0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (508 puan) tarafından
Hanimlar fake hesabi olan var mi benim yoktu eşimi takip etmek icin actim instagramdan ama microsoft hesabiyla kaydoldum bi baktim instagram bana hep kendi hesabimda ekli olanlari oneriyor millet gorur yanlis anlar diye dondurdum acaba tanidiklarim benim oldugumu bilir mi hani bazilarina bildirim giidyor ya gider mi ki acaba tekrar acasim var eşimi takip etmem lazim bilen biri bi al atsin helee

13 Cevaplar

0 oy
(144,913 puan) tarafından

Snapchat te fake hesabim var :angel:

(508 puan) tarafından
O ne kizz snapchat instagram face gibi birsey.mi
(144,913 puan) tarafından
Wp gibi mesajlasiyon ama mesajini karsi taraf gordumu otomatik siliniyo filitreli foto cekiyon goruntulu sesli arama yapiyon foto gonderiyon  yani wp gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle yapıcagına al telefonunu kurcala
(508 puan) tarafından
Normalde oyle yapiyorum ama kavga ettik babamin evindeyim 1 haftadir baristik ama sadece telefonda konusuyoruz eve gel mevzusuda yok anlayacagin bide her aradigimda nerdeyse telefonla konusuyor uzagiz farkli ilcelerdeyiz
0 oy
(183 puan) tarafından
Kendi numaran ile acarsan rehberindekilere bilgi gidiyor diye biliyorum ama e posta adresin ile acarsan kimse senin oldugunu anlamaz ve bildirimde gitmez kimseye
(508 puan) tarafından
Outlook diye birsey var ordan actim canim msn yani pek anlamam ondan aklima takildi kimse bilmez degil mi
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Valla hiçce bilgim yok uğraşmıyorum ele işlerle 

(508 puan) tarafından
Bende ugrasmazdimda hayat işte insani ne hâle sokuyor bide nerdeyse her aradigimda biriyle kinusuyor iyice işkillendim
(29,596 puan) tarafından
Tabi sende haklisin
0 oy
(3,059 puan) tarafından
Eşimle ortak kullanıyoruz ondan fake yok :) 
(508 puan) tarafından
Seninki daha iyimis
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Hayır yok......
(508 puan) tarafından
Iyimis
0 oy
tarafından

Şuan için yok :)

(508 puan) tarafından
Ilerisi icin dusunurum diyorsun yani
tarafından
Yoo düşünmüyorum gelecek planlarımda fake hesap açmak yok :)) ama hayat bu asla yapmamda demiyorum.
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Instgram yok malesef
(508 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(662 puan) tarafından
Çaktirmadan telini al incele fakede yapma fazla guvensizlik olur
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Telefon numaran ile açarsan rehberindekileri sana önerir ama sen kabul etmedikten sonra kimseye bildirim gitmez merak etme sen. Çünkü orada açarken seçenek var kişiler ile ilgili
(508 puan) tarafından
E posta ile actim instagram kendi instagram hesabimdakileri onerince aklima takildi bian
(508 puan) tarafından
E postayada telefon ile kaydoluyoruz ya
(1,070 puan) tarafından
O önerme ister istemez oluyor. Eğer sen kabul etseydin kişi listene bildirim giderdi. Sen bir şey yapmadıgin sürece bir şey olmaz diye biliyorum canim
(508 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederim
(1,070 puan) tarafından
Ne demek canım benim
0 oy
tarafından

Yok anam gercek hesabim bile yok 

(508 puan) tarafından
O da iyimis
0 oy
(990 puan) tarafından
Benim hiç bir şekilde normal hesapladım bile yok
(508 puan) tarafından
Seninki daha iyimis
0 oy
(1,340 puan) tarafından

Eşimle ortak 1 instagram hesabım var ve kendi fake hesabım 2 tane instagramda yani 3 instagram kullanıyorum,yine eşimle ortak 1 facem var 1 tane kendi adıma facem var ve 1 tane fake facem var yani 3 face var,1 telegram,1 snapchat,1 twiter ve 1 tiktok hesabım var şükür:D 

(508 puan) tarafından
Haayy maşallah

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 847 göst.
0 oy
16 cevap 442 göst.
18 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif12 (682 puan) tarafından soruldu
+1 oy