0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (774 puan) tarafından
Kızlar benim 15 günlük bebeğim var kayınvalidem akşamları gelip yanımda duruyor korkmıyım diye eşim 10 gibi geliyor çünkü bebeğimi kucağında tutuyor 1 2 saat öyle uyutuyor linçlemeyin ama bende kıskanıyorum bebeğimi beni istesin istiyorum ama babannesinde duruyor ne zaman beni istemeye başlar ki :(

15 Cevaplar

+1 oy
(12,778 puan) tarafından

Daha çok küçük ne güzel yardımcı oluyo olumlu düşün tutsun sende dinlen yat o senin yavrun o babannesi bırak sevsin uyursun ne güzel ilgilenmese daha  kotu

Hiç kimseden kiskanmaz dim ben 
(774 puan) tarafından
Haklısın canım ama kıskanıyorum işte gözümden sakınıyorun
-Reklam-
0 oy
(16,454 puan) tarafından
Kucağında niye tutuyor sen al bak ona bırakma 
(774 puan) tarafından
Öyle yapıyım canım emzirmem lazım zaten
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Daha çok küçük canım kızım 6 aylık daha yeni arkamdan aglamaya başlıyor oda canı emmek isterse 
(774 puan) tarafından
Dimi canım büyüyüp aklı erdikçe anneyi istiyorlar
(3,078 puan) tarafından
Aynn canım o yüzden lohusa psikolojisine girme
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Hormonlarin iyi degil senin o zamanlar öyle oluyor alışırsın zamanla 

(774 puan) tarafından
Evet canım galiba lohusalıktan
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Aaa :)).         
(774 puan) tarafından
Yaa :(
0 oy
(129,745 puan) tarafından

Askim lohusasin normal hormonlarin halay başı mendil salliyo şuan inan ilerleyen gunlerde ayy biri bi iki saat baksada az uyusam diycen :)

(774 puan) tarafından
Şuan çok farklıyım canım bebeğimi kucağından indiresim gelmiyor ki kaynanam tutsun
0 oy
(922 puan) tarafından
Kıskanma canım o babaannesi sen annesisin
(774 puan) tarafından
Öyle ama virüs var zaten devamlı geziyor o yüzden içime sinmiyor
(922 puan) tarafından
O zaman dikkat etmesi lazım tabiki
0 oy
(72 puan) tarafından

Bence canim biraz buyuyunce cok zorlanacaksin benim kayinvalidem kucagina bile almaz alsada 2 dakika gecmemis hemen geri verir ama ben cok isderim o tutsun ben rahat isimi goreyim ama yardim etmiyor benimki senin kayinvaliden iyi kiymetini bil;)

(774 puan) tarafından
Canım öyle de hamileyken umurlarında değil di tarlaya gitmiyorum diye konuşmadılar benle hak etmiyor yani
(72 puan) tarafından
Ha anladim canim hamileyken is gormek kolay diyil ben cok agladim is yapamiyorum kendimi tasiyamiyorum diye ama hic kimsenin umurunda olmadi kendi esimin bile
(774 puan) tarafından
Aynı işte canım ev işini zor yaparken tarlaya gitmiyorum diye söyledikleri laflar çıkmıyor içimden iki canlı halimle eşimle boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden
(72 puan) tarafından
Bos ver canim biraz buyuduyunde zaten senden hic kimseye gitmiyecek benim bebeyim huysuz biraz benden baskasinda sakin durmaz 5 aylik beveyim
(774 puan) tarafından
Haklısın canım biraz büyümesi lazım
0 oy
(862 puan) tarafından
Evet bende kıskanırdım elimden gelse kimseye vermezdim şimdi biraz azaldı bu huyum ama halen çok hoşuma gitmiyor açıkçası 
(774 puan) tarafından
Bebişin ne kadarlık canım ne biliyim hiç paylaşamıyorum
(862 puan) tarafından
6 buçuk aylık bende paylaşamıyorum bence çok normal
(774 puan) tarafından
Dimi canım bencede :)
0 oy
tarafından
Hiç kıskanmadım beni istemeye 8. Ayda başladı zaten 7/24 benimle veya annanesinde çok şükür görüyorum o yüzden kimsenin sevöesinden rahatsızlık duymuyorum 
(774 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
İlk zamanlar normal canım öyle hissetmen bende öyle hissediyodum..aslında.kiskanclik değil ilk annelik bebeğe olan duygun ona karşı olan sevgini kesfettigini istiyosun ki onun içinde sen öyle olasın..hem yorgun oluyosun ama bir yandanda istiyosun ki bende dursun benden başkasında uyumasin..lohusasin birde.cok normal...zamanla aslında bebeğin icinde kim gelirse gelsin senin yerini alamayacgini anladıginda sorun kalmaz..
(774 puan) tarafından
İnşallah canım haklısın galiba
0 oy
(283 puan) tarafından
Ilerki zamanlardada sen atarsin kaynanin kucagina :)
(774 puan) tarafından
Belki anlaşsaydık atardım canım ama maalesef biz hiç anlaşamıyoruz
(283 puan) tarafından
Hangimiz anlasabiliyoki be canm nefret geldi
(774 puan) tarafından
Ah canım arkamı döndüğüm an eşime beni kötülüyor neyini seviyim ki
0 oy
tarafından
Daha cok kucuk buyudukce seni ister kiskanmaya gelince 20 aylik ovlum var hala kiskaniyon 
(774 puan) tarafından
Dimi canım normal kıskanmam
0 oy
(197 puan) tarafından
Benim kaynaanmda hic bakmadi kucagina bile almadi herseyiyle bwn ilgilendim
(774 puan) tarafından
Boşver canım Allah büyük
0 oy
(1,166 puan) tarafından
ben annemgille yasiyorum kalabalik ev. kizim kucukluyunden beri  beni istiyor. hep.  bende kiskancdim. anneme bile  bakdirmazdim kendim bakardim. simdide   yapisik ikiz gibiyiz. bir sat bile burakib cikamiyorum su an  6 aylik yani. dusun.
(774 puan) tarafından
Ya ne güzel inşallah bizde öyle oluruz
(1,166 puan) tarafından
canim iyi  yanlari var . kotu yanlarida var. hic kendine insan zaman ayiramiyo.. hic bir  yere gidemiyorum birisinin kucagina gitmiyor. anca benim kucagimda misafirliye bile gitmiyorum kucakdan inmiyor. her kes oynatmak istwr ama kimsede durmaz. bagiriri cagriri
(774 puan) tarafından
Normal zamanda kötü gibi ama bence bu virüs zamanı iyi böyle olması :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 608 göst.
0 oy
18 cevap 666 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde SL (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 891 göst.
0 oy
36 cevap 832 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryemmozer (294 puan) tarafından soruldu

408,499 soru