0 oy
787 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanam iyidir hoştur ama çoook gamsızdır düşüncesizdir şimdi taşındık temizlik vs yapıyoruz ya o arada evin diğer odaları soğuk diye çocuğu salona bırakıyorum onun yanına kaç kere salona girdim kaynana uyumuş benim oğlan tek başına oyun oynuyo sonra aldım yanıma soğuk falan demedim neyse bunu geçtim bi de bi gün odaya bi girdim memesini açmış çocuğa neymiş çocuk memeyle oynuyormuş ben de kızdım bi daha sakın açma ben bile sadece emerken açıyorum ben çocuğumun yanında üstümü bile değiştirmiyorum uygun değil dedim ne olacak ben babannesiyim dedi ben de annesiyim ben doğurdum onu falan dedim bunlar var ayrıyeten kendisi ilaç kullanıyo onların etkisiyle sürekli dalgın TV izlerken falan uçuyo onun yanında çocuğuma elektrik çarptı gitmiş priz oynamış çocuk bu da televizyona bakcam diye bakmamış çocuğa ben bu kadına nasıl çocuk emanet edeyim? Biraz önce dedi sen çalışırsan ben bunu nasıl uyutucam diye ben de dedim zaten sana tek bırakamam onu dedim niye ne var dedi hep uyuyon anne kaç kere geldim böyle böyle dedim ben bakamıcem mi ne yani dedi ben de tek bakamazsın dedim görümceler falan olursa anca yoksa tek bırakmam dedim hıh ben bakamam mı falan dedi bişey demedim. Şimdi görümcelere birlikte bakarsınız dedim ama onlara da güvenmiyorum telefondan başlarını asla kaldırmazlar ya hiç çalışmam çalışırsam da birini bulurum evde baksın kaynanayla beraber baksınlar hem kaynana uyursa o bakar veya o kadın kötü davranamaz kaynana varken diye düşündüm olur mu ki öyle bilginiz var mı? 

