0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün bağımız var oraya eltim kaynanam hepsi gitmişler bizde suprz yaptık gittik oda yemeğe denk geldik anneme dedim ki kaynanam seviyirnus dedim eltim suratını asti selam verdim tinlamadi bile arayıp özür diledim oysaki sonra eisme Betül uyuyor mu dedi eşimde uyuyor dedi uyanık ti oysaki kucağına almasın diye dedim u. yuz yemeği yediler ben yemedim karnım toktu gittim bulaşığı a yardım ettim eşime kizimi verip onun eli üşümesin diye bulaşığı ben duruladim buz gibi Erciyes in suyu geliyor iyilik yaramıyor ne iş yaptı ki yemeğe geldi demiş 

4 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından
Nıe özür diledin anlamadım
tarafından
Misafir gelecekti onu da çağırdım kızları var 2 tane kızları bir yere bırakırsam gelirim dedi bende abime bırak deidm eşine yani oda kaynanam arayıp böyle böyle benim kızımi isteyenin evinde isim yok demiş yanlış anladu özür diledim
(458 puan) tarafından
Boşver  aman küsen küssün  cokta tın de  sen özrünü dilemişsin sonuçta kendileri bilir
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Valla anlayamadım sen niye eltini arayıp özür diledin Betül kim sen niye sana trip atan eltine iyilik yaptın kafam karıştı benim :)
tarafından
Eltim beni yanlış anlamıştı Betül benim kızım
0 oy
(598 puan) tarafından
Aman boswer gül geç kız elti derdi bitmez
0 oy
tarafından

Eltiden dost olmazzzz canımmm istisnlr hariç ama sinsi bir yılan gibidir vurdumu öldürür :))))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 747 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 408 göst.
7 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 281 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
4 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde H.A.N Annesi (3,951 puan) tarafından soruldu

411,457 soru

12,385,808 cevap

43,519 kullanıcı

Kategoriler

...