Bende öyle düşünüyorum bakın ben oğlum küçükken sağdan soldan pamuklu pamuksuz hoşuma giden kıyafet almıştım hep sonra atopik dermamit olmuştu her yerinden egzama gibi yaralar çıktı nefes alamıyordu bir de sürekli burnu tıkalıydı doktora götürdüm doktor pamuklu kıyafetten başkası yasak dedi yün yatak değil pamuk yatak olacak evde bişe olmasın yün dedi her şeyini kaldırdım tekrar pamuklu aldım her şeyi yatağına varana kadar evdeki bütün yün eşyaları annemin yüklüğüne götürdüm 9 aylıkken başladı bu süreç 1 buçuk yaşına kadar azala azala devam etti her yeri yaraydı resmen özellikle yüzü ve kolları şimdi asla içerik bakmadan kıyafet bile almam ben daha sonra oğlum koşarken hep düşerdi ayağında dışardan farkedilmeyen dışa dönüklük farkettim doktoruna sordum doktoru da viccoyu önerdi o dönem ortopedik ve hafif yapılı ayakkabı al demişti aldık ve ilerlemeden geçti gitti çok şükür bende marka takıntısı yoktur eşimde var ama bende çocuğuma en iyisini almak isterim durumumuz müsait olduğu için alıyorum yani demek istediğim benim büyük oğlum çok hassas bi bebekti öyle de devam etti o yüzden korkuyorum hala küçükte o sıkıntı yok giydirdiğim de yedirdiğimde büyükte bir çok şeye alerjisi vardı mesela bu 3 yaşına gelene kadar neler çektik ;) rabbim bütün bebişlere sağlık sihhat versin öncelikle sonra da güzel şartlarda hayat yaşamayı nasip etsin inşallah anne babalarımıza da güzel yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah;)