29 haftalık hamileyim bebeğim le pek konusmuyorum gün içinde evde tek basimayim aksama kadar hic konusmuyorum sayılır. Esim isten geldiği zaman onunla beraber biraz konuşuyoruz felan onun dışında mesela bazıları müzik felan dinletiyormus dua dinletiyormus ben bunların hiç birini yapmıyorum. Bu yaptığım kotu bisey mi diye düşünmeye basladim. Kimisi diyor ben onla konuşunca hareketleniyor felan diye. Bende öyle bisey olmayınca yapmiyorum ben de. Yanlış mi yapıyorum
Bende pek konuşmuyorum ama çok seviyorum 4 yasında kızım var kardeşiyle benden daha çok konuşuyor hatta karnımı gıdıklıyo kardeşi gülermiş gıdıklarsa:)
Bnde konuşmuyorum aksama kadar bnde tek basimayim ne bilim konuşamıyorum Bnde belki arada kızım ne yapıyor iyimi diyorum oda çok nadir ama arada dua dinletiriyorum ve gerçekten dua dinleyince hareketleniyor
Bebek tamamen seni duyuyo ben surekli konusurum onunla ismini surekli soylerim simdi konustugumda yada ismini soyledigimde hareket eder hep surekli muzik duydugun da tepki verebilirler bnde kuran okuyorum surekli elimi karnima koyup dualar okuyorum o anda bile cok hareket ediyo bnce sende oyle yapmalisin
Dua müzik fln tamam ama konusmak bana da cok garip geliyo arada bi esimle dogunca olucagi seylerdeb bahsederken fln bi iki laf atiyrz :))
Haftalarımız aynıymış bakalım aynı zamanda doğum olacak mı :) ben bikaç sure indirdim uyuyacağım zaman saati ayarlayıp dinleyerek uyuyorum o kapanıyor sonradan. Sabahları günaydın diyip bikaç cümle konuşuyorum akşam da iyi geceler seni seviyoruz bekliyoruz tarzında :) ama belki de dua açtığımda duruyor diyorsunuz ya, dinlemek için duruyor olabilir. Çünkü değişiklikleri fark ediyorlarmış. Hem bu haftaki mesajda ne diyor, senin sesini ayırt edebiliyorum annem :)
bebek ne zaman bizi duymaya başlr 13+4
Biz şu an çok konuşuyoruz ve sesimizi duyar duymaz tepki veriyor her dediğimize tepki veriyor küçükken tabi konuşmuyorduk
Bnde kuran dinletiyorum eşim konuşur bnden çok hatta :)) bebek kendini iyi hissediyor bn konuşunca tekme atıyor hoşuma gidiyor yani.
Bende konuşmuyorum canım ne bilim ilk gebeliğim içim de bi bebek olduguna mi inandıramadim öyle bi yeteneğim mi yok bilemiyorum ama bende konuşmuyorum :)
Ben de kaynanamlarla beraber yaşıyordum o sıra çekindiğim için konuşamıyordum ama müzik dinletiyordum ama içimde bi ukte kaldı
1,493,344 soru
24,399,949 cevap
350,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın