bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
0 oy
10 cevap 440 göst.
19 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 403 göst.
0 oy
19 cevap 1,198 göst.

Kategoriler

1,440,751 soru