0 oy
472 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kaynanamı aramıslar bebek görmeye gelcez diye bana sormadan buyrun gelin demiş deliricem ya istemiyorm kimseyi dedikce cagırıyo Boyle geri kafalı daha çoookkk seyler söylemek istiyorm da neyse bunlar gibiler yüzünden bitmiyo bu hastlaık bitmıcekte zırcahil bi toplumuz!!!!! Delirticek bu kadın beni zaten bi kere korona geçirdim bunların yüzünden hala cıgerlerım agrıyo 2.ye ölürüm artk gider ogluna taze bi gelin getirir o zamanda 

17 Cevaplar

0 oy
(16,928 puan) tarafından

Bebegin kaç aylik. Geldiklerinde kapıyı açma duymadım uyuyordum de :D

tarafından
4e giricek oyle yapmaya calscam artk
-Reklam-
0 oy
(935 puan) tarafından
Yuhh artıkkk 

Ewden kaç git o gün
tarafından
Birazdan gelir Allah'ın cezaları utanmazlar
(935 puan) tarafından
Sende maske tak anlasnlar
0 oy
tarafından
Kabul etme o zaman acma kapıyı kayinvaliden kendi evinde ağırlasın çağırdığı gibi bu devirde ne bebek görmesi 
tarafından
Mecburiyetten 1.5 aydır bu lanetın evınde kalıyorum daha bunlar neki kac kere geldiler bebek görmeye herkesı kabul edıyo bide apartmanca cuma sohbeti yapıyolar herkes evde toplasıyo filan artk kocama dmeekten usandım sabret diyo öldükten snra mı ben gelip beni alcak burdan bilmıyorm artk kısacası Allah'a emanet yaşıyorum
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Oha sen korona geçirdin ve kaynanan bunu bile bile hala misafir mi kabul ediyor. Peeeeeeeessss

Kabul etme arasın kaynanan geri çevirsin. Kiz zaten bir kere korona geçirdi ikincisi yüzünden çok korkuyor desin. 

Yada gelirse misafirin ya ben zaten misafir kabul etmiyorum kaynanam sizi kabul etmiş dersin. Bu son artık yasaklarda başladı artık kimse gelmicek kabul etmicem dersin. Ben bi kere korona geçirdim bi daha geciremem, geçirsem de kimseye bulaştırmak istemem sonuçta öldürücü bi virüs ölse biri benim vicdanım sızlar falan de. Lafını sok insanlara 
tarafından
Ben atlattım koronayı 3.5 ay oldu. Senin dediğin gibi olmuyo işte kadın cok arsız çoookkk oglu demedıgını bırakmadı gene cagırıyo herkesi
(2,635 puan) tarafından
Dinsizin hakkından imansız gelir bacım o bir ise sen iki ol. Gelen misafirin önünde rezil et dur. Acıma.
tarafından
Bunlara söylesem gene baskalarını cagırıcak bu seferde
(2,635 puan) tarafından
Ya sen söyle çekinme. Gelen utanır en azından
0 oy
(370 puan) tarafından
Bide korana gecirmissin canim alma allahin hakki uctut derler 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Kızım 6 aylık oldu abimler daha gelip görmedi bişey olur diye millet ne kadar rahat 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Git şikayet et HES uygulamasindan
tarafından
Benim oldugum anlaşılır mı
(6,200 puan) tarafından
Hayir
0 oy
tarafından
Eşimin kuzeni de doğum yaptı eşim gidelim dedi hiç gidesim de yoktu iyi ki de gitmedim 2gun sonra hastalandım pozitif olduğumu öğrendim kimsenin vebaline girmeye gerek yok
tarafından
Aynen 1kere günahıma girdiler 10günlğk lohusayken yavrumu bırakıp hastaneye yattım 2 ye ztn ölür giderm hakkımı helal etmem sebeplilerine kaynanama da dicem
tarafından
Bende zor geçirdim şimdi kimseye gitmiyorum markete bile kaynanam da aynı kafa da hala torunuma nasıl dayandığım sevmeden diyo anlamıyorum
tarafından
Allah yardım etsin benim allahımdan baska kimsem yok rabbım evladınla beni korusun inşallah
0 oy
tarafından
Bebeği odaya köy kimseyi sokma odaya cnm k.bakmayn de bnada gelckler elbise almslar dediler ne kadara almslarsa 2katini veriom gelmesinler dedm kusmusler çok da tin bebs dha önemli
tarafından
Benim evim olsa gelen benı arıcak yada kaynanamı arıcaktı bende müsait değilim diyip kapatcaktm konuyu ama kendi evim değil o yüzden odadan ckmcam
tarafından
Çıkma cnm küsen kussun bebesden önemli dgl hc kmse
tarafından
Ckmam canm ama zorla cagırır gel yardım et diye
tarafından
Valla kabul ettiği gbi agirlasin  allhim korusun o bebeğe bsy olsa bu sefer suçlu sen olrsn .kmse düşünmez senden cok bebegni çıkma esinede de k.bakmsn
tarafından
Eşim hizmet etmesem odadan cıkmasam bile laf etmez
tarafından
Ee o zaman ne dert ediom cnm ya koyver gitsin:)
0 oy
(772 puan) tarafından
Bi kere şikayet et kayınvalideni yesin cezayı otursun aşaya görsün gününü 
0 oy
tarafından
Allahım ya sen  ara söyle gelmeyin ben koronayım de gelemesinler
tarafından
Gelenleri tanımıyorum bile boşa demıyolar insan aileylede evlenıyomus diye kocamı sevdim Bursa'dan doguya gelin geldim keske gelmeseydim
tarafından
Ah canım benim ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Sen maske tak gelenlere kolonya dezenfektan dök çocuğunu da pusette koy üstünü yazmayla ört verme kimselere
tarafından
Kızımı kucagımda gösteririm bi kere geri içeri koyarım odasına isterselerde kusura bakmayın virüs var dicem
tarafından
Aynen öyle verme canım sakın
0 oy
tarafından
Hastaymış gibi davran sürekli öksür ateşin varmış gibi davran ikramlar da  ben tat alamiyorum  hasta olucam heralde nasıl olmuş diye sor korkut milleti akıllanırlar belki de çabuk kalkarlar 

