0 oy
1,114 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geldiler .. eltim de kaynanam da oturduğu yerden kalkmadı.  Tek kolumda kızım tek elimle hizmetlerini yaptım .  Misafiri çok severim ama bebek olunca çok zor oluyor . Yine de çok güzel ağırladım 

En son kahve yapacaktım.  Kolum taşımaz oldu artık . Kızım 4 aylık.  Eltimin kızı da 9 aylık 

Kaynanama verdim kızımı.  Kahve yapıyordum bu arada da kızım mızmızlanıyordu 

Kızımı yere serili battaniye ye yatırmış.  Eltimin kızı da orda . Sonra baktım kızım ağlıyo kahve taşacak diye gidemedim . Baktım çok ağlıyo.  Hani bebekler canı yanınca değişik ağlarlar ya öyle ağlıyo.  Hemen kostum baktım.  Eltimin kızı kızımın bluzundan çekiyo tek eliyle de yüzünü yolmaya çalışıyo. 

Kaynanam kahkahayi basmış guluyo . Eltim de eline telefon almış video çekiyo.  Gülmekten bayılacaklar 

Neye uğradığımı şaşırdım.  Hemen kızımı aldım hiçkimseye bisey demedim desem kötü konuşacaktım çünkü kahveleri verdim yatak odasına emzirmeye girdim.  

Bıraktı memeyi yine de çıkmadım.  Içerden sesi geliyo kurban ossun babannen nasi dövdün öyle diye . 

40 dk falan kaldım yatak odasında sonra kaynanam geldi biz gidiyoz baban geldi dedi gittiler 

Kızım hala ıçini cekmiyo . Şeytan diyo ki ara say sayistir kendimi cok zor tutuyorum  

34 Cevaplar

0 oy
(3,754 puan) tarafından
Gülmek yerine çocuğu alsaydınız ya deseydin ya orda lafı söylemen gerekti cnm 

Kızın nasıl şimdi iyimi 
tarafından
Kızım iyi ama ben kendimi affedemiyorum.  Çok agladim
(3,754 puan) tarafından
Üzülme canm ya o an demeliydi sonradan demen olmaz sonra derler o an demedi akıl aldı felan diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hepsini paralardim
0 oy
(304 puan) tarafından
Eşinw söyle canım acaba aynı durumu eltinin çocğuna yapmş olsa oda sakin karşılarmıydı.. Bn derdm lafımı o an bnmde sinirlerm bozuldu
tarafından
Şimdi aradım söyledim.  Eltime mesaj atacakmış o videoyu bana at diye
(883 puan) tarafından
Bence videoyu istemeden ziyada onu siliceksin vidahada böyle terbiyesizlik yapmayin demeli şimdi o ***** elti marifetmis gibi gidip etrafada gostericek ikiside vevekyha ne niyetle kullanmışlar çocukları ben olucaktimki ikisinin yüzüne tukurucektim onlar utanmiyosa ben hiç utanmam cevap vermemiş son hadi bı nebze anlarım eşin belki sıkıntı yaratır diye ama kendi evinde. Odaya keşke girmesiydin ne bileyim kaslarını catsaydin yan otursaydin bı b.k yerine koyma bidahada çocuğunuzda yerime öp
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Canım bazen olay yaşandığı zaman dememiz gerekenleri söyleyemiyoruz nutkumuz tutulabiliyo sonrasında niye sustuk diye içimiz içimizi yer ama iş işten geçmiştir.o an dememissin keşkeleri bir kenara bırak bir daha olursa susma sakin.ayrica yerinde olsam eşime söyler eşimin onları arayıp böyle bisey olmuş bir daha asla yaşanmasın diye onlara söylesin 
tarafından
Eşime söyledim eltime mesaj atacakmış o videoyu bana at diye.  Sonra ne yapar bilmiyorum kızlarına çok düşkün benim yapamadığımı yapacak
(1,109 puan) tarafından
Sert konuşsun ki bir daha böyle bisey yapma cesaretinde bulunamasınlar.sende üzme kendini daha fazla bende üzüldüm yavrusuna ama bir daha yaşanmaz inş
(304 puan) tarafından
Attırsında izlesin canm oda sinir olur zaten.. Allah akıl fikr versn
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Yok artik ya resmen horoz dogusturur gibi. Buyugu senin ufagi dovmeye calisinca nasilda keyfe gelmisler oyle.  Keske acsaydin agzini...
0 oy
(141 puan) tarafından
Bazı insanların beyin taşıdıklarından aşırı şüphe duyuyorum.
0 oy
(426 puan) tarafından
O an nasıl sessiz kaldın gerçekten iyi sabırlıymışsın bu saatten sonra kimseye bişey deme bence eşine de anlatma muhtemelen o da ne var bunda diyecek erkek milleti ama keşke o an susmasaydın
tarafından
Eşime söyledim çok sinirlendi eltime mesaj atmış o videoyu bana gönder diye
(426 puan) tarafından
İyi o zaman canım
0 oy
tarafından
Gittikten sorna arama artık. Oradayken ağzına geleni söyleseydın cnm 
tarafından
O kadar pişman oldum ki . Şu anda ben bile şaşırıyorum nasıl sustum diye
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Dövdü diye övünüyor yani şaka gibi 
0 oy
tarafından
Bunlara çok yüz vermicen benimde oğlum kardeşine öyle yapınca izliyo sanki diğeri torunu değil ne yaptıklarının farkında degiller
0 oy
(370 puan) tarafından
Eltimin saçını bi elime dolardim bende kahkaha atardim 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yani bebeğime başka bir bebek zarar verecek, akrabam olacak kişiler de bunu tele çekip gülecek. Bende hiç bişey demeden kahve verip susucam.  Valla varya ağzıma geleni sayardım, isterlerse defolup gitsinler bir daha da gelmesinler umurumda olmazdı.  
0 oy
tarafından
Ne dengesiz insanlar var ya.Biz bebeklerimizi gözümüzden sakınırken yaptıklarına bak.Ben senin yerinde olsam o an tepkimi gösterir rezil ederdim onları.Ama içinde kalacagina ara soyle bence icindekileri sen uzulecegine onlar üzülsün 
0 oy
(124 puan) tarafından
Kansizlar ya nasil sonir oldum okurken valla ben doverdim

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 1,120 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Haticeipek (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
7 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 644 göst.
6 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,077 göst.
11 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,795 soru

23,684,980 cevap

310,489 kullanıcı

...