Kızlar 8 aylık oldum bebeğinin elbiselerini yikiycam hangi deterjanla yıkacağımı bilmiyorum ilk hamileligim bilgim yok siz neyle yikadiniz
Ben dalinin sivi deterjanini aldim onla yikamayi dusunuyorum birde dalan bebek sabun tozu var oda iyi
Ben dalinin deterjanını aldım mis gibi yıkadım ütüledim çok güzel kokuyor tavsiyesi ediyorum canım.
Sabunla el8mde yikadim ama pisman oldum kokusu cok rahatsiz etti sabunun dalin deterjani alicam sivi makinada inslalh
Valla ben Omo ile yikadim ardindan duruladim baya sonra iyice utuledim mis gibi oldu ama bu gidisimde deterjan alicam
Ben Dalin sıvı deterjan aldm internetten toplu bir paket içinde her şey var. 65 TL hatta. Pisik kremi
Şampuan
Bebek yağı
Islak mendili
Altini değiştirmek için kullan at bez
Çantası
Ve sıvı deterjan
Dalinin sıvı deterjaniyla yıkadım cnm. Mis gibi de kokuyor :)
Bebek sivi deterjani al em kisa programa 40drece 800 devir varsa ona at yikat elinle ugrasma benim 20 dk vardi attim yikattim onemli olan tozu gitsin kirli degil cunku
Dalan roxy kullandm makinede yikadm. Yumusatici kullanmak iyi degil bence hemen. Alerji yapar teni incecik zaten icinde birsuru kimyasal var ne kdr yok denilsede. Ben yumusaticiyi onermiyorum..
Chicconun deterjanını aldım dalinin yumuşatıcısı . mis oldular
Deterjanla yuyuyorum.cocuk icin olanlardan
Ben ebebekten baby and me sıvı deterjan kullanıyorum memnunum hem de bütçeye uygun. Dalin çok parfümlü geldi bana bebeğe zarar verir diye kullanmadım.
413,957 soru
12,459,639 cevap
46,653 kullanıcı