0 oy
1,419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim çok sinirli biri her tartışmamız da seni istemiyorum sen huzur vermedin bana git bosan kurtulayim .umrumda değilsin .Ben calisiyorsam evladım için calisiyorm diyor.Siniri geçince ben bunları sinirle dedim seni çok seviyorum diyo . Bırakmıyor gideyim sarılıp opuyo. Sizce sevgisi  gerçek mi? Siz olsanız esine nederdiniz sınırı geçince? Tavriniz ne olurdu?

28 Cevaplar

0 oy
(34,517 puan) tarafından

Öfkeyle kalkan zararla oturur boşuna dememişler...

Normalde mutluysanız kavgada edilen lafları takma heleki esin hep aynıysa huyu bu demekki

-Reklam-
0 oy
(8,780 puan) tarafından
Bence bi insan sinirliyken icinden gecenleri kusar ben olsam defolur giderim zaten pisman oluyormus essek gibi oda gelir ne bu saygisizlik
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Herkesin iliskisi farklidir mesela bizde ***** bole denmez dense bosanma sebebidir o derece kavga ederiz ama kotu kelimeler kullanmayiz yani ben kabullenemezdim
0 oy
tarafından
Sanki benim kocayı anlattın valla. Sinirliyken ne dediğini bilmez. Sonra siniri geçince unut hepsini der. Ama benim taaa 3 yıl önce sinirle söylediğim bi lafı unutmaz her defasında söyler sen bana böyle böyle demiştin diye. Kendine gelince sinirle söyledi oluyo. Bana gelince o lafını asla unutmam diyo e hani sinirle yanlış şeyler çıkıyordu beyefendiye bak hele yine sinirlendim bak şimdi 
0 oy
(6,363 puan) tarafından
Surekli sürekli boşanma derse gider boşanırım. O ne be öyle küsmek gibi boşanmanın lafı mı edilir habire.
0 oy
tarafından
Sinirli diye her sözüne göz yumuyoruz nasıl kalpmiş bizdeki valla ya yazık bize cok üzülüyorum kendime ve böyle kadınlara bizde tas degiliz ki herseyı söyle kır parcala sonra yok seviyodumda sinirle söyledim senin sinirinede sanada yani diyorum ben esimde aynıda 
0 oy
tarafından
Bazı insanlarda oluyor canım kontrol sorunu seni sevdiğine inanıyorsan sıkıntı etme tatlı dile anlatmaya calis umarım düzelir 
0 oy
tarafından
Çek resti bak bi daha. Diyomu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 987 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Buglemnur (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,479 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,462 göst.