8 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından

En İyi Cevap
Mantıklı bence canım düşüncen
tarafından
Dimi canım acaba bulduğumuz kişi kabul eder mi? Kaynanayı bilemiyorum kabul eder mi etmez mi başta etmez ama kocam tamam derse bişey diyemez
(285 puan) tarafından
Eşine bu şekilde anlatirsan anlayışlı biriyse eğer bnce kabul eder
tarafından
Aynen zaten eşimin abisine çıtlattım o annesini şikayet ediyodu bana ben de dedim abi ben çocuğu nasıl emanet etcem falan diye o da yok emanet edilmez zaten falan dedi o eşime ulaştırır onu zaten
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Bence calisma zorunlulugun yoksa kimseye emanet etme kendin bak derim canım, sonucta kimse sen gibi olmaz bebegin icin
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum canım ama maddi meseleler var mecbur gibi bişeyim
0 oy
tarafından
E hani hemen ayrı ev olacaktı ne zaman ayrı eve çıkacaksınız 
tarafından
İşte onun için benim çalışmam lazım ben çalışırsam anca öyle olur kuzum
0 oy
tarafından
Meslek ne kardesim yani calisma saatleri nasil
tarafından
Tamam simdi gordum muhendismis kaynanan kabul ederse kadin tut beraber baksinlat
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum hatta kadın da tam saatli olmak zorunda kalmaz o yüzden ücret de çok yüksek olmaz ama kaynanam bunu kabul etmez gibi geliyo bakalım bi iş bulayım da ne olacak
tarafından
Ben de hemsireyim ama benim kayinvalidemde cok rahattir ona birakmak zorundayim bakici tutturmaz esim o yuzden calismiyorum birakaamam
tarafından
İnsanın gözü arkada kalır haklısın canım
tarafından
Valla 1 saat carsifa isim.oluyor 4 5 kez ariyorum ya o cok rahat cocuga pis demez dltemiz demez verir herseyi yedirir ben dayanamam kendi kasigindan yedirir kac kez kavga ettik birakirsam kizsam haksizsin bak cocuguna derler iste simdi 8 5 memurlik icin cabalicam eger o olursa 2 yasina gelmiş olur krese yollarim diyorum
tarafından
Onları geçtim ben artık ama çocuk yanında oyun oynarken uyuyo çocuk gidip prizi ellemiş çocuğa elektrik çarptı canım
tarafından
İnşallah olur memurluk canım
tarafından
Benimkide salar valla evin icine bisey olmaz 3 lafimdan biri
tarafından
Cocuk neyi eller neyi kirqr bilmem elektrik.dusunemiyorum
tarafından
Kız aklım çıkıyo şimdi bi de doğalgaz yok fanlı ısıtıcı var onunla ısıtıyoruz evi onu devirecek yangın çıkaracak diye aklım gidiyo saklıyorum artık çocuktan
tarafından
Calismasna olmazmi krese gidene kadar
tarafından
Öyle düşünüyorum da olmuyo kuzum maddi olarak çok bunalıyoruz
tarafından
Haklisin bilemiyorum ki hersey sorun
tarafından
Aynen öyle İnşallah bi çıkış yolu bulurum
tarafından
Bulursun bulursun merak etme vardir herseyde bir hayir bekle bi kapi acicak allah
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kuzum ya calisma idare et belki borcu  vardir esinin maasi yetmiyodur amenna.bisey demem o.kadin virüs varmi bilemezsin alma yabancı birini evine ama kaynanaya da sakin birakma 
tarafından
Kyzum kaynanaya bırakamam zaten inan markete giderken bile çocuğu uyutunca gidiyorum çünkü çocuk yatak odasında uyuyo o salonda horul horul uyuyo çocuk uyansa duymaz bile ağlaya ağlaya helak olur yavrum
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Bacım evladını dusunuyor san ya calısma ya da kesinlikle kayınvalidene bırakma cocugu. Zaten 2 gün sonra bakamıyorum diyecektir ortada kalırsın
tarafından
Aynen kuzum işte annem de kafası kaldırmamaış 19 yaşında kardeşim var benden güzel bakıyo çocuğa yedirir içirir altını değiştirir gezdirir uyutur her şeyi yapar annemin kafası sesi kaldırmıyo kız kardeşim olsa gözüm kapalı bırakırım o da okuyo okul bitsin o da çalışmak ister bilmiyorum artık ne olacak
(11,941 puan) tarafından
Aynen kuzum benim kardesim de okuyor ama cocugumu bırakmak zoru da olsam ona bırakırım. Elin kadınına vercegime o parayı kardesime veririm.
tarafından
Aynen öyle kesinlikle ben de öyle düşünüyorum kardeşim kendi de dedi okul olmasa ben bakardım hamjaya diye
(11,941 puan) tarafından
Ne diyim canım bu donemde tek maaslada olmuyor gectim. Nefes almak bile parayla vallaha.
tarafından
Aynen öyle canım malesef
0 oy
tarafından
Bakıcı sonuçta evde kim var kim yok demez yani yarım gün çağıra bilirsin senin için daha uygun olur kaynanayı ikna et ilk. Senin postlarını yorumlarını görüyorum çok iyi niyetli görüyorum seni kendimce Rabbim gönlüne göre versin sana hayırlı kapılar açsın inşAllah
tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun kocamı ikna ettikten sonra kaynana bişey demez bence
0 oy
(834 puan) tarafından
Ozaman calişmiycan evde oturup kendin bakcaksin.gorumcelerine kaynana güvenmiyon bakıcı tutsakcin aldigin maaşını da kadına vereceksin 
tarafından
İnşaat mühendisiyim ben
(834 puan) tarafından
Kizzz temeli sağlam attin haa depreme dayanıklı olsn
tarafından
Ay sorma sektördeki pislikler yüzünden kaç kişi öldü o yüzden kaç iş reddettim kaç kişiyle kavga ettim adam benim diplomamla iş yapacak ben başında değilim Allah korusun ilerde yine depremde birileri ölecek öbür tarafta ver bakalım hesabı ayy bak yine sinir oldum
(834 puan) tarafından
Nerde yâsiyorsun
tarafından
İki hafta oldu İzmire taşındık canım bu dediklerim uşakta oldu izmirde de aynı teklifi aldım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 425 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 664 göst.
4 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ........isimsiz (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 428 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 712 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,510 puan) tarafından soruldu

413,808 soru

12,456,056 cevap

46,484 kullanıcı

Kategoriler

...