Kızlar merhaba 2.5 aylık oğlum var 1 sn bile durmadı bugün sürekli bağıra bağıra ağladı eşim denen adamla tartıştık içki içiyor sarhoş olana kadar bizimle vakit geçirmiyor arkadaşlarıyla içme derdinde kavga ettik nerdeyse 1 haftadır eve gelmiyo işte yatıyorum diyo sürekli sorunlarımız olurdu zaten gelmezdi falan tek başıma kalırdım şindi çocukla daha da zor oldu herşey birde hep hatalı ben oluyorum sorsan boşanmak istiyorum dedim anlaşmalı boşanma kağıdı çıkarrtım imzala diye önüne koydum 2 gün imzalatmaya uğraştım imzaladı bana çocuğu alırım büyüyünce falan diyo sen adam olsan beni çocuğumla tehtit etmezsin dedim bıktım artık çocuğumun en güzel zamanları hır gür kavga gürültü gerginlikle geçiyo kavgadan yoruldum Bunalıma girdim iyice normalde oğluma günde 1 bazen 2 mama verirdim sabahtan beri emdi emdi durmadı doymadı hep mama verdim sütüm azaldı diye daha da stres oldum delircem artık Allahım içimi ferahlatsın inşallah varlığı yokluğu belli değil napayım ben böyle kocayı olsa ne olmasa ne eve barka gelmez hatasını kabul etmez gönül almayı bilmez sallana sallana eve gelir bi laf edince eve de gelmez haksız mıyım ama