0 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarda 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benimki 17 aylık olucak 22 numara büyük geliyo canım ya 
tarafından
Ne bilim büyük olsun diye düşündüm hep
-Reklam-
0 oy
(3,995 puan) tarafından
18 aylik 21 numara aldik buyuk oluyo , 24 cok buyuk degil mi 
tarafından
Ne bilim canım hep büyük alırım bot daha ilk defa alicaktim omdan dolayı şey ettim çorap olayını falan  da kattim
0 oy
(16,132 puan) tarafından
Ayağıni ölç canim. Internette var kac cm kac numaraya denk geliyor diye. Benimki 19 aylık kız bebek ve 24 numara oluyor ancak.
tarafından
Doğru kuzum sağol canim
0 oy
(12,771 puan) tarafından
24 çok büyük kızım küçük ayaklı  ama 22 aylık 22 23 giyiyo bı dene öyle al derim
tarafından
Kuzum değişebiliyor birde kızların ayakkalari erkeklerden küçük olur zaten..  bot olduğu için çorap kalıbını falan düşünerek hep bir iki beden büyük alirim
(12,771 puan) tarafından
Yürüyor ise ama zararı olur buyik ayakkabı nin
tarafından
O aklıma geliyor ama ne bilim en iyisi bir doktora danışmak lazım sagok canım
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Kız benim oğluşum 3 buçuk yaşında hemen hemen 24 numara giyiyor seninkine bayaa büyük gelir bence 
tarafından
Ya ne bilim ben hep büyük almıştım aslında ondan tam oturan fazla ayakkabı almadan ilk adım ayakkabısını bile bir büyük almıştım
(2,267 puan) tarafından
Büyük olursa rahat yürüyemez bence canım
tarafından
Yok yürüyor kuzum gayet taşıyor da birde soule düşünerek alamak istedim allah nasip ederse bir sıkıntı olmazsa ınslalaj araba alınsak bu vursite doğru düzgün çıkartmıyorum oglumu fazla bir yere gitmiyor sadece ayaklarını sıcak tutsun ve hani seneye herşey güzel olursa Öyle çıkartıım veya şuan bir bakkala giderken falan giydirmeye markete ayakları açılsın diye yani yoksa bot bile almiycaktik
(2,267 puan) tarafından
Anladım canım tabi seninkide mantıklı doğru biryere çıktığımız yok yasaklarda geldi malum
tarafından
Öyle canım
0 oy
tarafından
18 aylik 23 aldim corap kalin olursa diye 24 buyuk olmaz mi ayagi buyukmu
tarafından
Bende öyle düşünüerek aldim spor ayakkabısı 23 o tam oluyor diye öyle düşündüm almak istedim 24
0 oy
(590 puan) tarafından

image

canim burdan ölcerek al 
tarafından
Sağol canim
0 oy
(259 puan) tarafından
Büyük gelir sanırım
tarafından
Gelsin çorap seyide bırakıyorum kalıp olayları var ondan öyle duusndum cani.
0 oy
tarafından
24 çok büyük benim oğlum 18 aylık bide tombik ayak yani 21 giyiyo canım :))
tarafından
Sıkmıyor mu yaa ? Ben bir iki beden büyük alırım rajat olsun diye
0 oy
tarafından
Deneyerek alabilirsin 
tarafından
Oğlumu fazla cikartmiyrpum kuzum hava soğuk vuris var durmuyor birde fazla ondan şey edemedim
0 oy
tarafından
2 bucuk yaisnda oglum 23 yeni giyiyor bence o cok buyuk olur
tarafından
Anladım.s ama spor ayakkabısı var 23 numara o tam.oluyp diye dedim
tarafından
Iri mi bebeginiz ondan da olabilir benim ki benim gibi minyon saniyorum ki her cocuk ayni :D
tarafından
Kilosu falan biraz fazla aslında doktorunuz dediğine göre ama göstermiyor yiyen ama göstermeyen olur aynı onun gibi.. atakları küçük gibi duruyor onu lc aldim botu da lc aldim sporun kalıbı küçüktü sanırım
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Canım benim kız 17 aylık 23 numara giyiyo ama her çocuğun boyu ve ayağı aynı değildir. Aynı şekilde her ayakkabının da kalıbı bir değildir. Normalde giydiği ayakkabı yok mu ondan bir numara büyük alabilirsin
tarafından
Hep büyük alırım hiç öyle şey almam hani çorap olayından ilk adım ayakkabısı aldigimda 20 19 falan almıştım
(2,461 puan) tarafından
Bilemedim ben de ev ayakkabısı aldım 22 numara aldım küçük geldi 23le değiştirdim suan çok rahat oluyo ama bu ayakkabı olayını denemeden almak sıkıntı oluyo. Internetten değil de normal mağazadan alırsanız fişiyle değişim yapabilirsiniz
tarafından
Internetten değil lc aldim direk gidip oglumu bir yere çıkartmıyorum kuzum sadece bakkala falan okadar seneye giyer eğer bir sıkıntı olmazsa kötü şeyler düzene girerse diye düşündüm.. vuris olduğundan çıkartamıyorum korkuyorum çünkü o bizler gibi deil elini heryere vuruyor bebek arabasında bir yerden sonra ağlıyor çıkmak istiyor mecbur indirmek zorunda kalıyorum kucakta durmuyor dokunmak gezmek istiyor.. bir kere götürdüm az daha merdivenlerden düşücekti onun için akli biraz bazı şeyleri anlayana kafar yaza kadar düşünmüyorum
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Iki numara büyük al canım hem cabuk büyüyorlar 4 5 ayda hemde kalın çorapla rahat giysin yoksa çok sıkar ayağını 
tarafından
Bende öyle düşündüm işte ondan öyle almak istedim hem dedim bu sene fazla giyemiycek bari seneye rajat giyer biterse inşallah herşey diye
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Ben 23 aldim seneyede olur muhtemelen :)
tarafından
Aynen iyi yapmışsın valla bu sene bir yere cikmiycak zaten ondan öyle düşündüm en fazla bakkala gidebilir o yani oda çok nadir :)
0 oy
tarafından

Yani 17 aylık benim kızım da 20 numara giyiyor hala :D

tarafından
Kızların ayakları küçük olur kuzum erkekler 42 43 giyiyorlar eğer bemim kendi yiyenlerime çektiyse kendi amcamın çocuklarına 46 47 kadar gider gibime geliyo.. atakları küçük aslında ama işte
tarafından
Abooooo.
Benim kizin da bana çekmiş ayaciklari bende 36 giyiyorum:)))
tarafından
Ooh ne güzel çok şanslı olucak
0 oy
tarafından
İki yaşında oğlum 23 ancak oluyo
tarafından
Bende bu sene fazla çıkamaz seneye anca olur diye düşünerek.almak istedim öyle canım her sene çocuklara ayakkabı almak para açıkçası hele ki su durumda..
Hastaneye falan giderken giysin oda araba olucak inşallah gidip gelmede hiç zorluk olmaz ama ayaklarını sicaktutsun diye almak istedim yoksa yine almazdım bot bu sene

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 148 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
11 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prenses annesi. (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
15 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,882 cevap

310,039 kullanıcı

...