0 oy
808 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,936 puan) tarafından
Yarin mezarina gidip çok sevdiği ortancalarini birakacagim.ilk babasiz babalar günüm.Boğazim düğümleniyor çok genç yaşta vefat etti çok acılar çekti Rabbim şefaat eylesin tüm vefat etmiş Babalara ve babama.

13 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Allh rahmet eylesin mekani cennet olsun.. 
(5,936 puan) tarafından
Aminnnn canim. Çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,061 puan) tarafından

Cok uzuldum allah rahmet eylesin:( 

(5,936 puan) tarafından
Sağol canım.Aminnnnn.1 kere daha öpüp koklamak için neler vermezdim.
0 oy
tarafından

Allah rahmetiyle muamele etsin cnm inşaallah.:( Üzülme Rabbim sevdiği kulunu erken yanına alırmış babanda sevdiği kullarindan biridir belkide:)

(5,936 puan) tarafından
Aminnnn Allah razı olsun canım. Öyle teselli ediyorum bende canım kendimi.kanatsiz bir melekti baba kelimesini sonuna kadar hak edendi.
(437 puan) tarafından
Ah ah arkadaşım benimde ilk babasız babalar günüm hamile olduğumu öğrendikten 10 gün sonra kaybettim babamı bana her zaman allah sana senin gibi vefalı bir evlat versin diye dua ederdi babam o yoğun bakımdayken kulağına fısıldadım torunu olacağını umarım duymuştur beni şimdi her fırsatta hep yanımdaymış gibi gidiyorum mezarlığa sanki hep bekliyor beni yutkunamıyorum bugün allah mekanlarını cennet etsin inşallah
(5,936 puan) tarafından
Başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin. Bende 5 aylik hamileydim sevincten ağlamıştı söylediğimde. Allah yerlerini nur ile doldursun.
0 oy
tarafından
Bende ilk annesiz anneler günümü yaşadım bu yıl. Burukluk ve acılar bitmiyor. Annemde henüz 54 yaşındaydı. Çok ağır bir kanserle, yoğun bakımlarda mücadele ettik. Hamileyken çok zorlu süreçlerden geçtim.

Allahım tüm ölmüşlerimizin bu dünyada çektiği acıların karşılığını, öbür dünyada mükafatlandırır inşallah. Mekanları cennet olsun. 
(5,936 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım rabbim cennetine alsın inşallah. Çok zor bir acı tarifi yok. Benim babamda 59 yaşına girdigi ay vefat etti.benimde cok zor gecti hamileligim 4 hafta önce doğdu oğlum gününden.Benim babam da boğazı delikti akciger kanseriydi.beyne oksijen gitmedigi için %70 felc oldu son 3 yılı cok agir hastaliklarla geçirdi. Rabbim onlarin hurmetine cennetine alsin.anneninde acılarının hurmetine cennetine alsin inşallah canım.
tarafından
Amin canım amin. Allah bizlere sabır, çocuklarımıza uzun ömürler versin.
(5,936 puan) tarafından
Amiinnnnn canim.
0 oy
(9,650 puan) tarafından
31 mart sabahı kaybettim babamı benimde ilk babamsiz bayramımdı ilk babamsiz babalar günü.. mezarına gitmeye bile cesaretim yok kabullenemiyorum.. hep herşey yolunda diye kendimi kandırıyorum ama çok özlüyorum... herşey okadar yarim kalmış gibi hissediyorum ki.. seninde babana benimde babama allah rahmet eylesin 
(5,936 puan) tarafından
Canim duygularima tercüman oldun.gittim mezarlığa gelmek dahi istemedim eve 1 saat sohbet ettim.hep derdiki toprağıma çay döķün ben çaysız ne Yaparim çayını da döktüm toprağına. Çok zormuş babamin olmayişı.rabbim rahmet yağdırsın babalarımıza
0 oy
(277 puan) tarafından
Mekânı cennet olsun
(5,936 puan) tarafından
Amin.Allah razı olsun.
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Mekani cennet olsun insallah rabbim sabirlar versin 
(5,936 puan) tarafından
Allah razı olsun aminnn canım
0 oy
tarafından

Amin insallah benim 4 senem:( 58 yasinda parmagima nisan yuzugummi taktiktan 4 ay sonra rahmetli oldu :(

(5,936 puan) tarafından
Allah nur içinde yatırsın toprağı bol olsun canim.
tarafından
Amin canim cümle ölmüş müslümanların tum babalarin insallah
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin..
(5,936 puan) tarafından
Amin canim..
0 oy
tarafından
Mekanı cennet olsun canım. Allah rahmet eylesin 
(5,936 puan) tarafından
Aminnnn canimm
0 oy
tarafından
Mekanı cennet olsun. Peşinden böyle hasretle anan bir evlat bıraktıysa babanız ne iyi bir insanmış, ne mutlu ona! Baba olupta farkına varmayan insan tanıdığım için ben,Böyle babalara hayranım..Rabbim sizlere sabır versin, babanızada Rahmetiyle muamele eylesin inşaallah. 
(5,936 puan) tarafından
Allah im babamdan sonsuz kere razı gelsin yemez yedirir giymez giydirirdi ek islere giderdi ablamla beni üniversiteyi okutana kadar gece gündüz çalıştı. En ufak diyelim limon yeni cikti misal 2 tanede olsa alip gelirdi ki çocuklarım özenmesin görüpte. Mukemmel bir babaydi.AMINNNN CANIM.Allah hidayet versin sorumsuz babalara da
0 oy
tarafından

Şuan okadar duygulandım ki yazdıklarına bende babamla arkadaş gibiyim biliyorum dünya bin gerçekleri bugün onun olmadığını düşünmek bile insanı üzüyor. Rabbim babana rahmet etsin canım çok acılar çekti demişsin Allah öbür dünyada güldürsün inşallah.. :ermm:

(5,936 puan) tarafından
Bolca sarıl babana canım. Allah razi olsun cok çekti rabbim dediğin gibi ahirette güldürsün.
tarafından
Amin cnm bnim
0 oy
tarafından
Böyle zamanlarda insanların cok duyarsız olduğununu dusunuyorum..herks sosyal medyada babasıyla annesiyle foto paylaşıyor. Insanın ici burkuluyor. Babasiz 6. Yılım annesiz 2. Yılım ne kadar zaman geçerse gecsin acılarından bi gram eksilmiyor 
(5,936 puan) tarafından
Bugün cok özendim babam in elini opmeyi kokusunu cekmeyi ama mezarına gidip çiçek diktim.rabbim sana cok fazla sabir versin canim.mekanlari cennet olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 274 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 613 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acemi annee (530 puan) tarafından soruldu

412,495 soru

12,418,829 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...