Alıp basımı gidesim var artık kızlar yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal. Cıkmıs yolu bulamıyorum cok daraldım. Eşimle hiç anlasamıyoruz. Evde bir kaynana mısali hersey yaptıgım yemege kadar karısıyor. Sabah kalktım sofra kurdum ses cıkartmadım kız ben daha tokum diyince o da uyusun kaldırmayım dedim saat 12 ye kadar gebe halimle acı acına bekledim. Kalktı sofraya baktı surat bir karos her sabah ya borek ya corek ille birsey yapacagım ekmek yumurta yemez. Kalktım hemen aklıma dunkı bayat ekmek geldi tost yaptım o arada kızım wc bagırıyor kaka yaptım diye kostum onu temizledim o arada tostun bir tarafı kararmış yanmamıs kararmış sadece onu cıkardım kosup ona da surat yapıyor boyle tost mu olur dedi yemedi 31 haftalık gebe cayını bile sekerini atıp karıstırıp veriyorum. Daha Bulasık yıkıyorum eee aksama ne yicez diyor bana. Allah ınandırsın sacım yag ıçınde işten dusa giremiyorum. Bilen bilir beni evden kovmustu zaten o gun den beri ayrıyız. Anneme diyorum sabah sessizce sen evden git diye yapıyor bana kakalıcak dogum parasını sonra bebek 6 aylık olunca babacım babacım diyip gelecek diyor. Ne yapacagımı bilemedim lafı ayrı işi ayrı parasızlıgı ayrı burada cile deyim. Annem boyle konusuyor dayanacak kuvvetim kalmadı. Allah askına bir yol gösterin