geldiklerine  pişman olsunlar belki başkasına gitmezler 
tarafından
Dedim gidin isterseniz bak eşimde varsa bende de vardır yok oturdular kalkmadılar eşimin ateşi düşmüyodu aşırı hastaydı öyleyken gece kalmak istediler bi de ben de artık dayanamadım kovdum evcen onlar gitti ben eşimden daha beter hasta oldum boğazımın ağrısından duramadım sağlık ocağına götürdü eşim beni antibiyotik ilaç vs hepsini kullandık anca geçti
tarafından
Çok gecmis olsun size Allah korusun sizleri  kötü bi illet esimde + cıktı ilk günler çok kötüydü ama şimdi toparladı şükür
Onlarada Allah göstermesin ama bu kafayla giderlerse sonları hic iyi durmuyo
tarafından
Aynen öyle canım eşim negatif çıktı çok şükür o gün ama ben yine de korktum yani
tarafından
Böylelerine bşy olmuyo ona yanıyorum
tarafından
Aynen öyle valla onlara hiç bişey olmuyo
0 oy
(649 puan) tarafından
Alma eve kimseyi sana mı sordu çağırırken bi şey derse tavrını ortaya koy 
0 oy
tarafından
Belkide amacı odur tobe tövbe ya . Gelmesinler eltim doğum günü yaptı korona oldular galiba rahatiszmis ve eşimde temaslı bizde temasliyiz bilmiyorum ya 
tarafından
Olmaz demıceksn nerden geldiğini bilmıyo insan
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Zaten şu misafirliğe gidenler yüzünden bitmiyor şu illet 
tarafından
Beyin özürlü olmasalar gelmıceklerdi Allah'ın belalıları
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Internette bir video görmüştüm otobüsler bir oğlan yanındaki yaşlı adama maskesini düzgün takmamış ama bunu söylerken öksürüyor Ben koronayım da diyor maskenizi kapatın isterseniz diyor Adam da sonra kapatıyor ama bence gelecek olanlar kimse kaynanadan Onların numarasını al sen direkmen konuş Kaynanana Niye söylüyorlar bebek görmesine geliyorlarsa ben'de bu insanları anlamıyorum Sana geleceklerse seni arasınlar ya 
tarafından
Canım ben bu memlekette yabancıyım kımseyi tanımıyorum kaynanamı arıyorlar cunku ben kaynanamda kalıyorm
(1,331 puan) tarafından
Anladım canım senin açından da çok zor ya Gelene gelme de diyemezsin Ama şu virüs varken demen lazım açık açık
tarafından
Demıyo muyum bacım dilimde tüy bitti bugünde dedim hatta.gecen  de cagırdı görümcelerini ev doldu taştı
(1,331 puan) tarafından
Seninki de hepten laf anlamaz bir şey demek ki Bunların hepsi böyle ya Kendi dedikleri yaptıkları doğru insanlar hastanelerde neller çekiyor bizim mesela komşumuzun kocası vefat etti İstanbul'dan kuzenleri gelmiş onlar da gripmiş mesela bilmiyorlarmış kimse dikkat etmiyor
0 oy
(18,550 puan) tarafından
İnşaAllah biter bitsin artık nolur Allahım bitsin 
tarafından
Bitsin valla cok özledim eskı günleri

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 146 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 529 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (522 puan) tarafından soruldu