0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Mama ya başlayacağım kızlar.. günde 1 yada 2 kere vermeyi düşünüyorum  Ne kadar üzgünüm sütüm azaldı kaç saat uyusaamda aynı yemek yesemde aynı sütüm azaldı... morelim sıfır..  2 hafta önce kilo alimi güzeldi şimdi 1 tik altına düşmüş oğlum 3 buçuk agligiz  bebelack  aldıracağım. Kullanan var mı nasıl? 

15 Cevaplar

0 oy
(1,204 puan) tarafından
Bebelac ben kullandım an kizim bir ara kusmaya devam etti mamayi bıraktıktan sonra hızla kilo aldı maşallah 
(1,424 puan) tarafından
Yani kötü mü bizede ebe önerdi şekeri daha az diye
(1,204 puan) tarafından
Yoo kötü degildi ama bebekten bebeğe değişir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde günde 2 beslemelik aptamil veriyorum cnm tanıdıni pek sevmedi sanırım ne kadar pahalı olursa olsun tadı önemli zorla içiyor şuan bnde köşede bekleyeyim en iyisi hangisi acaba tad olarak kabız ve gaz yapmayacak bide aptamil sanırım gaz yapıyor hiç o masrafa girme 
(1,424 puan) tarafından
Daha önce 1 2 kere aptamil aldık öyle kutu duruyor onda çok şeker varmış bebelac  onerdiler
tarafından
Evet cnm laktoz içeriyor
tarafından
Olmazsa bnde bebelac deneyim bakalım inşallah gaz kabız sorunu olmaz
(1,424 puan) tarafından
Insallaj canım  aminnnnn
(446 puan) tarafından
Günde bı çay kaşığı z ytinyagi wer canım kabız olmasın bide mama içen bebeklere su wermeyincede kabız oluomus
0 oy
(5,055 puan) tarafından
Canım bunda moralini bozacak bişey yok. Sen bebeğin için doğru olan neyse onu yapmak istiyorsun her anne gibi. Öyle şeyler düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Her durumda sen onun annesisin onun en çok sana senin mutluluğuna ihtiyacı var. Bu arada mama konusunda bi fikrim yok o yüzden bişey diyemiyecegim.
(1,424 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim bir ek gıdaya geçseydik  yavaş yavaş bi yemek yemeye başlasaydı rahatlayacagim
0 oy
(389 puan) tarafından
İyide artık kilo alımı yavaşlar bebeklerin kilodan dolayı vericek sen verme derim. Üstelik emzirince sütün artar. Bu arada bebekler 3 ayına kadar hızlı kilo allır 3 ayından sonra az az alırlar öyle her ay 1 kilo alsa obez olur 1 yaşındaki çocuk 7.5 en az

12 kiloda en çok olması gerekiyor 
(1,424 puan) tarafından
Canım sütüm azaldı bağırıyor bebeğim süt az gelince
(389 puan) tarafından
Benimde sütüm yok aslında ben veriyordum ama çok kabız oluyor 3 gün kaka yapmıyor zeytin yağı pıposundan vermeden yapmıyor diye emziriyorum sadece sürekli sürekli emzirdiğim için az az çok emiyor yeterki geliyor. Dene manayı inşallah benimki gibi mamaylada çıyaklamaz
(1,424 puan) tarafından
Ay allahım ya bari bu konuda yanımda olll
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bebekten bebeğe değişir mi bilmiyorum ama bebelac ve sma sancı yaptı aynı zaman da kakasını da çok zor yaptı. Şuan hipp kullanıyorum iyi geldi tavsiye ederim 
(1,424 puan) tarafından
Hadi yaaa kafam karıştı simdi  aman Allah korusun sanci falan yapmasin
(2,267 puan) tarafından
Iki paket de kullanmadan çöpe gitti hipp diğerlerine göre biraz pahalı ama eğer durumunuz müsaitse direk onla başlayın derim keşke deneme boyları olsa ama maalesef yok. Her gittiğim doktor kilo aliminin az olduğunu söyledi zaten bunları duydukca süt iyice azalıyor moral bozukluğundan
0 oy
(104 puan) tarafından
Peki doktor mu söyledi mamaya başlamanızı siz mi uygun gördünüz? Benim bebeğim hiç emmedi ne yazıkki doğduğundan beri sma kullanıyorum bir problem yaşamadık çok şükür 
(1,424 puan) tarafından
Ebe önerdi yaşadığım durumları anlattım ve 2 hafta öncesine göre  az kilo almış.
(104 puan) tarafından
Gittikçe kilo alımı düşecek zaten artık benim oğlumda 4 aylık mama ile besleniyor ilk ay çok vermişim 1 kilodan fazla aldı sağlık ocağında takip eden hemşire kızdı azalttı mamayı çarşamba günü 4.ay aşısına gittik 700 gr almıştı artık gittikçe düşecek kilo alımı
0 oy
(171 puan) tarafından
Canım valla bende aptamil pahali iyi diye 4 ay verdim cocugun kilo alimi çok az di bebelac kullandim biraz toparlandı şükür demekki pahalılık çokta önemli değilmiş ama dene istersen çocuk icmezse degisterebilirsin benimki şükür icti iyi de geldi tabi bebekten bebeğe fark var
(1,424 puan) tarafından
Inşallah içer canım ya bakalım deneyecegiz  bebelac  ile kilo aldı yani demi
(171 puan) tarafından
Evet canım hala da kullanıyorum
0 oy
tarafından
Biz 3 4 haftadir falan bebelac gold kullaniyoruz gayet memnunuz gaz da yapmiyo
(1,424 puan) tarafından
Inşallah bizde de olmazzzzzz
0 oy
(5,936 puan) tarafından
En iyi katki maddesi olmayan hipp combiotik canim
0 oy
tarafından
Yaz aylarinda bebekler cok kilo almazmis belkisenle ilgili bi durum degildir
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Ben sorana genelde hipp onerıyorum anne sutu ne en yakın ve organik bebeklerde sevio 
(1,424 puan) tarafından
Bilmiyorum ebede bebelac dedi ya :/ bir arastirayim
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Bebelac Gold kullanıyorum yani memnunum
(1,424 puan) tarafından
Inşallah bizde memnun kalırız
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Hipp tavsiye ederim tadı güzel ve çok güzel kilo aldırıyor kaç kilo bebeğin 
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Canım bebelac benim ikinci çocuğuma hiç kilo aldirmadi kilo alsın istiyorsan aptamil daha iyi burda bebelac golduda önerisi demişti bi doktor 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Benim kizim erken dogdu gerçi mamaya ihtiyaci yoktu kilo alimi iyiydi ama kaynanaya laf anlatamadigim icin dr dan zorla mama istedim bebelac gold vermisti gunde 2 kere sabah aksam once emzirip arkadan mamayi veriyordum boylece sutumu daha cok almis olur diye. Bide bebelac guzel mama eltimin dr u da kizina onu vermis oda 31 haftalik dogmustu.
(1,424 puan) tarafından
Valla benim sutumde azaldı canım ya sizde mama gaz yaptimi  mi birde emzirme sonrası kaç cc mama veriyordun  biberon ilemi
(3,148 puan) tarafından
Gaz yapmadi kizim zaten kolikti ama dogdugundan beri mamanin etkisi olmadi zaten ayni devam etti. Eltimde de gaz sorunu olmamisti. Valla kizim 2017 de dogdu cok hatirlamiyorum ama cok mama icmesin diye emzirip oyle veriyordum biberonla 30 40 cc falandir heralde yanlis hatirlamadiysam :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Demetgnl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
+1 oy
4 cevap 84 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sjsjhs (226 puan) tarafından soruldu

410,439 soru

12,345,109 cevap

40,012 kullanıcı

Kategoriler

...