Kızlar kaynanam iyidir hoştur ama çoook gamsızdır düşüncesizdir şimdi taşındık temizlik vs yapıyoruz ya o arada evin diğer odaları soğuk diye çocuğu salona bırakıyorum onun yanına kaç kere salona girdim kaynana uyumuş benim oğlan tek başına oyun oynuyo sonra aldım yanıma soğuk falan demedim neyse bunu geçtim bi de bi gün odaya bi girdim memesini açmış çocuğa neymiş çocuk memeyle oynuyormuş ben de kızdım bi daha sakın açma ben bile sadece emerken açıyorum ben çocuğumun yanında üstümü bile değiştirmiyorum uygun değil dedim ne olacak ben babannesiyim dedi ben de annesiyim ben doğurdum onu falan dedim bunlar var ayrıyeten kendisi ilaç kullanıyo onların etkisiyle sürekli dalgın TV izlerken falan uçuyo onun yanında çocuğuma elektrik çarptı gitmiş priz oynamış çocuk bu da televizyona bakcam diye bakmamış çocuğa ben bu kadına nasıl çocuk emanet edeyim? Biraz önce dedi sen çalışırsan ben bunu nasıl uyutucam diye ben de dedim zaten sana tek bırakamam onu dedim niye ne var dedi hep uyuyon anne kaç kere geldim böyle böyle dedim ben bakamıcem mi ne yani dedi ben de tek bakamazsın dedim görümceler falan olursa anca yoksa tek bırakmam dedim hıh ben bakamam mı falan dedi bişey demedim. Şimdi görümcelere birlikte bakarsınız dedim ama onlara da güvenmiyorum telefondan başlarını asla kaldırmazlar ya hiç çalışmam çalışırsam da birini bulurum evde baksın kaynanayla beraber baksınlar hem kaynana uyursa o bakar veya o kadın kötü davranamaz kaynana varken diye düşündüm olur mu ki öyle bilginiz var mı?