0 oy
1,006 göst.
Diğer kategorisinde (2,321 puan) tarafından
Kaynananızla aranız nasıl anlaşıyor musunuz

47 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah kaynanam o kadar iyi ki bn annesz büyüdüm 21yil sonra annem oldu ya ayy cok seviom onu cnm anammmm♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Her şeye karışmaya çalışır ben engel olurum onun haricinde iyiyiz idare ediyoruz :)
(2,321 puan) tarafından
Hepsinde var bu karışıma herhalde
(14,168 puan) tarafından
Bence komple büyüklerimiz de var bizi kendi halimize bırakmıyorlar
0 oy
tarafından
Gayet iyiyiz cok sukur cok severim oda beni cok sever ♡
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Valla canım görümce elti çatışmasından unutuyorum kaynanayı ona fırsat gelmiyor :))
(2,321 puan) tarafından
O daha betermiş
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Şimdilik iyi bi sıkıntı yok. Arada laf sokuyor ama ses çıkarmıyorum  sonucda konuşup durur :D

0 oy
(3,728 puan) tarafından
Fazla samimi olmuyoruz 6 yıllık geliniyim ama her zaman aramızda mesafe vardır konuşurken ikimizde dikkat ederiz yüz göz olmayız yani o yüzden anlaşıyoruz
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Yaklaşık 3 hafta önce irtibatı komple kestim, eşim görüşebilir gidebilir gelebilir tabiki ama ben şahsi olarak muhattap olmak istemiyorum yeter 
(2,321 puan) tarafından
Ayyyy ne güzel yapmışsın nasıl yaptın
(508 puan) tarafından
Ayy nasil yaptin canim ya bende 3 haftadir irtibatimi kestim ama tabi bu arada eşimlede eşim ailem yoksa bende yokum diyor şuan zaten babamin evindeyim seninki nasil kabul etti bunu
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Ana kız gibiyiz :)) 
0 oy
tarafından
Ne iyi ne çok kötü yerine göre davranıriz oturur muhabbet ederiz ama mesafemizi koruruz ikimizde bu durumdan memnunuz
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Suan icin iyi cunku konusmuyoruz kusuz eger konusunca ben kadina isinamiyorum menfaatci
(2,321 puan) tarafından
Soğutmuş seni kendinden sende ısınamıyosn anlyrm seni bende öyleyim
(2,321 puan) tarafından
Eşin ne diyor küs olmanza
(7,131 puan) tarafından
Yok canim.ne dicek ikinizdede problem var diyor ama benimki cok menfaatci yaa sevmiyorum boyle insani dedikodu falan benlik degil
(2,321 puan) tarafından
Benim eşim beni suçluyo anası bana bağırsada sövsede susacakmışm bende susmuyorm
(7,131 puan) tarafından
Anasina desin ana o benim karim sen nasil boyle konusrsun neden bagirirsin diye
Gerci benim esimde demez anasina karima bunu deme falan diye ama gelipte banada sesini cikarmaz kurban bayraminda kovdum kaynanayi gece saat 11 de aradim gelme benim evime barkima bende seninkine gelmem dedim o gunki konustugum
0 oy
(20 puan) tarafından
Ben 17yasinsinda evlendimn daha küçük tüm esimle birbirimizi cok seviyorduk  evlendik kaynnamla yaşadım cok kotu gunlerim oldu sabretim ikintane çocuğum var hala kaynanam yasiyorim 7yilboldu  cok zor seni anlıyorum ona yaptigim seyleri kızı bile yapmti bir turlu ayri eve keske ayri bir evimnolsa cok acilar cektim sirf esiminsevdigimn icin yslniz degilsin  ben hep altan aliyiorum cunku kaynanam iyi biri degil o yuzden susuyorim kizlar sizden dua bekliyorim
0 oy
tarafından

Görümcem karismazsa çok iyi :D

0 oy
(19,463 puan) tarafından
Çok şükür çok iyi 

Çok Güzel anlaşırız
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Stabil., ....... 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
En işte idare eder
0 oy
tarafından
Mecburi olarak iyi anlaşıyor gibi davranıyoruz birbirimize. Ama cok yapmacık oluyo tabi 
0 oy
(4,793 puan) tarafından
Kaynana yok akil yok derler bana hepp kaynana tınne:)))))
0 oy
(20,318 puan) tarafından

Suyuma giderse iyiyiz :D

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ehhhhh yuzumuze iyi olsakta icten pekte ole degil:)
0 oy
(3,159 puan) tarafından

O beni seviyorda bunu biliyorum ben bi türlü ısınamadım nedense annne derken bile böyle isteksiz diyorum içimden gelmiyo anne demek:ermm:

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 341 göst.
12 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 522 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
13 Kasım 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 387 göst.