0 oy
607 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Ne kadar kötü yaa canları yandığında biz daha kötü oluyoruz için gidiyor resmen 

Busenin postu gördüm icim yandı :'( evlat acısı yaşadı 

Allah kimseye yasatmasin inşallah düşüncesi bile korkunç :'(

17 Cevaplar

0 oy
(2,597 puan) tarafından
Amin ilknurum amin
tarafından
❤ canimmm
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
Aynen öyle rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın anne olduktan sonra en çok ettiğim dua yaşayanlarda bol bol sabır versin inşallah
tarafından
Aminn canım
Allah uzun ömür versin onlara hiç bir anneye yasatmasin inşallah
(879 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Amin inşallah bende çok kötü oldum 
tarafından
:( yazdim ama.eşi cevap verdi uyuyur dedi ne zor yaa sırda ne kalmıştı ki doguman
(18,548 puan) tarafından
Nasıl oldu tam bilıon mu sen
Kontrole dıye gitti öğrendi :/
tarafından
Yok kuzu hiç bilmiyorum burda postu gördüm şok  oldum:((
0 oy
tarafından
Amin Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin 
tarafından
Amin canım aminnnn
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Amin canim ..
tarafından
❤  ❤❤
0 oy
(141 puan) tarafından
Ne kadarlıkti bebeği sorun neymiş canım niye öyle oldu bende üç gündür hiç hareket hissetmiyorum :(
tarafından
Hiç bekleme.kalk doktora git  hemen kuzu
Sorunu fln yoktu yaa 34 haftaydı tam bilmiyorum bende :(
(141 puan) tarafından
Canıma baya büyükmüş allahim sabır versin ben sağlık ocağına gittim kalp atışı aynı yine 164 çıktı sorun görünmüyor dedi yeri daralmış olabilir dedi ama çok az minnacık kalp atışı gibi hissediyorum
tarafından
Sen yine kuzum bak görümcemin gelini 7 aylık hamileydi ikiz bebeklere oda hissetmiyor bisey olmaz diyor bi gitti ki ikisi de ölmüş daha 2 hafta önce tedbiri elden bırakma çok zor kuzum çok
Sağlıkla al kucağına
(141 puan) tarafından
Ayy Allah korusun randevum cuma günü sağlık ocağında kalp atışi duyunca rahatladım biraz cumaya kadar nasıl sabredecem bilmiyorum
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Ya tabiki başka :( anne baba acısı bir süre sonra unutuluyor ama evlat öyle değil :( geçen yalnislikla bir şey oldu canı yandı benim 10000 yandı sabaha kadar ağladım :(
tarafından
Çok doğru kuzu çok çok eşime de diykrum herşey unutuluyor ama evlat yakıyor insani:(
0 oy
tarafından
Şok oldum okuyunca "( çok üzüldüm allahım ne zor ya oofff sen isyan ettirme yarabbim ne ağır bir durum ne acı yürek dayanmıyor "(( 
tarafından
Bende çok üzüldüm yaa:( konu evlat olunca için gidiyor
0 oy
tarafından
Nolmus ben görmedim 
tarafından
Postuna bak busenin :(
tarafından
Şimdi gördüm çok üzüldüm Rabbim sabır versin buseye
0 oy
tarafından
Dün kuzenim. Bugün Buse. Allah'ım çok zor Cook..
tarafından
Ya hatta post açmıştım sildim anneler etkilenir diye görümcemin iki gelini birisi ikiz 7 aylık öbürü 3 aylık konsum halamın gelini bi akraba daha bilmiyorum noluyor evet nasipleri yokmuş dünyada ama üst üste duyunca da çok üzülüyor insanb
tarafından
Dünden beri ağlıyorum inan. Aklıma geldikçe. Buraya da kafa dagitayim diye giriyordum onu da görünce hepten kötü oldum. Annem de bana kızıyor. Üzülme ağlama bebeğine bişey olacak diye ama içim durmuyor. Bi hafta aramız vardı. Eliyle nevresimini battaniyesini dikmişti. Şimdi sezeryan ağrısı çekiyor hastanede. Allah'ım ya çok zor cookk...
tarafından
Ne olacağımız hiç belli olmuyor saniyeler içinde değişiyor hayatımız:((
Allah sabır versin
Sende  üzülme dikkat et kuzum ya
0 oy
(617 puan) tarafından
Aminnnn canım
tarafından
:((((♡♡
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Okudum bende cok uzuldum.kotu olub elinden bisey gelmemesi bile cok kotuu.ne soyleneceyini bile insan bilmiyiorr.Insallah Allahim bu aciyi hic bir insanaa gosdermesin.dun oglumun eli azicik yandi o ogladi benim canim oyle bir yandiki.Allah her kese Sabir versin:((
tarafından
Benim de kızımın dün yandı eli icim acıdı resmen evlat ne zor imtihanmis gerçekten
Allah canlarına sağlık versin :(
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bende görünce çok kötü oldum rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin
tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(5,373 puan) tarafından
İlknurum ya şok oldum bnde şimdi gördüm ya nası üzülmüştür bn bile inanamadım önceki postlarda karnım düşmüş mü fln diye paylaşmş yeni görüyorum acaba o zaman mı olmuştu off içim yandı be 
tarafından
Olabilir tugbam yaa belkide:(( farkına varmamıştır zsten direkt anlaşılmaz ki demek dünyada rizki yokmuş buseye Allah sabır versin :((
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun inşallah
tarafından
Amin kuzum:(
0 oy
tarafından
Burda bi post okumuştum baya önce kadın doktorun kapısında imiş bebeği hareket ediyo kadın bi giriyo doktor bakıyo bebek ölmüş bu benicok etkilemişti 2 dakika önce hareket ediyomustu hiç bisey ihmale gelmiyo rabbim büyük busemede sabır versin kayraya sarılsın anca belki ozman hafifler 
tarafından
Allahtan kayra var :(
Gerçekten çok zor dün kızımın eli yandı yüreğim dağıldı resmen çok kötüydü Allah sabır versin ona da
0 oy
tarafından
Cnm buse kim çok üzüldüm bilgi verir misin
tarafından
Minibalin annesi kuzum:(
tarafından
Evet şimdi gördüm çok zor Rabb'im sabır versin ben onun hamile olduğunu bilmiyirdum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 677 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
15 Ocak 2022 Aile kategorisinde Annelerrr (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 499 göst.