Kızkar kayınvalidem ile aramızda bişey geçti haksız da değilim aslında bana karşı yapılan bir haksızlığı dile getiedim diye onun söylenmesi gerekmezmiş ben yanlış anlamışım vs her neyse o olaydan sonra hiç aynı ortamda da bulunmadık ne yspsbilirim her ne kadar ben haklı olsam da onlar tavır yapıyor ve bu beni çok üzüyor yahu elimde değil :((( haklı olduğum yere özür dileyericeğim o derece, nasıl ortamı yumuşatabilirim bir araya gelince
Sen haklıysan niye özür diliceksin ki ? Ben olsam dilemem hiç bsy olmamış gibi davranirim yüz vermem hakli oldugum halde
Yemek yap davet et, yada oraya gidince anne ver ellerini opim de, bir hediye alarak. Büyüklük sende kalsin, dogru bir karar
Hiç bişey yapma oluruna bırak soğuk kanlı ol. Aynısını bende yaşadığım zaman onlar böyle yapıyordu bende böyle yapmaya başladım yoksa normalde hemen arar konuşurdum baktım öyle olmuyor soğuk kanlı oldum bir sonraki görüşmemizde hiç bişey olmamış gibi oluyoruz :)
Geçen gün böyle olduğunda benim demek isrediğim şöyle şöyleydi anne anlatmak istediğim buydu falan de seni kırmak değildi amacım de yibede kırdıysam k bakma gibisibden şeyler diyebilirsin mesela
Valla benimki ben haklı olduğum halde 1.5 ay gelmedi evimize 5 dakika uzaklıkta birde ben hiç gitmedim en sonunda kendi geldi ben haksızlığa asla tahammulum yok ve geldiği gibi dediki senden hiç memnun değilim =/ neden acaba değil hamileyim dedim suratıni asti kolunu bağladı oturdu gelmedi hiç neden deil memnun belki ayrilirdik baktı olmadı ondan hamile kalınca da kapak oldu eşim iyi bir insan çünkü Allah razı olsun başlarda çok üzdü ama şimdi herseyi görüyor kendi Allah a şükür. Ben dürüst olduğum için hep kaybettim ama Allah in adaleti Şaşmaz sabrettim hep
Akışına bırak canım benim, alıştırma sen ne kadar alttan alırsan onlar tepene çıkar oynamaya başlar kimseyi alttan alma hele ki haklıysan asla yaşamış biri olarak söylüyorum sen beni dinle zamanla düzelir zaten
Kayinvalidenizin seveceği yemekleri yapıp onu yemeğe davet edin. Bir de küçük bi hediye alabilirsiniz giyim tarzına gore bi etek eşarp gibi. Bayram değil seyran değil neden aldın derse de icimden geldi anne kendime de almıştım senin de sevebilecegini düşünüp aldım dersiniz. Büyükler bazen çocukça olabiliyor konu eğer agir bisey değilse alttan almak güzel bisey:)
1,439,575 soru
23,667,339 cevap
309,319 kullanıcı