0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar hamıleyken ayva yıyenıniz varmı kaynanam esime hamıleyken cok yemıs gerçekten cok güzel dogmuş şimdi bende hamileyim ayva yiyorum bebege güzellik verdigi konusunda hadisi serif bile var sizlerde  yıyormusunuz yada duydunuz mu :) ❤️

26 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Oyle bir soru sormussun ki herkese bebegi aşırı güzel gelir zaten :D kimse benimki cirkin doğdu demez ama bsn baya ayva yemistim canim çektiği için guzel olsun diye degil, kizim kara kuru tüylü bisey oldu:D esimde bende beyaz tenli tuysuzuz, saçını palmiye yapsam yapılırdı dogumda :D hala da erjek cocugu gibi kiza hic benzemiyor :D
(992 puan) tarafından
Yemin ederim bende bakıyorum bencede herkesin kendine güzel-D
(592 puan) tarafından
Bende küçük Ken sapsarı beyaz tenliydim eşim de öyle ... Bakalm bizimki de sizinki gibi mi olcak meraklardaym valla
tarafından
Valla ben zannediyodum boyle keeel beyaz ak paj bisey cikicak, bi gösterdiler bana anestezi etkisindeyim bu benim mi dedim oyle bir sasirma :D sirti kulaklari falan hep tüy. Odaya getirdiler eşime dedim getirdiler mi o maymunu buraya :D
(592 puan) tarafından
Kız karıştırmış olmasınlar(:
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben hamileyken çok yemiştim ama oğlum emekli öğretmen gibi doğdu başının ortası tamamen kel di sadece yanlarda saçlar vardı kirpikleri yoktu ama büyüdükçe dünya tatlısı bir yakışıklı oldu 
(29 puan) tarafından
Valla eşim mavi gözlü beyaz tenli 4 cocugu var bitek eşim cok güzel demekkı işe yarıyor dedım bende yiyorum
tarafından
Vallahi emekli öğretmen gibiydi kuzum ahshahahhsha
(11,927 puan) tarafından
Allah seni de güldürsün emi kahkaha attım. Emekli ögretmen nedir kız =Dcok güldüm. Benim kızda oyle dogmustu
(4,958 puan) tarafından
Bende çok güldüm ya
Zaten porsuga yavrusu pamuk gelirmiş derler ama hepsi melek cennet kokulu zaten yeterli sağlıklı gelsinler
(11,927 puan) tarafından
Aynen oyle =) en güzel bebek insanın kendi bebeği dir. Saglıklı olsunlar da isterse emekli ögretmen olsunlar
+1 oy
(1,436 puan) tarafından
Vallah ayva yemedim ama cok guzel bir oglum mavis mavis 
(29 puan) tarafından
Genlerinde vardır :))
(1,436 puan) tarafından
Burnu babasin gozelleri bana benziyorr
(29 puan) tarafından
Benımde Bı kızım var babasına benziyor ama beyaz tenli mavi gözlü degıl buda babasına benzesın diyorum ama hayırlısı tabi :)
(592 puan) tarafından
Genetik yani meyveyle alakası yok
+1 oy
(129 puan) tarafından
Evet arda Bi yedim süt gbi çok güzel bir bebek oğlum maşallahı var
+1 oy
(964 puan) tarafından
Bende genelde yiyorum duyduğumdan beri en azından (:
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Duymadım valla yemedim ama kızım bir harika Rabb'im özene bozene yaratmış 

Verene kurban olduğum ❤️
(29 puan) tarafından
Herkesin yavrusu kendine güzel :) ❤️
0 oy
tarafından
Çekirdeklerini yanaklarina koy gamzeli olsun istiyorsan 
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Şahsen benim kadar ayva yiyen yoktur hamileyken gamzeli olur ye derlerdi ama ben canim cektigi icin bol bol yedim.oglum dogar dogmaz ne tatli bebek diceklerime ne kadar yaksikli bi bebek bu dediler .gören bi daha dönup bakardi o kadar şeker ve güzel bi bebek hala da öyle benim pâsâm .masallah ona <3:)ama  gamzeli olmadi :Ddemekki varmis ayvaninda bi hikmeti 

0 oy
(20,673 puan) tarafından
Hadisi serif varsa daha ne ye gitsin :) kiz o değilde sayende sarki söyledim insallah rezil olmamismdir :D
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Ben yedim çok yedim oğlumda çok tatlı 
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Yedim yedim maşallah çok güzel oldu gamzeli falan:)

0 oy
(426 puan) tarafından
Ben çok yedim maşallah çok güzel bir bebeğim var:)
0 oy
(196 puan) tarafından
Su an yiyorum elimde.oglumdada yemiştim mavis gözlü sarışın bı oğluşum var. Ve hafif gamzesi var yanağında ayva gamze yapar demişti bı arkadaşım. Benim oğlumda da var.
0 oy
(878 puan) tarafından
Bende yedim canım ama hadis te geçiyor diye yedim güzel huylu  olur diye 
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Ayva yedim kız güzeli bir oğlum oldu her gören kıza benziyor.dedi 
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Ben o hadise gore ayva cok yedim bebegim ilk dogdugunda pek guzel degildi ama simdi boncuk gozler kumral saclar cok guzel masallah yavruma :)
0 oy
(265 puan) tarafından
Ben öyle oldugunu biomiyirsum ama bol bol yedim bebişim cok tatlı esim ve benim gamzelerim yok onun var.Ben yanagima da bastirmistim.
0 oy
tarafından
Ben yedim hem gamzeli hemde çok tatlıs bı oğlum var elhamdülillah
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Ben de canım çektikçe yiyorum. Annem kardeşimle yemişti, maşallah cimcime barbi bebek gibi
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bacı annem ayvadan nefret eden insanmış. 2. Numaralı abimde ve bende kilolarca ayva yemiş. Abimde müthiş bir gamze var yanaklarında esmer güzeli. Bende 7 tane gamze var bende buğday güzeli. Bazen anneme diyorum ablamla en büyük abimin hakkını bizde mi kullandın diye :D

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 1,936 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 187 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.