0 oy
567 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından

Son 20 gün aklım almıyor kızlar 20 gün sonra yanimda daha önce görmediğim bilmediğim herkeste görüp özendiğim bir bebiş olacak <3

Böyle düşününce gerçekten inanamıyorum bebeğimizin olacağına ahireti düşünmek gibi bisey düşünüyorsun düşünüyorsun bi yerde aklın almıyor buda öyle çok karmaşık duygulardayım çocuk sahibi olanlar bu hisler normal mi

5 Cevaplar

+1 oy
(3,797 puan) tarafından

Cok normal böyle dusunmen bende oyleydim hele kucagina aldiginda insan inanamiyo mucize gibi bisey resmen 1 haftada kendime gelemedim benmmi bu diye :)

(248 puan) tarafından
Bekarken rüyasını görmüştüm kızım oluyordu yüzü falan net kucağımda bende senin gibi rüyamda anneme diyorum anne bu gerçekten benim mi inanamiyorum bu çok güzel diye :)
(3,797 puan) tarafından
Bende rüyamda gordüm tıpkısınin aynısinı verdiler kucağima :))) belkide seninde öyle olucak
(248 puan) tarafından
Ya gerçekten mi tanidinmi hemen
Bende şimdi görsem tanırım diyorum ve inan çok merak ediyorum gerçekten aynısimi olacak diye kuzumun adını bile görmüştüm:)
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benimde yaklasik 100gun var ama sezeryan olacagimdan erken gelirler. Cok degisik garip geliyor bana da. Suan gobusume bakip icinde bebislerin oldugunu bilmek bile cok enteresan. Allahin mucizesini yasiyor olmak farkki bir duygu birde dogduguklarinda annenin kikusu, sesi, nefesi, kalp atisina kadar taniyor olmalari en cok anneye guvenmeleri, anne kucaginda guvende huzurlu olmalarini bilmekte cok ozel hissettiriyor. Isteyen herkes yasasin bu duygulari.
(248 puan) tarafından
Hamilelik muhteşem bi duygu Rabbim kimseyi eksik bırakmasın isteyen herkese nasip etsin.
Ilk başlarda bende hamile olduğuma şaşırıyordum dediğin gibi icimde bi can büyüyor şimdide onun yanimda olacağını düşünmek aynı şekilde tuhaf geliyor :)
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Normal cnm dogurdugundaki his daha başka ozamana kadar inanmıyorsun herşey rüya gibi gidiyor ve bi anda bi aile üyesi daha mini minnacık sana ihtiyacı olan bi üye ve doğduğundaki o kokuya yıllardan beri hasret kalmışsın gibi içine çektikçe çekesin geliyor sürekli ve bi türlü o hasret hiç bitmiyor 10 aylık oldu kızım hala hasretim ve bitmiyor o hasretlik 
(1,219 puan) tarafından
Emin ol yeniden dünyaya geliyorsun sende onunla tekrar doğuyorsun rabbim herkeze nasip etsin sadece hayalini kur ve kurduğundan daha fazla yoğun duygular oluyor
(248 puan) tarafından
Inşallah insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kimiside korkutuyor öyle ilk görüşte aşk olmuyor ben gördüğümde ben ne yaptım dedim falan diyorlar ay diyorum ya bende öyle olursam diye bide ona geriliyorum :)
(1,219 puan) tarafından
Sen öyle düşünme dediğim gibi hayalini kur onu hisset bende duydum ne diyorsun sen o senin parçan dedim yok neymiş nerdeyse öldürüyormuş ya tabi ne sandın kolaymı anne olmak ama onu sen reddersen oda seni eder o bağı kurmak icin ona sarılman lazım ben doğumu yaptım kucağıma vermeden giyindirirken ebeyle konuşuyorduk andım var poposuna burçak çok çektirdi diye dedim ilk kokladım sonra bakıştık beno ağlama aldı ikide poposuna vurdum ne beklettin beni ne korkuttun diye çataldan inene kadar hiç kimseye vermedim öptüm anlından sıkı sıkı onu tutum ağlaya ağlaya sonra inince yine kucagimda gittim odaya kimseye vermek bile istemedim sen düşün okadar çok hasretmişim ki kızıma anlatamam kim ne derse desin hiç inanma sen kendi içindeki hisse inan
(248 puan) tarafından
Ay Allah korusun oyleside kötüymüş kınamamak lazım nasıl bi bunalıma girdiyse o şekilde düşünmüş Rabbim yardım etsin
Ne güzel maşallah:) insallah bende dediğin gibi yaşarım herseyi  tekmesi bile her seferinde güldürüyorsa beni onun gülüşü neler etmez diyorum :) çok güzel şeyler Rabbim herkese nasip etsin insallah hamilelik zamanlarımida çok ozlicem:)
(1,219 puan) tarafından
Aynen cnm çok ozliceksin hamileyken herşey kolay ama doğduktan sonra asıl anne olduğunu anlıyorsun
0 oy
tarafından
Ben ikinciyi doğurdum yine aynı hisleri hissettim o bebeğe sahip olmak senin olduğuna inanmak baya bir zaman alıyor:) hele birde elinin altında büyüyüp gittikçe allahım o minnacık karından mı çıktı bu çocuk şimdi diyorsun gülüşü bakışı konuşması için can atıyorsun acaba sesi nasıl olacak nasıl konuşacak diye deli gibi merak ediyosun:)) ah bi konuşsa ah bi yürüse diyosun sonrada allahım azıcık otursa su çocuk biraz sussa diyosun:D :D annelik mükemmel bir duygu 
(342 puan) tarafından
Süper yaa güldürdün valla :D allah bağışlasın canım :D
tarafından
Amin cümlemizin evladını rabbim ana babasına bağışlasın inşallah:))
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Ahhh son 30 gün bende sabırsızlıkla bekliyorum korku yok full heyecan artık gelsin kokusunu çekeyim canımın bir parçasını görmek istiyorum. Minnacık elelrine ayaklarına bakıyim üzerini giydiriri tatliss tatliss kısacası anne olmak için can atıyorum :D<3 inşallah çok fazla bekletmez beni 15 gün sonra gelsin ya o kadar beklemesin 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 758 göst.
14 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde Şansımbebegim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
27 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Kardan_Adam (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 281 göst.