0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Canımın ağrısı bi yana artık kizar cocuklarimin yaşadıklarına üzülüyorum 

2 gün önce öyle bi dövdü ki az ettim beyin kanaması gecirem başım Catladi istifar falan ettim ona sustum bugunn kalktı yine dedimki makına tablet al sen annene götürüyon söyle böyle vurdu etti bana dudagm patladı bende dayımi aradı  lanet olsun başımda baba yok ki :(((( 

Kardeşlerim olsa büyük kavga çıkıyo. 

Dayım ayrıca onun ablasının kocası dayı yeter dedim gel bana neler ediyo dayimin geleceğini duyunca kaçtı gitti . Al götür beni dedim dayı yeter :((

Lanet olsun annemin az gücü olsa şu 2 çocuğu alıp. Cikacam kızlar ama yok yok yok :((( 

Virüs denen illet bitse hemen çalışırım ise girip ama hiç bi şansım yok:((

29 Cevaplar

+5 oy
(1,037 puan) tarafından
Kardeşlerine sole cıksın kavga Bı guzel dovsunler onu gucu sana mi yetıo. Annenın yanına git gücü olmasın ekmek sogan yersiniz yine huzurun olur. Nafaka alırsın Baska yerlere basvurursun. Vurusu falan bırak cık calıs. Dikkat edersin vırus ıcınse korkun. Bu adamın yanında kalma öldürür seni 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Elleri kırılsın 
(439 puan) tarafından
Diyorummmm zaten gidisin olsun donusun olmasın bu eve ellerin kirilsn Rabbim kabul etmiyo ama dualarimiz etmiyo :((
+1 oy
(44,928 puan) tarafından

Allahindan bulur insallah :angry:

+1 oy
(649 puan) tarafından
Kendini ve çocuklarını seviyorsan o adami terket çocukların psikolojisi mahvoluyo her gün annelerini dayak yiyerken görmeleri daha mı iyi zorluk ilk başta çekersin ama sonra ayaklarının üzerinde basınca kimseye eyvallah etmezsin 
0 oy
(19,335 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(123,081 puan) tarafından
O vuran eli kirilsin 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Yazık gunah sana da cocuklarina da..sikayet etsen olmaz mi cnm..
0 oy
tarafından
Hemen kadın sığınma evine gidin ve darp raporu alın yoksa belliki çocuklarınız annesiz kalacak kimseden kimseye fayda yok Allah yardın etsin 
0 oy
(89 puan) tarafından
Elleri kırılsın pisliğin çok üzüldüm inşallahh bin beter olur 
0 oy
(453 puan) tarafından
Allah belasını versin elleri kırılsın inşallah
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Yav Allah aşkına ne annesi ya.Git darp raporu al aklın yok mu senin?Çocuklarında annene bırak git çalış.Hayvani bile dovmuyolar.
0 oy
(489 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Beni yanlış anlama bende çalışan bayan değilim suan için.  Yani 8ste bu sebeple kiz çocuklarının okutulması lazim . Bak simdi senin elinde bi ekmeğin olsa durur musun ?? Neden çekesin.  Zor belki senin icin ama kadin sığınma evine gitsen bacim neden dayak yıyorsun . Bitmedi mi bu kadınların çilesi elleri kırılasica.  Telefon un kamerasıni ac koy bi kenara sizi ceksin döverken git karakola göster yardim iste . Biz korktukça onlar hep daha da fazlasını yapacaklar.  O zaten senin arkanda kimse olmadığı için yapiyor sen harekete geçmedikçe de daha da yapacak . Ne zamandır bu sekilde devam ediyor . Bak o çocukların da psikolojisi bozuk olur diyim sana . Benim anne babam da ayrı 3 aylik misim ben ayrildiklarinda . Simdi bakıyorum da babasiz büyüdüm ama eger annem babamla evli olsa kavga etseler dayak vs görsem psikolojim kotu olurdu . Cocuklar babasiz da olsa huzurlu ortam da büyümeli bence .

Çalışmaktan korkma bir kadın hem calisir hem cocuk bakar hem de evini çekip çevirir. Allah bize pyle güç vermiş.  Inan bana başarabilirsin.  Benim annrm tek başına büyüttü beni temizlik islerine giderek bak 4 yil üniversitemi bile okuttu.  Sadece yeterki iste . 
0 oy
(879 puan) tarafından
Allahindan bulsun inşallah rabbim senjn sesinide duyar canım allahim yüzüne baksın seninde inşallah biran önce kurtulursun ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm ya 
0 oy
(3,079 puan) tarafından
Vuran elleri kırılsın inşallah 
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Al çocuklarını annen baksın sen de çalış onun kahrını çekme terket 
0 oy
(2,210 puan) tarafından

Eşiniz dövmeyi kendine alışkanlık etmiş sanırım.. darp raporu alma şansınız yada gitme şansınız da yok anladığım kadarıyla, ama o size vururken sizinde eliniz armut toplamasın bir karşılık verin en azından, empati yapmasını sağlayın.. canınız bu kadar acıyor ise onunda acısın belki insafa gelir ne bileyim baska birşey diyemiyorum.. Allah ıslah etsin :'(

0 oy
(450 puan) tarafından
Niye polise şikayet etmiyorsun bi darp raporu alıp? Kadına şiddetin cezası hapis artık bilmiyor musun? Acıma kızım acima öyle bir adama acima git polise şikayet et darp raporu al 
0 oy
tarafından
Valla cnm şöyle kardesleeine onn aklını alsnlar sn byle susunca dha mı iyi elleri kırılsın ins bna gönder bak neler yaparm ona yemnle bni oldr dye yalvarr .karın snn için uğraşıp oda vuruo ara valla cnm çıkarsa ciksn akli başına gelr hemen 
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Elleri kopsun kökünden bırak söyle ya kardeşlerine çıksın kavga aklı. Başına gelir belki terbiyesiz
0 oy
(295 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım hastaneye git darp raporu al ordan polise gidip kadın sığınma evinde kalmak istediğini söyle izini dahi bulamaz çünkü kadın sığınma evlerinin yerini polisler dahi bilmiyor

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 416 göst.
+1 oy
22 cevap 805 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elif21 (2,621 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
20 Haziran 2024 Aile kategorisinde Esence (87 puan) tarafından soruldu