Allahindan bulur insallah
Beni yanlış anlama bende çalışan bayan değilim suan için. Yani 8ste bu sebeple kiz çocuklarının okutulması lazim . Bak simdi senin elinde bi ekmeğin olsa durur musun ?? Neden çekesin. Zor belki senin icin ama kadin sığınma evine gitsen bacim neden dayak yıyorsun . Bitmedi mi bu kadınların çilesi elleri kırılasica. Telefon un kamerasıni ac koy bi kenara sizi ceksin döverken git karakola göster yardim iste . Biz korktukça onlar hep daha da fazlasını yapacaklar. O zaten senin arkanda kimse olmadığı için yapiyor sen harekete geçmedikçe de daha da yapacak . Ne zamandır bu sekilde devam ediyor . Bak o çocukların da psikolojisi bozuk olur diyim sana . Benim anne babam da ayrı 3 aylik misim ben ayrildiklarinda . Simdi bakıyorum da babasiz büyüdüm ama eger annem babamla evli olsa kavga etseler dayak vs görsem psikolojim kotu olurdu . Cocuklar babasiz da olsa huzurlu ortam da büyümeli bence .
Eşiniz dövmeyi kendine alışkanlık etmiş sanırım.. darp raporu alma şansınız yada gitme şansınız da yok anladığım kadarıyla, ama o size vururken sizinde eliniz armut toplamasın bir karşılık verin en azından, empati yapmasını sağlayın.. canınız bu kadar acıyor ise onunda acısın belki insafa gelir ne bileyim baska birşey diyemiyorum.. Allah ıslah etsin
1,489,039 soru
24,338,842 cevap
345,967 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın