Kizlar dun bebegimi aldim kucagima dunya tatlisi bi kizim oldu nasil guzel nasıl Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu anne olmak cok guzel ameliyat cok guzel gecti hic korkmadim zorlanmadım yarim saat bile surmedi yurumeyede basladım kendim oturup kalkabiliyorum elimden geldigince. Emzirdim süt sıkınca damla damla geliyo bizim kizda yutkunuyo hic birakmak istemiyo diye süt geliyo sandım sabaha kadar huysuzdu en sonunda sagım makinesiyle denedik hic sut gelmedi cok uzuldum mama verdik uyudu sutum gelirmi nasil gelir gelmezse hep mi mama vercem cok zormuş annelik yapamamıs gibi hissediyorum kizimi ac biraktim
Damla damla gelmis ya simdilik o kadar geliyor. Illa ac oldugu icin aglayacak diye birsey yok. Sonucta anne karni sabit bir isidaydi dünya oyle degil. Anne karnindaki gurultu dunyadaki gibu degil. Anne karninda kimse ellemiyordu. Ben iki tane nirmal dogum yapmama ragmen ilk gun dedigin sekilde geldj. Su an bebegin cok guzel tutmus o onemli. Mamayi da kasikla ver lutfen. Hayirli ugurlu olsun inşallah. En en en cok lazim olan SAKINLIK
Hayırlı olsun canım benim Allah sağ salim büyütmek nasip etsin. sezeryanla bazen süt hemen gelmeyebiliyir kuzum sıcak suyla duş yap goguslere masaj yap cnm gelir insallah
Çok sevindim cnm Allah abalı babali büyütsün inşaallah.Sezeryan olunca süt birazgec gelir derler cnm sen bebegini emzirdikçe bol bol su içtikçe sütun çoğalacaktır inşaallah ılık düş almakta faydalı cnm
1,493,993 soru
24,408,663 cevap
350,739 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın